Разделно хранене - 43

• 31 495
  • 721
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро Hug.
Вяра, и след тази тридневка остана ли нещо от тебе, каквато си слабичичка Laughing?
Дай боже да е спорна седмицата .
Желая го на всички от сърце Hug.

Събуждане от сън вълшебен
с целувка като пеперуден полет,
Денят започва хубав, нежен
със ново утро, нова пролет.

# 121
Добро утро сладуранки - калпазанки  Hug

Алексче страхотни стихчета и особено поднесени с любов и чаша горещо кафеееее .....ммммммм Heart Eyes
Хепи и аз като теб вчера се вихрих  Joy Не че съм спирала с чистенето, ама все пак  Mr. Green вчера за първи път видях, че почва постепенно да му се вижда края -  Hug много работа бееее...ужас  ooooh! много прозорец, много пердета, много търкане на шкафове, стени и каквото се сетите  Whistling Сега си най-красивата, красавица, нали? Flutter
Янче къде избяга бе мило?  Crazy
Госпожо,Лени,Мимче  Heart Eyes
Вяра много строго се наказваш  Thinking
mayy   добре дошла - ние сме готини, смеем се, не се заяждаме и сЪЪЪ обичаме всички  Hug
Джиджи днес работиш ли? Как си? Flutter
Йонито как си мило?  Hug
Хайде сладурки, дори и за тези които не съм споменала - сядайте и драсвайте по два реда  Flutter

# 122
  • София
Здравейте слънчеви Hug  bouquet
Алекс - мерси за кафенцето, а стиховете така ме разнежват  - страхотни са   bouquet Heart Eyes С Дънди ме разсмяхте - разкрасила, разкрасила, колко да съм се разкрасила - една маска си направих на лицето, и един розАви нокти Mr. Green Joy.  Но това за мен си е постижение, не обичам да се занимавам с такива неща Whistling.
ВяраВики  Heart Eyes- завидях ти за мотивацията, аз съвсем съм през просото Crazy
mayy - добре дошла и от мен Hug
Светлето се загуби също Thinking и Ели Rolling Eyes
Хубав ден от мен  bouquet

# 123
Здравейте момичета,
благодаря за топлото посрещане  Hug   bouquet
слънчев слеобед!

# 124
  • България
добър вечер разделнички! Hug
днес съм си направо за едно Голямоооо БРАВООООООО-изцяло разделна съм.признавам Embarassedскоро не беше ми се случвало.не съм близнала сладко,дори сладолед не си купих днес.остават 26дни до следващото ми пътуване до Гърция с децата.трябва да съм слабичка на плажа.замислила съм да не се доближа до неразделна храна и наивече до сладко през тези дни.утре малко ще ми е трудно,нали е деня на детето с малката ще се включим в празника.тя няма да се задоволи само с състезанията и театара,ще има и пицария или сладкурии.да видим мама пораснало дете ли е или... Joy
мауу добре дошла.тук сме мн от 90дневната диета.дала ни е старт и с разделното хранене се задържат килограмите.имаи си 1ден неразделен в седмицата и спазваи лунуването ако желаеш за подобър резултат.според мен е добре закуската да е само плод.мисля че там е успеха на задържането на кг.успех ти желая. Hug
алекс стиховете ти ли ги пишеш?страхотни са.имаме си поетеса-БРАВООО Hug
тия розАви нокти на хапусмиле са мн закачливи-половинката оценили ги Hug
дунди стига с това чистене,отдаваи се смело на релакса.аз излязох голяма калпазанка Joyдоидох си от гърция и отседнах при маика ми с децата,а не у нас.там трябваше основно да чистя,а при мама е добре.ще чистя на есен с песен Joy Hugнаправо ми е бедна фантазията как ли опсаждат постапката ми в тоя малак град #Cussing out Joy
мурка от утре имам право Thinkingслед 3месеца почивка да се завърна в 90дневната диета,но маи ще си остана тук в разделното хранене.то си ми допада наи много.....е ако отпусна края мога да я почна.може би на есен като имам и постоянен достап до нета и съм си у нас за попостоянно. Hug
поздрави на всички Hug
къде остане галето-съгражданкееее Rolling Eyesни в нета ни в града се засичаме...трябва да се запознаем и децата също Hug

