Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са различните преживявания с печенето на кекс във въпросната фурна?
Какви са различните преживявания при печене на месо в тази фурна?
Какви са вашите впечатления от използването на таймери във фурната?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са различните преживявания с печенето на кекс във въпросната фурна?
Форумът споделя различни преживявания при печене на кекс във въпросната фурна. Някои потребители пекат кекса на долна скара при 200 градуса за 18 минути, което води до хрупкава горна част и добре изпечено вътрешност. Други потребители пекат кекса на горна скара без решетка, също при 200 градуса за 18 минути, като твърдят, че се изпича равномерно. Има и опит с печене на кекс на горна скара със скарата, но има съмнения относно равномерното изпичане. От решаващо значение е да изберете подходящата температура и време за конкретната рецепта и форма за кекс.
-
Какви са различните преживявания при печене на месо в тази фурна?
Потребителите съобщават за различни резултати при печене на месо в тази фурна. Някои пекат пилешки бутчета на висока скара при 200 градуса, като отбелязват, че кората става хрупкава, но вътрешността е малко жилава и изисква допълнително печене. Други потребители споделят опит с печене на филета от пангасиус на висока скара при 250 градуса за 10 минути, като посочват, че по-дебелите парчета са били недопечени и се е наложило да ги пекат допълнително. Важно е да изберете подходящата температура и време за конкретния вид месо, за да постигнете желания резултат.
-
Какви са вашите впечатления от използването на таймери във фурната?
Механичният таймер предлага по-голяма гъвкавост при задаване на температурата и времето за печене, тъй като потребителите могат да увеличават или намаляват температурата и да променят времето за печене по време на работа. Този тип таймер се цени заради способността му да предоставя повече контрол върху процеса на готвене. От друга страна, електронният таймер не позволява промяна на температурата и времето по време на работа, тъй като след като е зададена програмата, параметрите не могат да бъдат променени. Този тип таймер се оценява за удобството си, но се посочва липсата му на възможност за промяна по време на работа като ограничаващ фактор.
-
Какви са опита с използването на вентилатора във фурната?
-
Каква е функцията за самопочистване на фурната и как работи?
Ама как ни липсват, докато можем пак да готвииииим
Чакам утрЯ, кО шЪ кажат ония пишман майсторите ЗА МОЯТА, и дали са я оправили. Така ми липсвааааа, това тандЖУрееее.
И добре, че адашката го е открила тоя линк за тези стъклените тела.


иначе едно разбах за краткото ползване на нлотоо ,Не трябва да се пече на много висока температура и си трябва време това е нАЗДРАВЕ
Хем ги знаех какви са смотаняци, но явно съм таяла някаква мижава надеждица, че са си свършили работата.
Иначе, някои неща във тендЖУрето се пекат и на висока температура. Но никога отведнъж на висока не се пекат . Поне аз така правя. Ох, липсва ми тендЖУркатаааа, как ми липсваааа. Да изпляскам там каквото имам и за нула време да стане, хем няма да ми се умирише хубавата къщичка, хем вкусно става.....че и бързичко в сравнение със голямата ми вихрова фурна.
, само си пека разни BG мръвчици!