Свежо лято вън е вече, расте и хубавее СЕПТЕМВРИЙСКОТО човече!

• 25 355
  • 732
  •   1
Отговори
# 405
  • у нас
ЮЮЮЮЮЮЮХХХХХХХУУУУУУУУУУУ И АЗ СЪМ ВЕЧЕ В 7И МЕСЕЦ !!!!!  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 smile3501

newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 направо не е за вярване ooooh! как минава времето... още си помня червейчето на лентичката в началото Laughing Laughing и как си виках кога и моето ще стане на човече Whistling, а сега.. то лети ooooh!
значи аз на изпита си по инфекции, паразити, тропически болести и епидемиология ще влизам в 7-я  hahaha

отивам да чета че утре ще хвърчааааа Confused

# 406
Да, супер е, че вече почваме да влизаме в 7-ми месец  Hug

# 407
newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 направо не е за вярване ooooh! как минава времето... още си помня червейчето на лентичката в началото Laughing Laughing и как си виках кога и моето ще стане на човече Whistling, а сега.. то лети ooooh!
значи аз на изпита си по инфекции, паразити, тропически болести и епидемиология ще влизам в 7-я  hahaha

hahaha Пожелавам ти да го вземеш с 6! Между другото си много сладка с тази лекарска униформа!  Hug

Наистина мноооого бързо мина времето, направо не е за вярване.  #Crazy

Danna_2010, аз си намерих мои много запазени дрешки, които със сигурност ще и обличам на малката. Ще пусна като му дойде времето снимки на мама и бебо в един и същи тоалет.  Wink

# 408
 Да взема да драсна някой ред и аз, че такъв мързел ме е налегнал...чета ви ама не ми се пише.Blush
Нещо и на мен взе да ми тежи работата, не че е трудна, но само факта че съм 8 часа на стола в офиса...всичко ме заболява към края на деня.А по обед как ми се приспива...

Desunique, дано те изпишат по бързо и да нямаш повече такива притеснения. Peace
Andrea_nicko, искрено се моля всичко да е наред с момченцата и вас! Praynig Hug

За пазаруването - ние с таткото сме решили да започнем покупките август като изляза в болничен и съм по свободна.

# 409
ЗДравейте и от мен. Не се включвам много често (в писането - за четенето го практикувам по-често), но реших да споделя как вървят нещата. Очаквания господин не спира да подритва мама на най-различни места и по всяко време. Не пропуска на всеки преглед да покаже, че е момче (това е първото което показва всеки път, даже си играе с инструмента Laughing) Започнахме да пазаруваме по малко, но като цяло не бързаме, набелязваме си желаните цели. Моята грижа си остава избора на болница и немога да избера. Споменаха ми, че в Окръжна болница не е зле, но злоупотребявали с упойките на майките. Имам предвид, че ако искаш упойка те принуждавали да си вземеш екип. Незнам дали найстина е така, но смятам да проверя, ако имате съвет за избора на болница и преживяни неша споделете ги. Изискванията ми към болницата са главно да е ремонтирано АГ, възможно самостоятелни стаи и бебока да стой при майката.  newsm78 Praynig

# 410
Струва ми се логично - нали упойката задължително се слага от анестезиолог newsm78  Но нека някой по-запознат да каже.

# 411
Привет и от мен майчета,
nansi 21 - И аз имам такива болки доло и не мога да си обясня защо. На мен лекаря ми каза, че имам тесен таз и много се надявам да ми се оправи, за да мога да си родя нормално, но до колкото знам той май се разтяга повечето в последните месеци. За настроенията ти е съвсем нормално, това са хормони, но ти се старай да си спокойна заради бебчето.  Hug
talktoher -  Завиждам ти благородно, че можеш да спиш. Аз съм като караконджул по цяла нощ и вечно си вървя като ударена с мокър парцал от недоспиване. Simple Smile
kipinik - Според мен си пазарувай и не дей да мислиш негативни неща.
Дано Богородичка да пази малките близначета сладки  и майка им  Praynig
Приятен следобяд мили ми мамчета и на всички много прегръдки  Hug

# 412
  • София
Момичета, върнах се от преглед - момичето е около 860 грама, а момчето - 942 грама, всичко е наред, но аз си излизам в болнични от утре, за да си почина

# 413
  • София
Бебчо,супер новинки Simple Smile
Запис на тонове правят ли ти вече?
Аз също нщо не съм купувала за бебките Grinning но смятам скоро да започвам защото като започне да тежи още повече няма да ми е лесно!