# 125
  • TX
добра и спокойна вечер на всички разделни душички  Hug

# 126
Добро утро  Hug.
Росито, не съм поетеса, само любител на поезията . Grinning
Имах някакви напъни да пиша преди мнооого години, но музата ме напусна и сега се наслаждавам на таланта на другите.
И хич да не ти пука за хорските приказки, постой си при мама, толкова е хубаво...
 Sladurska, мило, ще се преумориш, ще си развалиш ръчичките с това чистене ...
Аз като излъсках навсякъде, ела ми виж прозорците, след тези дъждове направо са ... Sick
Murka, нищо не казваш, минаваш забързана ...
happysmile,  и аз съм го подкарала през просото, едни сладоледи са ми в главата и в устата  ooooh! Crazy.
Ама то милото е виновно, всеки ден носи и аз  Mr. Green.
Май избивам напрежението с плюскане...
Къде потънахте, момичета? Госпожо, снощи щях да ти звъня, но съм заспала - над уроците, толкова са интересни, че Laughing
Днес ще се разхладим, дано не вали, празник е все пак .
Честит ден на детето  bouquet, на всички дечица и на тези, които са съхранили детското в себе си!
И малък поздрав от любима поетеса ...

Влак
Как искам да съм малък светъл влак,
по-пъстър от крилете на хвърчило.
Да чувствувам във светлия си бяг
че слънце в моя ритъм се е скрило.

Да бъде мойта гара слънчев знак,
от хиляди очи благословена.
Да бягам срещу вятъра, но пак
да връщам там мечтата си зелена.

Как искам да съм малък светъл влак.
Тогава бих посока подарила
на някого. Искри родени в бяг
от релсите. И свойта пъстра сила.

Защо не съм добър среднощен влак?!
Тогава аз на всеки бих раздала
завръщане. Но бих поела пак
по релсите на радостта си бяла.

# 127
Честит празник на всички малки, големи и още попораснали принцове и принцеси

Съхранете детето в себе си и не забравяйте да си припомните своите трепети, като дете когато погледнете очичките на малките палавници вкъщи   bouquet

Алексче с ръкавици мило, с ръкавици  Crazy Иначе трябва да си целуна ръцете за сбогом  hahaha Голямо търкане  ooooh! вече с всички прозорци в къщата се справих  Joy Сега остава всичко останало  Joy Врати, прах, стени, изкуствените цветя и тях ги пера под душа във ваната, а те не са малко  hahaha, докато милото приключи с реновирането и след това се местя след него hahaha Страхотно зареждащо ми действат тези стихчета, кафето и доброто ти настроение, което ме зарежда  Hug С напрежението те разбирам Hug
Роси при мама е най-хубаво  Hug И аз така, остана ли сама в БГ тичам при нея и татко  Flutter
Госпоооожоооооо  Heart Eyes

Момичета желая ви един страхотен ден с много хубави емоции   bouquet
После ще разказвате  Hug

# 128
  • София
Здравейте слънчовци Hug
Тук вали като из ведро и аз чакам колежката да дойде да ме вземе с колата Flutter Mr. Green. Не съм глезена, тя сама си предложи Crazy.
Алекс - ти си толкова слабичка и нежна, позволявай си сладко за коремчето ... пък и за душата Joy.
Дунди - като те чета и ме хваща срам аз каква домакиня съм hahaha Joy Ама вие нали след ремонт бяхте Hug.
Росито - нека си говорят хората, някои с това осмислят живота си - не ги оставяй "гладни" за клюки Laughing Пък моята половинка(въпреки че това определение не ми харесва много Crazy) не е видяла още розовите нокти. Нали не живеем заедно и не се виждаме всеки ден Mr. Green.
Мурка - ти много телеграфно Crossing Arms Hug Кажи какво правиш Heart Eyes. И да те питам за домашното тае бо, от къде го свали? И в апартамент ли живееш newsm78. Че аз имам чувството, че, ако почна да скачам вкъщи, ще се озова в комшиите Mr. Green
Мимче - как са разбойниците Hug Ще има ли изненади за тях? А ВяраВики и Йонито какво са подготвили за техните принцеси Hug Бърборана и тя нищо не казва Crossing Arms Crazy Lennyh - нали и ти имаш две слънчица вкъщи newsm78 Hug
Гелика, Галина, ДжиДжи, Елизабет - къде сте Hug
На всички малки и големи деца - честит празник  bouquet Чакам снимки и разкази от тези, дето празнуват Hug.

# 129
Здравейте, слънчеви момичета!   bouquet

Нещо ми е криво напоследък, затова и не влизам много тук. Алекс, много хубави стихотворения си публикувала, ама ми стана още по-тъжно. Тук са се събрали май доста хора от 90 дневната диета. Една колежка още първата седмица отслабна с нея с 2,5 кг и малко ме зариби. Та, днес и на мен ми е 5 ден. Аз, обаче се притеснявам да не напълнея от нея Crazy. Малко ме обърква деня на варива, защото са включени тук и картофи и ориз. И не ми е ясен много въглехидратния ден - освен пицата със зеленчуци на обяд примерно, вечерята същата ли е - чета някакви пастички  newsm78. Ще съм благодарна ако някой от тази темичка ме светне, че не искам да започвам да пиша и в друга тема. Лени, аз ще се радвам да сваля 2-3 кг, но затова пък окончателно. Искам много да се раздвижи метаболизма ми, както пишат, че уж бил ефекта на диетата. Проблемът е, обаче да се амбицирам истински и да я изкарам до края. А това става много трудно. Снощи бях на път да се откажа Sad. Беше ми плодов ден - на 2 резана диня. Малко наистина, но бях в движение. Но въпреки динята цял ден задържах течности, което явно си е следствие от въглехидратния ден преди това Sad. Но искам да го излекувам това положение с подуването и моля, помагайте да се заинатя. Преди каква воля имах, а сега не мога да изкарам и 1 седмица режим   Rolling Eyes Все се надявам, че ако се изтърпя в началото да кача малко, после нещата ще се регулират.
И този дъжд така зле ми влияе - да се разкара веднага  smile3513. Искам си слънцето и моренцето!

# 130
Здравейте, момичета!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЦА!
ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ПРИ НАС ВРЕМЕТО Е УЖАСНО И НЕ ЗНАЯ ДАЛИ ЩЕ МОЖЕМ ДА ИЗЛЕЗЕМ.
АЗ ВИ ЧЕТА РЕДОВНО НО НЕ ВИНАГИ МИ ОСТАВА ВРЕМЕ ДА ПИША.
НЕ СЪМ И МНОГО РАЗДЕЛНА ТАКА ЧЕ НЯМАМ С КАКВО ДА СЕ ПОХВАЛЯ.
РОСЕ, ДА НЕ ТИ ПУКА ЗА КЛЮКАРКИТЕ АЗ ПРОСТО НЕ ГИ ЗАБЕЛЯЗВАМ.КАТО СЕ ОПРАВИ ДРУГАТА СЕДМИЦА ВРЕМЕТО МОЖЕ ДА СЕ СРЕЩНЕМ НА ЦЕНТЪРА.
РЕГЕ, АЗ МНОГО Я ХАРЕСВАМ 90 ДНЕВНАТА.ВЪВ ВЪГЛЕХИДРАТНИЯ ДЕН МОЖЕШ ДА ЯДЕШ МАКАРОНИ/СПАГЕТИ/ С ГЪБИ И МАСЛИНИ С ТИКВИЧКИ, КОИТО СА ЗАДУШЕНИ.ИМА МНОГО РАЗДЕЛНИ СПОРЕД 90 ДНЕВНАТА СЛАДКИШИ.ВИЖ ТУК ЗА ИДЕИ.http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347203.msg13694161#msg13694161
ПРИЯТЕН ДЕН НА ВСИЧКИ

# 131
Честит празник мили дечица,кой на мама и тати,а всички на майката Земя
Нали съм малко със щури идеи,та...опитайте се днес да бъдете дете.Аз лично ще се пробвам довечера с Вики - да се търкалям по земята,да си полигавя,да не слушкам Mr. GreenКаквото прави тя,аз като папагалче.Мисля че ще е голямо забавление.
И при нас времето е ужасно намусено и направо ти сринва всичкия ентусиазъм,но ще трябва заради децата да сме на ниво.
Снощи забърках поредната питчица за децата в градината,днес да се разнообразят.Сутринта станах рано да я довършвам.Обрах си поредната реколта мента,но...имам от ония гадните зелени въшки и ще трябва да ги моря #2gunfireНа работата е пълна скука.Но стига унило настроение.Довечера ще наваксвам с щуротиите rotfImao rotfImbo
Ако успея да заснема някоя скрита камера ще пускам после Mr. Green

# 132
  • TX

Здравейте всички разделни душички  Hug Честит празник мили мои порастнали и недотолкова порастнали дечица
влизам за малко и почти не пиша, защото много тич и бяг има напоследък, харесахме си с  моят съпруг къща, тъкмо като за нашето семейство и от там започна ходененто по мъките банки, ипотеки и т.н. ама май ще се размине всичко, кофти ми е  Sad, след едната банка синковеца ми беше с мен и ме попита "Мамо, защо в банките не обичат децата и казват, че не става с толкова деца, защо не е хубаво да имаш деца", а всъщност никога е нямало подобна приказка, но то си е направило такъв извод явно. Постарах се да му изкарам това от главицата малка ама както и да е здраве да е. Та затова да не спамя. Нещо явно съм изпаднала в ония дни които са възпяти от песента "Има дни в които не върви" ама зная, че после идват и хубавите, аз тях чакам  Grinning
РеГе 90 дневната е много хубав режим, да и аз когато карах за пръв път питах много там съфорумките, защо картофите и ориза се броят за варива, защо може сладолед във въглехидратния, нали уж в него има мляко, а то е в протеините и такива, а относно пастите тортите и такива неразделни,  то това са интерпретации  иначе има доста сполучливи и постни сладки като бисквити престиж с овес и стафиди, аз лично гледам да не смесвам и не си позволявам волности с режимчето, не правя сложни комбинации, а плодовите дни с времето стават все по приятни и лесни, дори и неовкусени зеленчуци става, така на мен са ми по приятни. При него режим ми се обърна метаболизма и сега пак си го спазвам, дори днес ми е въглехидратен, но на последък не ми се яде сладко.
Хеписмайлче, в апартамент живея на 5 етаж и си скачам, съседите още не са направили подписка да ме гонят  Joy Joy, но и аз не им правя въпреки когато след събиране  и изтрещят Laughing. Изтеглила съм си от замунда ето тези двете тренировкиБили Бланкс , Елена Рябинкова и имам един танц на ШЕР и още една си дръпнах за идеален ханш на списание селф и си ги комбинирам около час и 30 минути ми се събират, много ми е зареждащо, а не мога да намеря време за зала, то все някаква щуротия покрай хлапетата излиза и ми е трудно да си планирам точно времето, а така у дома докато се готви нещо или те докато си играят аз си скачам, отначало ми се смяха, ама сега са притръпнали и водица ми носят. Wink
 Ето, че доста се разписах и забаравих да се похваля с книжка за РХ на доц.д-р Радев и д-р Цанкова по системата на д-р Хей, салепвам си таблицата на хладилника и нека децата определят менюто, да се учат

# 133
  • България
честит празник на всички дечица и на всички нас носещи все още детското в себе си!!
влизам многооо на бързо да се похвалим с моита малка пораснала дъщеря-МИКИ на 6год е-днес се включи в състезание с колелета и спечели 2място -има грамота и федербал!
голяма гордост ни е!!!лошото време не ни спря с чадъри в ръка търпеливо изчакахме старта на състезанието.
мама/аз/ също заслужава награда-на рожден ден бяхме,но си останах разделна.след малко ще си хапна мн мн малкоооо сладко съвсем самостоятелно хранене ще е.
сега бягаме на театър с детето.днес изпълнявам всичките и прищевки.
 Hug Hug Hug Hug за всички вас

# 134
Честит празник на всички дечица!Да са здрави,мили и много,много щастливи!

Утре няма да сме на работа вали!Ще ви пиша,но сега съм много уморена!Много вървях днес из малините,такава ми беше работата, и малко към края заваля!До утре!Този път ви обещавам,че ще си почина! Wink

Общи условия

Активация на акаунт