Флейвър Уейв Турбо Овън и сие - 2

• 82 202
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, за шишетата си мисля, че няма как да се притоплят.
Моята фурничка е в близост до голяма бутилка с минерална вода, и един ден се оказа, че не съм отдалечила фурничката от бутилката, и бутилката леко се беше деформирала от топлината. Загряват наоколо силно, а какво остава вътре да се сложи-ще се деформират бутилките за бебчето.

Благодаря на всички за оказаната помощ.   bouquet И аз предполагах, че има такава опасност, но все се надявах, че на по-ниски температури би могло да се получи. Няма да рискувам де. Simple Smile
Иначе сега и аз започвам да се уча как се ползва вкусно тази фурничка. Ще продължа да взимам вашите съвети и най-вече рецепти. Вече си копирах около 3 страници с рецептички. Simple Smile

Хубава вечер на всички мили дами!  newsm68

# 676
  • София
Привет конвекторки  wavey
От 3 дни Ви чета, и по вашите съвети си избирах фурничка и аз. На шега, на майтап, но взех че спечелих от Ибей една. Сега я чакам до седмица да пристигне  smile3508 Нова Флейвър Уейв Турбо Овън ми излезна по-малко от 30 лири, червена  Crazy.

# 677
Anik_bg, най-вероятно имаш пръстен за уголемяване- не ти ли се намира около фурната- метален кръг с ширина една педя? Като си извадиш стъклената купа за почистване не остава ли металния пръстен и пластмасовата поставка с дръжки?

# 678
Здравейте тъкмо пека едно бутче за детето ,че имам зелен боб яхния,а то е капризно

мислех да сложа и картофки ,но нещо не ми се получават в НЛО-то

# 679
B12,виждам,че бутчето си го сложила в тава. Мисля,че това не е правилният начин за използване на фурната, а трябва да го сложиш на ниската скара,за да може въздухът да го опече по-добре отдолу, а и мазнината да изкапе от месото.

Последна редакция: пн, 11 окт 2010, 14:21 от mama otilia

# 680
аз винаги ползвам тавичка,добре се опичат месата,но картофите стават много сухи,тавичката е на долна скара на 200гр.за 30 мин става като на грил,ще пробвам и само на скаричката Grinning

# 681
аз винаги ползвам тавичка,добре се опичат месата,но картофите стават много сухи,тавичката е на долна скара на 200гр.за 30 мин става като на грил,ще пробвам и само на скаричката Grinning

Аз за меса не ползвам тава,а слагам направо на скарата,защото така се готви диетично. Мазнината от месата просто се стопява и изкапва в големия стъклен съд,месото става много добро-хем не е сухо,хем няма мазнина,просто идеално. Картофи,тиквички и моркови са най-честата гарнитура,която правя към месо. Задължително правя "пакетчета" от зеленчуци в алуминиево фолио. Правя няколко по-малки пакетчета,а не всичко заедно в едно. Слагам 2 чаени лъжици вода и сол,завивам хубаво фолиото  и така ги пека. Тиквичките стават вълшебни-много сочни,и се топят в устата. Картофите и морковите не стават сухи,както ако не бих ги завила. Най-често купувам от маринованите пържоли за грил. На долната скара нареждам 3 пържоли,толкова ми побира, а на горната скара слагам зеленчуковите пакетчета. пека на 200 градуса 40 минути,като към края на печенето обръщам един път пържолите. Откакто имаме фурната това е любимата ни вечеря,вкусно,сочно и без грам мазнина. даже сме поотслабнали,а само мръвки ядем вкъщи  Grinning

# 682
  • София, "Младост 3"
Здравейте, за шишетата си мисля, че няма как да се притоплят.
Моята фурничка е в близост до голяма бутилка с минерална вода, и един ден се оказа, че не съм отдалечила фурничката от бутилката, и бутилката леко се беше деформирала от топлината. Загряват наоколо силно, а какво остава вътре да се сложи-ще се деформират бутилките за бебчето.

Благодаря на всички за оказаната помощ.   bouquet И аз предполагах, че има такава опасност, но все се надявах, че на по-ниски температури би могло да се получи. Няма да рискувам де. Simple Smile
Иначе сега и аз започвам да се уча как се ползва вкусно тази фурничка. Ще продължа да взимам вашите съвети и най-вече рецепти. Вече си копирах около 3 страници с рецептички. Simple Smile

Хубава вечер на всички мили дами!  newsm68

микровълновата върши чудеса
кана за загряване на вода също - за минута и нещо е кипнала водата!

# 683
Anik_bg, най-вероятно имаш пръстен за уголемяване- не ти ли се намира около фурната- метален кръг с ширина една педя? Като си извадиш стъклената купа за почистване не остава ли металния пръстен и пластмасовата поставка с дръжки?

Coolmummy, не нямам. Моите фурни са от по-бедните и няма такова нещо. Хубавичко огледах навсякъде по фурната, в кашона, но няма такова нещо... А иначе на мен идеята ми беше точно тази - да избегна закупуването на микровълнова, че трябва да си я сложа на главата с тази моя мини-кухня. Ще пробвам с каната за вода. Simple Smile

# 684
  • София
Anik_bg , ама ти защо мислиш, че шишетата за задължителен атрибут към бебето. Наблегни на информацията за кърменето, за да ви е живота лесен и песен  Laughing . Кърменото дете не иска биберони, даже не е желателно изобщо да му се дават, защото го объркват как да цока, нашите ги пробвахме след 6 месец, но тогава пък си пиеше вода от чашка и пак бяха ненужни. Ама защо така учат майчетата, че биберони и стерилизатор са задължително необходими покупки  ooooh! Peace
Нямам търпение за моята фурничка  smile3508

# 685
Anik_bg , ама ти защо мислиш, че шишетата за задължителен атрибут към бебето. Наблегни на информацията за кърменето, за да ви е живота лесен и песен  Laughing . Кърменото дете не иска биберони, даже не е желателно изобщо да му се дават, защото го объркват как да цока, нашите ги пробвахме след 6 месец, но тогава пък си пиеше вода от чашка и пак бяха ненужни. Ама защо така учат майчетата, че биберони и стерилизатор са задължително необходими покупки  ooooh! Peace
Нямам търпение за моята фурничка  smile3508

Хехехехехе,  Stop аз мисля в перспектива, така да се каже... Simple Smile Определено съм фен на кърменето и изчетох сума ти и материал по въпроса. Пък не знам защо съм си втълпила, че това е нещо неотменно от бебешките аксесоари.  newsm78 Надявам се много да не ми е необходимо такова пособие в близките месеци.   Crossing Arms

# 686
Да ви се похваля, току що изпекох във фурната страхотна скумрия с морковки и лучец. Получих аплодисментите на домашните. Облизаха си пръстите. Simple Smile  eat   Wink

# 687
В тавичка ли я нареди скумрията? И аз снощи пекох, ама вместо лук с чушки нарязани на дребно.Стана супер, сочна, добре изпечена и ароматна от чушките. И моите много я харесаха. До сега не е имало нещо което да не ми се получи с фурничката. Не знам как съм живяла до сега без нея  Grinning

# 688
DidiP, да в тавичка ги наредих с лук и морковчета за един час.

# 689
1час  Shocked, аз пекох 25мин най-много и стана приказка. Да не си го сложила на долна скара, аз всичко на горна пека и така слагам тавичката. Така става по-бързо.

Общи условия

Активация на акаунт