Приморско- отзиви

• 130 758
  • 266
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Записвам се към темата, защото това лято сме се насочили към приморско. И на мен Магнолиите ми хвана окото, но заради ол инклузив ще сме вързани в хотела. като че ли ми се иска нещо само със закуска.... Надявам се да има хубави механи за хапване!

Ние две години по ред почиваме в хотел Белица. Там е само нощувка със закуска. А за хапване най-често ходехме в кръчмата на Здравко към хотел Лилия - доста добра кухня. За съжаление миналата година в Белица малко бяха занемарили закуската - като свърши нещо се правеха на ударени и не зареждаха ако не си поискаш, но иначе всичко останало беше супер. Има и басейн, което за мен беше плюс защото след обед обикновено ние си пиехме коктейлчета на басейна докато детенце се плацикаше.

# 76
Вчера се върнахме от Приморско - случихме на разкошно време. Само последните 2 дена не сме били на плаж. Очарована съм от почивката и смятам да повторим септември месец. Jul, ние с теб не се засякохме - ходихме все на южния плаж. Северния го посетихме при една разходка и беше пренаселен, докато най-източния край на южния /където ходихме ние/ в радиус от 10 метра бяхме само ние. Е, към края нещата се попромениха, но ние по навик си ходихме там...

# 77
  • Пловдив
Пренаселен ли е станал  Rolling Eyes В началото нямаше и чадъри даже (само тези на Александрия), чак последния ден почнаха да ги забиват и заведения да сглобяват. А хората бяха на поне 100м. разстояние едни от други. Даааа, явно си заплювам за море времето до средата на юни.

# 78
  • София
Къде бяхте,аз последно време търся апартамент в Приморско за около 60 лв.но нещо не намирам.

# 79
Къде бяхте,аз последно време търся апартамент в Приморско за около 60 лв.но нещо не намирам.
Бяхме в къща Владимиров - апартамента представлява 2 преходни стаи, сан.възел, тераса, общо 5 легла. Няма кухненски бокс - само ел.кана, котлонче и посуда за спешни ситуации. Преди да решим да отидем там заглеждах хотел Шурелови, но ме спря че е доста отдалечено от плажовете. Какъв апартамент търсиш? Бях се поровила доста и май имам някъде извадени сайтове...

# 80
  • София
Търся нещо по големичко с две деца сме в смисъл поне две спални помещения и по възможност с кухненски бокс.Бюджета ни е ограничен и затова така  Sick

# 81

И ние утре тръгваме за Сънрайз.
Нямам търпение, а и времето се оправя. Изместихме си резервацията с два дни по- късно заради тези дъждове.
Добре, че имаше възможност от страна на хотела.
Дано вече да е по- топло.

# 82
  • София
Направих резервация от 10.07 отново в хотел Шурелови. Цената на нощувката за периода до 15.07 е 35 лв за двойна стая. Звъннах и на една къща за гости, препоръча ми я приятелка, бяха миналата година там, мога да дам координати, ако някой желае. Дадоха ми цена за същия период 25 лв, но няма екстри като басейн, барче и т.н. Близо била до северния плаж, но не откъм страната на Белведере, дамата ми обясни, че като се застане с гръб към този хотел, вляво се пада.

# 83
Направих резервация от 10.07 отново в хотел Шурелови. Цената на нощувката за периода до 15.07 е 35 лв за двойна стая. Звъннах и на една къща за гости, препоръча ми я приятелка, бяха миналата година там, мога да дам координати, ако някой желае. Дадоха ми цена за същия период 25 лв, но няма екстри като басейн, барче и т.н. Близо била до северния плаж, но не откъм страната на Белведере, дамата ми обясни, че като се застане с гръб към този хотел, вляво се пада.
А за месец авгус какви са цените за двойна стая,че в сайта са им за 2009г.И за децата плаща ли се?Благодаря предварително!!!

# 84
  • София
Нямам представа, защото питах само за юли в Шурелови. За другата къщо ми казаха 30 лв през август. За детето в Шурелови не се заплаща, носим си преносима кошара.

# 85
Нямам представа, защото питах само за юли в Шурелови. За другата къщо ми казаха 30 лв през август. За детето в Шурелови не се заплаща, носим си преносима кошара.
  bouquet БЛАГОДАРЯ

# 86
И аз да попитам за хотел Детелини Приморско http://www.hotel-detelini.com/ceni.html
Някои има ли отзиви.

# 87
Някакви отзиви за Вили Ропотамо? Бил ли е някой там?
http://www.primorskoclub.com/modules.php?name=ropotamomezonet

# 88
И аз да попитам за хотел Детелини Приморско http://www.hotel-detelini.com/ceni.html
Някои има ли отзиви.
Миналата година бяхме там за 5-6 нощувки. Хареса ни, снимките в сайта отговарят на действителността. Дори хотела беше резервния ни вариант за тази година, но резервирахме другаде.

# 89
северния плаж ли е плаж перла
ако не, има ли хотели близо до плаж перла, търся нещо извън лудницата, отдалечено

Общи условия

Активация на акаунт