Приморско- отзиви

• 130 759
  • 266
  •   1
Отговори
# 60
E, и вие как се изказвате. Като че ли отивате на безлюден остров. Там си има всичко. Все пак хора живеят!   Hug
Simoni, права си, но има и едно "но"... Представи си всички семейства с бебета и малки деца да разчитат на приморските магазини за храни и памперси. Тук не винаги намирам каквото търся, а съм в доста по-голям град. Затова залагам на сигурно и съм накупила всичко от тук и ще си го нося. Надявам се само да стигне багажника на колата Joy

# 61

Да, така е. Всеки сам преценява как се чувства най- спокоен. Весело изкарване!

# 62
Някой да знае най-лесното придвижване от Бургас до Приморско?
Или поне цени на маршрутките....
Ще съм с малкото дете и багаж,пристигам в Бургас и после?
Дайте едно рамо Praynig

# 63
Имам страшно добро впечатление за Приморско!Това е едно от малкото градчета,които харесвам.Има хубави заведения и алея за разходки . Peace

# 64
  • БГ
Имам страшно добро впечатление за Приморско!Това е едно от малкото градчета,които харесвам.Има хубави заведения и алея за разходки . Peace
това е и моето мнение, бяхме за първи път само с мъжо, после с малката на 1г и 3мес като беше ,имаше си и храна за бебета и всичко съм си намерила не съм носила неща от вкъщи.в хотела си готвеха супи които малката хапваше ,е ядохме на смени  понякога с мъжо, когато спи,ама с малко дете е така ,сега пак ще сме там. чистеше се всеки ден, близо до плажа, ходим винаги август ,плажа е хубав, в хотела имаше басейн плитък за деца , избрах го по препоръка на мамите от форума и съм доволна, ще сме пак там август, на всички хубаво лято от мен!

# 65
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
В Приморско има много добър магазин за бебешки храни,памперси,пюрета - всичко за бебета и деца - намира се в началото на Приморско, и наистина е много добре зареден Peace Peace

А алеята за разходка,която направиха преди години покрай полуострова е просто оазис в горещите летни дни Peace

Беглигташ се намира попътят за Перла - когато се влезе в Приморско ,след първият светофар първата в ляво - и така само направо,минава се Перла/бившата резиденция/, и само направо и там вече си има обозначения Peace

# 66
  Обичам Приморско Heart Eyes Няколко години почиваме там.
  http://more-primorsko.blogspot.com/2009/05/2009-15-20.html

# 67
А,тези,които са летували там могат ли да ми кажат,ако отидем сега в края на юни ще има ли заведения отворени,магазини  и ресторанти или всичко работи от 01,07 Rolling Eyes

# 68
  • Хасково
А,тези,които са летували там могат ли да ми кажат,ако отидем сега в края на юни ще има ли заведения отворени,магазини  и ресторанти или всичко работи от 01,07 Rolling Eyes
Ние всяка година ходим около 25.06 \тази година по-късно по стечение на обстоятелствата ще ходим\ - работи винаги всичко.

# 69
Здравейте момичета,
И ние сме се навили за Приморско. Ще ни е за СЕФТЕ Simple Smile Искам да попитам ходилите там за няколко хотела:
Вермона   http://www.hotelvermona.com/ceni.htm цените за стая са 55 лв за август и предлага храна за ден по 12 лв на човек (от сайта!)

Отправих запитване и до Зонарита! Там предлагат също храна, като цените са им със закуска и обяд или вечеря(!) по 58 лв на стая за 2ма! http://bghotelite.com/web_main.php?id=3887

Насочих се към северния плаж, тъй като (по написаното тук) бил по ненаселен, а ние сме с една лудетина, та не е за разправяне Simple Smile
Ще почиваме в края на август - тогава имаме възможност за отпуска. Много хубави думи за Сънрайз, ама в сайта дават 75 за стая без храна, ама ни идва множко...

Помагаите!!!

# 70
  • София
Моля, някой да каже за Queen Nelly впечатления! Знам го хотела, знам как изглежда отвън. Интересува ме вътре как са стаите и ол инклузива?

# 71
  • Пловдив
Май ние първи се завърнахме  Grinning
Кристал, за 3-4 дни сглобиха и всичко работи с пълна сила от снощи (за мое щастие, голяма дандания настана просто за 1 ден Rolling Eyes). До тогава нямаше даже чадъри на плажа и беше перфектно за нашия вкус.
В резюме: северният плаж определено е по-добър, вероятно към Перла нвияяма да е пренаселен и занапред newsm78. Има си всичко, не се стягайте като за полеви условия. Ако някой иска, да пита конкретно.
Градът е залят от чехи, навсякъде се вее флагът на Александрия-еми определено са много възпитани (рязко се отличават от други наши събратя, залели основно северното черноморие Wink). С 2 ръце препоръчвам хотелите на Александрия - чудесна организация, поддържано, чисто, ориентирано за семейства с деца. Те са групирани около северния плаж. А разликата с другата част на града е огромна, не бих издържала децибелите и чалгата от центъра към южната част. 

# 72
Включвам се с пресни отзиви от и за Приморско.
От 14 юни сме тук. Времето и плажа са страхотни. Плажа е страхотен, не е блъсканица както през август. Лежиш си на плажа и потъваш в безвремие.
Очаровани сме от обслужванете и посрещането в хотел Сънрайз. Препоръчвам го на всички. В хотела има и една групичка с деца (около петнайсетина) от детска градина. Така, че моя син има  с кого да играе, тича и танцува на воля в градината на комплекса.
Препоръчвам го на всички майки с деца. Simple Smile

# 73
Хайде някой да каже нещо и за Магнолиите  Praynig

# 74
Записвам се към темата, защото това лято сме се насочили към приморско. И на мен Магнолиите ми хвана окото, но заради ол инклузив ще сме вързани в хотела. като че ли ми се иска нещо само със закуска.... Надявам се да има хубави механи за хапване!

Общи условия

Активация на акаунт