Разделно хранене - 43

• 31 439
  • 721
  •   1
Отговори
# 105
  • Canada
Добро утро Прекрасни! Hug

Благодаря ви 4е ме прикрепихте към групата във Фейсбук  Heart Eyes
Мурка, мерси за кафето Hug
Алекс, стих4ето е то4но в унисон с моите мисли напоследък, мерси Heart Eyes
Росито, много ти е хубава щерката, направо грее...а ти изглеждаш като нейна приятелка, браво.   Много сладко семейство имаш  Hug
Мим4е,  много  ми харесваш с тази при4еска  Heart Eyes  Много ще съм ти благодарна ако ги намериш тези упражнения дето ги прави мъжа ти, недей да го притесняваш да го снимаш.
Аз се каних тази седмица да ходя на басейн, но успях само Йонито да заведа, но правя бързо ходене в един парк към 4, 5 км сутрин. Още не трябва да се натоварвам с к.преси, но е хубаво и успокоително  да знам, 4е мога да правя, 4е моя проблем(натрупване) е на корема, мерси Бърборанке Hug
Гелика, успех мила Hug
Хеписмаил,тръгваш ли ве4е? Весела по4ивка с много емоции ти пожелавам! Heart Eyes
Вяра, да ти е жив и здрав таткото! Hug

Желая ви прекрасен ден!

# 106
  • България
здравеите момичета
кашарел/крисси/ среща ме се и тук.разбрах че пак си на 90дневната.желая ти успех.на мен ми се пада от 1.06 да съм,но се чудя да ли да съм или да си остана на разделното хранене.тук не качвам,маи и не свалям само след луната отбелчзвам -1.5кг.важното е че ги задържам.признавам че не съм винаги мн стриктна,както в 90 дневната. Hug
дунди в феиса съм росица румен.момичета която иска да ми пиши там! Hug
уонито благодаря ти!!! Hugтя е малка,беше поканена за дама,но мисля че се справи много добре.репатиция за неиния бал след 2 години Joy Hug
мимче страхотна прическа Hug
хапусмиле забавляваи се и се отдаи на релакс Hug
вяра мн здраве на таткоти желая от сърце! Hugс кашарел ли сте градски?и тя да идва в котел Hug
гале и вяра броите ме и мен в срещата де Hugгале така и не сме се засичали с теб в големия ни град Hug
 Hug Hug Hug Hug за всички момичета
изкарах луната вчера с - 1.400кг съм  бравоооо на мен!!!
днес съм си разделна.трябва да подържам форма че скоро отивам в гърция пак,но този път ще водя и децата.
усмихнат ден ви желая!!!!  bouquet

# 107
  • София
Здравейте бонбони Hug
Алекс - добре се чувствам като магистър Mr. Green Спокойно ми е, че не мисля за изпити и дипломни работи bowuu Въпреки, че знам, че това спокойствие скоро ще ми омръзне. Сигурно септември ще запиша някакъв курс, да се занимавам Crazy. Успех на твоите изпити, макар че знам, че няма да ти трябва, ти си знаеш Hug.
Дънди - на 18 юни тръгвам, има още 20 дни до тогава Mr. Green
Благодаря на всички за пожеланията за весело изкарване, много сте милички Heart Eyes
ВяраВики - честит рожден ден на татко ти  bouquet Да е здрав и усмихнат, много щастие Hug
Мимче - прическата ти е страхотна, ама то на хубав човек всичко му подхожда Heart Eyes  bouquet
ДжиДжи - лека почивка  bouquet
Аз ще чистя утре, днес цял ден май ще мързелувам Blush. Нещо не ми е приказливо, сигурно съм се изчерпала откъм думи hahaha
Хубав уикенд ви желая  bouquet

# 108
  • TX

Кашарелче не съм се отказала аз него режим много го харесвам, но нямам време да чета всичко  и затова не пиша там, а и част от моите съвременички са тук  Hug и някак си тук си свикнах и така Hug

сънчо е ТУК
Лека нощ на всички разделни душички  Hug

# 109
  • TX

Добро утро, желая прекрасен ден на всички разделни душички

# 110
Добро утро дами  Hug Flutter

Еееее, аз на това му казвам хубавоооо   bouquet Снощи за лека нощ Мурка ни приспа, а сега ни буди и с кафе
Сладуранки, един прекрасен ден ви желая с много слънце и добро настроение

Целувам ви всички по вече написаната домова книга на Госпожата   bouquet
Нали знаете, че няма пропуснати  Wink

# 111

Мурка мерси за кафето!
Дунди мерси за пожеланията ,но при нас снощи валя и се кани още да вали.
Жела ви приятна неделя!

# 112
  • София
Здравейте  Hug
Аз днес съм яхнала метлата и -  newsm75 newsm79 wash hang clean  food002.
Но вече привърших и сега ще взема да се разкрася  bath pletka.
Иначе сготвих един разделен постен грах bowuu. Довечера с брат ми може да забъркаме спагети с песто, ако не ни домързи Mr. Green Повечко въглехидрат е, ама поне е разделно, че напоследък съвсем се отклоних Mr. Green.
Хубав следобяд на вас  bouquet.

