Приморско- отзиви

• 130 744
  • 266
  •   1
Отговори
# 90
Не, северния плаж си е отделно и от него на около 1км е плажа на Перла.Там още не е застроено и се ходи с кола до там или някакво влакче минава.
Ние се прибрахме преди 3 дни, видях обява на хотел Конкордия - двойна стая за 20лв.Цените наистина много са паднали.Ние останахме още няколко дни извън пакета си за 20лв стая в която имаше 2 легла и още две излизаха от долу под кревата.Реално става за 4-ма/с децата се събрахме идеално/.Иначе на някои места по квартирите и за децата се плаща пълно легло, но при този слаб сезон................и цените падат.

# 91
  • София
В момента сме в хотел Щурелови, всичко си е както и миналата година. Ако някой има питания, ще отговарям, на северния плаж ходим, но е доста пренаселено. Цените по заведенията ми се струват доста нормални.

# 92
Мама Светла, преди на централната улица на Приморско имаше фирмен магазин на бански Феба. Моля, ако си го мяркала да ми пишеш.

# 93
В момента сме в хотел Щурелови, всичко си е както и миналата година. Ако някой има питания, ще отговарям, на северния плаж ходим, но е доста пренаселено. Цените по заведенията ми се струват доста нормални.
Каква ще е цената на двойна стая през месец август в хотел Шурлеви?
Имат климатици нали?

# 94
Само да попитам има ли чадъри - платени на плаж Перла???

# 95
И ние направихме резервация там, бих искала да те попитам хотелът на какво разстояние е от северния и южния плаж, примерно пеша може ли или трябва да се ходи с колата?
Хубава почивка и много слънчево време!  bouquet

# 96
  • София
Ще погледна довечера за магазина на Феба - няма проблем.

Хотелът не е далече от северния плаж, днес бяхме там, ходихме пеша, от южния си е далече обаче, от Перла също-само с колата там.

Цената на стаята ще питам - само ми кажете преди 15 август или след ви интересува - имало значение това?

Платени чадъри не знам дали има на Перлата, не сме ходили до там още, но по принцип винаги е имало някакви, но си има и свободна зона.

# 97
Благодаря!  bouquet

# 98
И аз направих резервация при тях - интересуваме стаите достатъчно ли са големи, защото трябва да се сложи разтегателен фотьойл за детето и на северния плаж има ли някаква свободна зона?

# 99
  • София
И аз направих резервация при тях - интересуваме стаите достатъчно ли са големи, защото трябва да се сложи разтегателен фотьойл за детето и на северния плаж има ли някаква свободна зона?

Да, достатъчно са големи и стаите, и баните. Ние сме със сгъваема кошара, предложиха ни и разтегателен фотьойл или пък тяхна сгъваема кошара, но ние си имаме. Гледм, че на рецепцията има и детско столче за хранене. На северния плаж има свободна зона, а иначе чадърчетата и шезлонгите са по 5 лв.

Да кажа и за заведението на Здравко Биг Брадъра - в Лилия 1 бяхме вече 2 вечери под ред, страхотна кухня и обслужване, много добри цени и порции, препоръчвам с две ръце. Тази вечер явно заради финала и Здравко, и жена му обслужваха наред с другите.

# 100
  • В една Дупка.
mamasvetla, къде е този ресторант. Днес на няколко места питах , но ме гледат така, сякаш Здравко не е от Приморско Heart Eyes. Ще го посетим, щом казваш, че е добре.
Дано  и утре да е времето поне като днес. Даже изгорях леко...

# 101
Благодаря за бързия отговор. Хубаво време ви пожелавам.

# 102
  • София
mamasvetla, къде е този ресторант. Днес на няколко места питах , но ме гледат така, сякаш Здравко не е от Приморско Heart Eyes. Ще го посетим, щом казваш, че е добре.
Дано  и утре да е времето поне като днес. Даже изгорях леко...

Ресторанта се намира до църквата, буквално на стотина метра. До самата църква има голям платен паркинг, на който има закачен голям рекламен билборд - Лилия 1 и Лилия 2 сочат стрелки в двете пртивополжни посоки. Друг ориентир е хотел Левтери, точно среще него, още много е близо до стълбите на северния плаж.

За Перлата плажа - има платена зона с чадъри, има и достатъчно свободна зона., там е раят на света просто.

# 103
Знаете ли колко е входа на Акваленда в Приморско, и какво включва цената и има ли намаления за деца или за  1/2 ден?

# 104
Знаете ли колко е входа на Акваленда в Приморско, и какво включва цената и има ли намаления за деца или за  1/2 ден?
За цял ден: възрастен - 21 лв, дете над 90 см.-13 лв.
От 14 часа до края на деня има други цени, но не ги помня.

Общи условия

Активация на акаунт