За бебетата от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 18

• 23 117
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
  • София
ако искаш още в гуугъл пишеш повиване вреда и готово Simple Smile

# 706
Аз написах само повиване и ми излязоха едни теми от тук, в които се питаше дали може да се връзват краката на бебетата докато спят  Laughing

# 707
  • София
да и такива излизат...но и тези статии и други подобни също...Wink

# 708
  • Plovdiv
Благодаря ви много момичета за отговорите ще преглагам по честичко да се увеличи кърмата а не да минаваме на АМ.Днес педиатърката каза да започвам с картофено пюре и плодови сокчета и че е трябвало до сега да сме почнали но заради коликите не ни е казала по рано.Но аз мисля да изчакам най-малко още един  месец . Hug

# 709
Здравейте мами, спешно се нуждая от съвет. Бебка е на 12 дена, а аз имам хрема цяла сутрин. Ще я зараз ли ако я кърмя. Имам алергии, затова не знам от какво ми е хремата, може и да съм настинала. Благодаря предварително.

# 710
С кърмене няма да я заразиш.
По въздушно-капков път е по-възможно.
Ползвай маска, ако искаш.  Peace

# 711
Много благодаря, много се притеснявам, докторката не вдига, а тя е толкова малка...

# 712
Но пък докато кърмиш, бебето е много по-устойчиво на вируси.
Първата зима докато малкия беше бебе,вечно някой от къщи беше болен.Или баща му,или кака му,или аз.А понякога се засичахме и всички заедно.Все си мислех-айдее отиде,разболяхме и бебето.Но нито веднъж не се зарази и той.Къде слагахме маски,къде не.

# 713
  • София
Даже е по-добре да я кърмиш. Така ще и предаваш антитела към вируса, който ти имаш..ако е вирус де... Сложи си маска и си я кърми.

# 714
Благодаря ви много момичета за отговорите ще преглагам по честичко да се увеличи кърмата а не да минаваме на АМ.Днес педиатърката каза да започвам с картофено пюре и плодови сокчета и че е трябвало до сега да сме почнали но заради коликите не ни е казала по рано.Но аз мисля да изчакам най-малко още един  месец . Hug

картофено пюре и плодово сокчета на 3 месеца?  Shocked Shocked според мен сериозно трябва да се замислиш дали да не смениш педиатъра... мое мнение разбира се, просто много страшно ми прозвуча  Peace

# 715
няма смисъл да се сменя педиатъра, защото 95% от тях ще кажат същото. Майката трябва сама да прецени кое е най- доброто за детето й при захранването. Рика не се плаши такава е ситуацията в момента Laughing
В случая Пеперуда трябва да увеличи кърменията и да изчака с пюретата и сокчетата. И най- вече спокойствие, защото и бебето се изнервя покрай майката.

Здравейте мами, спешно се нуждая от съвет. Бебка е на 12 дена, а аз имам хрема цяла сутрин. Ще я зараз ли ако я кърмя. Имам алергии, затова не знам от какво ми е хремата, може и да съм настинала. Благодаря предварително.
Вече са ти казали, кърми си спокойно. Но взимай мерки бързо да ликвидираш хремата, за да не се влошиш. Предполагам знаеш си: имуностимулиращи, капки за нос и т.н. по възможност подходящи за кърмачки лекарства.

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 22:31 от AnMary

# 716
няма смисъл да се сменя педиатъра, защото 95% от тях ще кажат същото. Майката трябва сама да прецени кое е най- доброто за детето й при захранването. Рика не се плаши такава е ситуацията в момента Laughing
В случая Пеперуда трябва да увеличи кърменията и да изчака с пюретата и сокчетата. И най- вече спокойствие, защото и бебето се изнервя покрай майката.

абе знам че повечето пропагандират ранно захранване, но най ранно съм чувала за 4 месеца, не мислех че някои почват от два-три и това малко ме шокира. като му знам стомахчето на моето тигърче как постоянно къркори въпреки че е само на кърма,  си представям да му бутна картофено пюре...  ooooh!

# 717
.. си представям да му бутна картофено пюре...  ooooh!
Ти пък,картофено пюре сега.Никой няма да те кара да даваш картофено пюре.Сокче,мила,сокче препоръчват Laughing

# 718
Rika хич не се учудвай,нашата педка ме кара от 30-я ден да давам сок,от третия месец плодово пюре...

# 719
Здравейте мамита ,аз пък мисля,че ако бебето няма проблеми колкото по-рано се захрани по-добре,защото после изведнъж ще му се струпат много нови храни!Моя батко като беше бебе се захрани от края на втория месец,а имаше и майки които си захранваха бебетата на 45дни!Аз не одобрявам и новата система да не се дава вода до 6месеца,пълна глупост!Е това е мое мнение! Peace

Общи условия

Активация на акаунт