# 113
Здравейте момичета,
преди 10 дни приключих с 90 дневната диета. От която съм с 6 кг  по-малко.
Имам още за сваляне и мислех да наблегна на плодовете и зеленчуците и да се придържам към РХ. Но се оказа, че без компания не правя нищи и за това се включвам при вас.
За сега ще спазвам основните принципи.
Имам само един въпрос/в последствие ще има и други/ - можете ли приблизително да кажете какво е темпото на отслабване. Аз искам 6 кг да махна - колко време ще ми е нужно и след колко време ще започна да имам резултати?
Благодаря за отговорите!  Hug

# 114
mayy темпото на отслабване и много индивидуално и зависи от много фактори. Както от режима ти на хранене, така и от двигателните ти навици. Като гледам постигнала си много добър резултат с 90-дневната. Аз в момента съм на нея, но засега не бих казала че има такъв успех. След 1-та част съм -2 кг. А имам да свалям между 4 и 9 кг още.
Така че питай каквото те интересува и ще помагаме, пък аз си запазвам правото да те тормозя на ЛС или дори и тук за 90-дневната, че там има малко неясноти  Peace поне за мен.

# 115
Lennyh благодаря ти и нямаш проблем - ще помагам. Успех!
Още един въпрос - прави ми впечатление, че сутрин сте на кафе, плодове, фрешове, не е ли позволено друго. Аз не закусвам, но понякога ми се случва да съм гладна.
Приятна вечер на всички!

# 116
Принципно, освоната на РХ казва че до обяд се приемат само плодове, като е желателно да не се смесват помежду си ( както е и в 90 дневната). Кофти е когато като мен не пиеш чисто кафе, защото и тук прясното мляко също трудно се съчетава с друго, но аз обичайно закусвам до 9 часа ( а като съм на работа  и по-рано) после към 10-10.30 обичайно пия едно капучино или лате според сезона и след това обядвам.

# 117
  • TX
Здравейте момичета,
преди 10 дни приключих с 90 дневната диета. От която съм с 6 кг  по-малко.
Имам още за сваляне и мислех да наблегна на плодовете и зеленчуците и да се придържам към РХ. Но се оказа, че без компания не правя нищи и за това се включвам при вас.
За сега ще спазвам основните принципи.
Имам само един въпрос/в последствие ще има и други/ - можете ли приблизително да кажете какво е темпото на отслабване. Аз искам 6 кг да махна - колко време ще ми е нужно и след колко време ще започна да имам резултати?
Благодаря за отговорите!  Hug
mayy и аз ще ти кажа като Лени всичко си е много индивидуално , например аз първия път като правих 90 дневната свалих малко под 6 кг, което в сравнение с другите е нищо, но аз съм доволна защото обърнах метаболизма от стремглаво качване взех да свалям, след което започнах разделно и лунуване успях да си задържа постигнатото. Сега отново съм на 90 дневната и се надявам отново да отчета минуси, спортувам редовно по час и половина на ден около 5-6 пъти седмично, с тия темпове и този начин на хранене други биха били струни, но при мен нещата знам, че стават бавно, тъй че драга ми mayy надали някой може да се ангажира да ти даде каквито и да било числа, но бъди сигурна това е правилното хранене, а 90 дневната ти е дала добрата основа от която ти тепърва вече ще градиш и надграждаш навици. РХ е начин на живот, а не поредната диета Добре дошла  bouquet

# 118
Добър вечер, лека нощ .

Избор

Не избираме съдбата си,
но намираме пътя
за да стигнем до себе си,
между деня и нощта,
преборили страховете си
обуздаваме звяра,
цвете закрили с ръцете си
пазим ценното с вяра.

Не избираме любимите си,
любовта ни намира,
но решаваме сами делата си.
Денят е нашата воля,
с призраци пълним нощта си,
а тя ума ни пришпорва.
Ето направили сме избора си-
обичта не взима, а дава.

mayy, добре дошла при нас  bouquet.
Както е казала Лени, това е оптималното решение за закуска, но може да разнообразиш със зеленчуков сандвич или препечена филийка с масло, маслини, авокадо, краставичка ....
happysmile, разкраси ли се?
Yonito, все се каня да те питам как ти е травмата, оправяш ли се вече ?
Аз отивам в банята и мисля да си легна рано, че май пролетната умора ме е налегнала, все ми се спи, чувствам се отпаднала  smile3507

# 119
Еййй оцелях на още едно изкушение.Последните две седмици нещо бях отпуснала края и резултата не  закъсня.Та реших да направо една тридневка по пълнолуние.но третия ден съвпадна с РД на баща ми. БЛАГОДАРЯ на всички за пожеланията !!! Целия ден изкарах на плодове,а вечерта се отпуснах само на домати и краставици.Заслужаваше си,а сега започвам пак нашта си "диета" Mr. Green
Днес го бях ударила на санитарен ден.Най-после си подредих офиса,след годишното приключване и сега само влизам и излизам и се кефя колко е чисто и подредено Embarassed В почивката продължих в къщи и ей на сега вече освежена идвам да ви видя.
Добре дошли на новобранките Laughing - не се бойте при нас е много готино.И сме все веселячки.
Милички мой,иска ми се да обърна внимание на всяка,но този понеделник ми се оказва доста натоварен и ще е хубаво и да подремна малко.Като приключа с хилядите задачи,ще ви навестя отново.
На всички спорна седмица и много усмивки на лицата newsm47

Общи условия

Активация на акаунт