Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Пътуват ли майките с бебетата си?
Какви са някои притеснения на майките, когато пътуват с бебета?
Какви са препоръките за пътуване с бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Пътуват ли майките с бебетата си?
-
Какви са някои притеснения на майките, когато пътуват с бебета?
-
Какви са препоръките за пътуване с бебета?
-
Какви са преживяванията на майките при пътуване на дълги разстояния с бебета?
-
Какво трябва да сложа в колата за малко бебе, когато пътувам?
. Каката беше късметлийка, пропътува ги със самолет с мен (но пък имахме 6 часа закъснение и три смени). Малката стоически издържа три дена път с кола на 5 месеца, по-спокойно пътуване не сме имали, макар че тя не се слави като кротко дете, не спи и е постоянно гладна. Но поне на тази възраст не питат още "Кога ще пристигнем?" на всеки 15 минути.
Пътуванията от реда на 800-1000км за почивка до морето или до някоя друга държава са си също ежегодни и не подлежат на обсъждане. Столчето, шишето с вода, лигавника, дрънкалката, една чанта памперси и сме готови.
Лятото ни чака 14-часово пътуване с кола и сме решили да го направим през нощта, че детето тогава естествено спи
Ии... не ти е нужна чуда помощ, освен от мъжа ти, повярвай ми
.Всяка седмица сме някъде ама като гледам добре и се отразява.Мисля,че няма от какво да се притесняваш.Вземи играчки и така ще го забавляваш,ако не спинка по време на пътуването.
Свекито не дава. А мъжът ми я слуша. Сега последно ми е забранил до 3 години да ходим където и да е. Единствено детето може да ходи при баба си , т.е свеки. Как да ги убедя, че лошо няма да се пътува не знам.