# 414
Уфф и аз да драсна някой ред, че само чета а ме домързява да пиша  Crazy
За сега май съм от малкото които все още си поспиват много  Blush но пък как ме мори жегаааттааа не е истина  ooooh! Има дни, в които не ми се излиза от банята, а като си помисля че едва сега се започва  Tired
Аз все още дооправям след ремонта, че все нещо изкача за пипване  Simple Smile
Относно покупките за бебко почти съм привършила.Остават ми големите работи-количка, кошара и ваничка  Mr. Green
Всеки сам решава дали е суеверен, но за мен лично в големите горещини ще бъде неприятно и непосилно за пазар  Whistling

# 415
Здравейте!
Аз точно заради случка като Даниелка,само че със снаха ми е искам от сега да купувам.Просто сега ми е много гадно като отида в тях и видя празното легълце.Иначе си харесах дървена кошара,че нашата се скапа и ще стои на село.Преносима имам,но лично за мен са неудобни,понеже специално нашата по средата където се дърпа онова за сгъването стои по надигнато.Количка също няма да купувам,нашата е ползвана само година и е като нова.Хаук е,доволна съм.Дрехи засега само лелята купува в Барселона,че тя не държи.Август живот и здраве и аз ще купувам. Praynig
Относно спането вечер заспивам към 23ч.,ставам само веднъж,и си спя до към7-7:30,точно както и преди да забременея.Само че мнгог ме болят краката,все едно  че изминавам по 10 км пеш на бъз ход.Ужас!

П.С. newsm17 за малките близнаци!

# 416
  • София
Здравейте на всички и приятна вечер Simple Smile

# 417
Искам да ви попитам вие вече пазарувате ли за бебоците? На мен много ми се иска малко по малко да започвам, ама всички покрай мен само ми разправят, че не било на хубаво и ме възпират.  Макар, че не съм суеверна все пак............. се замислям (нали не става въпрос за мен, а за малката душичка), дали мога с лека ръка да кажа, че не вярвам. Вие как бихте постъпили?

Това все едно аз съм го писала  Laughing Mr. Green

И на мен много ми се иска поне дребните неща да си накупя, но нещо ме спира- честно казано и аз не знам какво.Все си казвам,че след седмица две ще спра вече да работя ,дали с болничен, дали отпуска не знам,но вече хич не ми се работи.Та си мислех тогава да обиколя по магазините - даже ,ако искате с мамите от София може да се разберем и заедно да обикаляме - аз съм с кола и няма да ни е трудно. И който иска да пазарува, който иска да си набелязва.... 

А за болницата и аз не мога да реша ooooh!. Ходя при двама лекари - единия е в Шейново , другия е в Тина Киркова.
И сега не знам при кой да раждам, и дали въобще да давам толкова много пари за екип. newsm78
Та дилемата е голяма  Mr. Green

# 418
grix, на този филм Babies и аз му гледах рекламата и много ми се гледа, той излезе преди 2-3 седмици тук.
Дано баба ти се оправи  Praynig!
Аз точно сутринта влязох в един сайт да видя кога ще влизам в седми месец и направих грубата сметка, че днес-утре тези, които са за 1.09 трябва да влизат в седми. Ето, че ти си влязла, защото термина ти е 31.08. ... Браво, браво... много се радвам за всички нас, че напредваме. Все така да сме, още малко остана  Heart Eyes.

nansi_21, ох, че смешно си я описала тази разкрачена стойка след ставане сутрин Laughing. Предполагам, че те боли в областа на срамната кост, а тя също се отпуска сега, нали е част от таза. Мен до преди няколко дни си ме болеше перманентно там от месец поне. Обаче от няколко дни вече не. Отдавам го на повечето движение и ходене - нали тръгнах на работа.

kipinik, не съм от суеверните и сефтето направих още миналия месец. От тогава не съм взимала други неща, но искам да си съставя списък и да тръгвам по-сериозно. Но от гледна точка на суеверията, моето разбиране е такова - каква логика има в това, примерно детето ми се е родило вече, и аз минавам покрай някакъв магазин и харесвам някаква дрешка, която ще му става след няколко месеца - естествено, че бих я взела! Ами то иначе за всяко нещо трябва да си казваш "Оо, няма да си купя този тоалет за сватбата на еди-кой си примерно, защото може нещо да ми се случи до тогава". Разбираш ли ме какво искам да ти кажа? Че то е за всяко нещо, не е само за неродени бебенца. Иначе Danielkka напълно я разбирам, тя си има преживян личен опит, и при нея всичко е много емоционално наситено, трудно е човек да излезе от емоциите и спомените си в такъв момент.

А! Ето и Jani4ka ми потвърждава сметките с влизането в седми месец - шестия се навършва на 26 г.с. и 4 дни, а седми се започва на 26 г.с. и 5 дни. Значи grix, ти си влязла вчера още.

Гледам, че съпругът на Andrea не е писал от вчера, дано се държат мъниците  Praynig!

# 419
Сега влязох в Октомврийската и видях, че Andrea си е писала с друга мама, и че бебоците са се държали и тя е щяла да ги гушне днес (т.е. вчера вече при вас)  Heart Eyes... ох, сълзите ми напират, ма хайде да не стряскаме бъдещите татковци от толкова емоции  Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт