Пътувате ли с бебета си?

• 13 013
  • 239
  •   1
Отговори
# 45
Направи си списък на нещата, които ще са ти необходими.
Обмисли добре какво ще ти трябва- за хранене, къпане, спане и т.н.
Осведоми се предварително какви са условията в хотела, най- добре е ако е вече тестван.
Приятна почивка и ведро настоение  Hug

# 46
Пътуваме, не се притеснявам. Дъщеря ми беше на 7 месецам когато ходихме на почивка във Велинград. Синът ми ще е на 4 месеца, когато ще ходим в Бургас. Peace

# 47
Зара,ние пътуваме всяка седмица с малкия,а той е на 2 месеца и дни.Ми ние сме...аз от Перник,мъжа ми от Банско,живеем в Благоевград LaughingИ бабите искат да го виждат,понася добре пътя.Не се притеснявай,аз мисля,4е не е проблем.Просто създай удобства в колата на детенцето Simple Smile

# 48
  • Бургас
И ние пътуваме навсякъде с малката,още от обебе я взимахме навсякъде с нас.И досега е така-на 2 години и 4 месеца е.По-спокойно ни е,когато е с нас.Не виждам причина и защо да не я вземаме.В обстановката децата умеят да се адаптират бързо,стига да са близо до мама и тате.

# 49
От както се е родила е непрекъснато с нас.На 5 месеца я взехме при едно пътуване до южна България,а на 7 месеца я заведохме на море.Общо взето си пътува,толкова,колкото и ние.
Ти сама трябва да прецениш,дали на детето му понася дългия път.

# 50
Естествено, че бебето пътува навсякъде с нас. Първото ни дете беше на 4 месеца, когато летя със самолет, а сега малкото бебе го изведохме от София на средно дълъг път с кола когато беше на 2 месеца. Не виждам никакъв проблем да се пътува. За спането имаме преносима кошара, само с баткото малко се чудя какво да правя вече, че като идем някъде трябва да спи между нас и се бутаме доста. За купането ако ходим при майка ми или при баба ми там си имам корита и не е проблем. Ако сме на хотел и само мия дупето на мивката и колкото мога замивам с ръка.

# 51
Малката ми дъщеря беше на 7 месеца когато за първи път през цялото време спа събуди се
20 минути преди да пристигнем.

# 52
  • София
пътувай докате детето е малко. Колкото повече расте, по-трудно става. Това ми казаха момичетата от форума когато летяхме за първи път, днес се убедих, че са прави. С малко дете лесна работа, с голямо дете- кошмар  ooooh!

# 53
Пътуват и двамата откакто имаха навършени 20-тина дена,не се спираме изобщо,вече са били в няколко държави,но пък и двамата обожават да се возят с кола,чак забравят и да се обаждат като огладнеят.По плажовете са съвсем от малки тъй като живеем до морето.С автобус не бих рискувала да тръгна.Помощ нямам от абсолютно никого,но пък добре се оправям и самичка с малко подготовка и организация.
 Hug

# 54
За пръв път на дълъг път /до морето/ я взехме към годинка някъде. Не го понесе особено добре - накрая и повърна, но аз си бях виновна, защото не спрях да я поя с вода и сок...

# 55
Пътуваме заедно с малкия. За първи път на 3 месеца ходихме на 300 км. и той се държа много добре. Последно сега през уикенда, на 50 км. Играе си или спи, нямаме проблеми.

# 56
  • Пловдив
Пътувахме навсякъде с бебетата си, но само при необходимост. Все пак дори и на големите не им понасят особено.

# 57
  • Варна
Здравейте!
Искам да попитам по-опитните мами в какво слагате малките бебета когато пътувате?
Ако е на 2 месеца детето и искаме да пътуваме 350 км в коша за новородено или в столчето за кола?
Не съм сигурна колко време може да седи в столчето. Все пак то не е напълно легнало положение.
Глобяват ли от Кат ако не е бебето в столче за кола?

# 58
  • София
Здравейте!
Искам да попитам по-опитните мами в какво слагате малките бебета когато пътувате?
Ако е на 2 месеца детето и искаме да пътуваме 350 км в коша за новородено или в столчето за кола?
Не съм сигурна колко време може да седи в столчето. Все пак то не е напълно легнало положение.
Глобяват ли от Кат ако не е бебето в столче за кола?

Разбира се , че в столчето му за кола(кошницата за кола по-точно). Спокойно може да изкара 2-3 часа в него, после една почивка правите 20-30 мин и продължавате с пътя.
За глобяването не знам, но аз лично не бих рискувала живота на детето си. Но ако държиш - по-вероятно е да не те глобят, за съжаление сме в БГ.

# 59
Стига столчето да е съобразено с възраста на бебчето няма проблем.Както те е посъветвала Angel Dust направи си една почивка.Средно по 2 пъти на месец имаме подобни пътувания откакто са родени.По закон бебето трябва да е в столче,но аз винаги съм ги слагала моите защото вярвам,че там са най-защитени,слагам ги дори и да ходим някъде наблизо.

Общи условия

Активация на акаунт