Флейвър Уейв Турбо Овън и сие - 2

• 82 185
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Момичета плаче ми се.Пукна ми се долната част на фурничката   Cry Cry. След  9 години вярна работа.В Гърция къде ли не съм я разкарвала по квартири.След това пътят от там до тук,с коли и  бусове.Тази година на нея си правих печените чушки които прибрах във фризера.Та днес сложих патладжан да опека за кьопалу и по едно време само чувам звън на счупено стъкло.Сега ще трябва да търся заместител на долната част,и дано намеря нещо подходящо,пък било то и  обикновенна голяма тенджера.
Я виж тук дали нещо ще те устройва
http://shop.ebay.co.uk/i.html?_trkparms=65%253A12%257C66%253A4%2 … _sop=15&_sc=1

# 706
  • Географският център на България-Габрово
Момичета плаче ми се.Пукна ми се долната част на фурничката   Cry Cry. След  9 години вярна работа.В Гърция къде ли не съм я разкарвала по квартири.След това пътят от там до тук,с коли и  бусове.Тази година на нея си правих печените чушки които прибрах във фризера.Та днес сложих патладжан да опека за кьопалу и по едно време само чувам звън на счупено стъкло.Сега ще трябва да търся заместител на долната част,и дано намеря нещо подходящо,пък било то и  обикновенна голяма тенджера.
Я виж тук дали нещо ще те устройва
http://shop.ebay.co.uk/i.html?_trkparms=65%253A12%257C66%253A4%2 … _sop=15&_sc=1

Миме идеално ме устройва има точно като моята долна част на фурничката.Но не съм запозната с начина на поръчка по този начин.Благодаря ти много ако на лични ми пишеш някои обяснения за това

# 707
  • Varna
Гледам, че и други са окъсали със тендЖУркитИ Sad Ама как ни липсват, докато можем пак да готвииииим smile3521  Чакам утрЯ, кО шЪ кажат ония пишман майсторите ЗА МОЯТА, и дали са я оправили. Така ми липсвааааа, това тандЖУрееее.

ДУНЧЕ, Hug
Пожелавам ти късмет със набавяне на ново стъклено или каквото намериш тяло за капака newsm10 И добре, че адашката го е открила тоя линк за тези стъклените тела.

Мимче, браво на тебе smile3501  bouquet
 АНГЕЛЧЕ, Hug

mr_green wavey
И ИнО чИрвенУ винУ за ДобрЯ дошъл  bouquet

# 708
 Ааа  DELTA_DELTA  ние тука сме си на сливова ,че оди със всичко и добре дезинфикцира  Grinning иначе едно разбах за краткото ползване на нлотоо ,Не трябва да се пече на много висока температура  и си трябва време това е нАЗДРАВЕ Mr. Green

# 709
  • Varna
Да сЪ УплачЪ, ония умнЬОвци техниците и след седмица не са ми оправили тендЖУретУ rotfImao Хем ги знаех какви са смотаняци, но явно съм таяла някаква мижава надеждица, че са си свършили работата.

mr_green Laughing Наздраве със ракията тогава Drunk Иначе, някои неща във тендЖУрето се пекат и на висока температура. Но никога отведнъж на висока не се пекат . Поне аз така правя. Ох, липсва ми тендЖУркатаааа, как ми липсваааа. Да изпляскам там каквото имам и за нула време да стане,  хем няма да ми се умирише хубавата къщичка, хем вкусно става.....че и бързичко в сравнение със голямата ми вихрова фурна.

# 710
  • Мадрид / София
Делтичке брях как си го закъсала без тенжурето. А дано тез калпазани все пак то го опраят да не се налага да се купува ново. Хай наздраве на каквото сте.

# 711
Делтичке - не тъгувай мила.Ние ще ти пращаме по някой залък от нашите фурнички. Mr. Green
Миналата вечер ,хвърлих едни умрели пъстърви и след 30 минута станаха печени Mr. Green
Друго си е да не миеш загоряла тава и печка Laughing

# 712
ВяраВики на какво ги хвърли, директно на скаричката ли, горна или долна?

# 713
  • Varna
Ох, момиченцааа, много ви благодаря Hug Hugче ми бършете сълзите и ми давате кураж.
Ония муньовци още нищо не са направили, или по точно както ми сЪ струвЪ, не са я погледнали мойтЪ златнЪ фурничкЪ. #2gunfire

# 714
Диди - те бяха само три и ги сложих на горната скара.За 30 мин както пише на табелката станаха по-препечени.Та който ги обича по-алангре може би и за 20 ще са готови.

# 715
Момичета, а отдолу върху стъклената купа ли капе като печете. На мен ми е малко трудно да я мия всеки път и затова досега само в тава съм пекла. Тъкмо обмислям къде да е мястото на НЛОто в новия ни апартамент. Много се вълнувам и то е важна част от кухнята ми. Даже за сега ще си спестя покупката на нова и скъпа фурна, а ще набутам една стара - Раховец на терасата. Напоследък от както имам фурничката не съм пускала голямата фурна.

# 716
DidiP,аз бях писала преди,че на дъното на купата слагам една алуминиева тавичка за еднократна употреба.В нея капе всичко,а ако не е много загоряло,може да се измие и да се ползва пак.А стъклената купа само се забърсва с гъбичка и е готова за следващия път.

# 717
  • Varna
Или пък, както ние по старите във темЮчката писахме във началото, може да изпляскаш и алуминиево фолио отдолу. Аз до сега така карам, със фолио.

# 718
Момичета, тук съм, не съм забегнала, ама само ви чета  bouquet, щото нищо не съм измислила newsm78, само си пека разни BG мръвчици!

ДЕЛТИЧКЕ, стискам ти палци за НЛОто, щото вий с Ангелчето сте мозъка на групата newsm10

# 719
Да, това с фолиото или еднократната тавичка е добра идея. Още довечера ще се пробва.

Общи условия

Активация на акаунт