Пътувате ли с бебета си?

• 13 013
  • 239
  •   1
Отговори
# 90
Предложи й да попрочете малко в този форум... Тази е голяма психарка... До 3 години?!?! Бива, бива, ама...

# 91
Често пътуваме с малката,започнахме ,когато беше на 2 месеца,нямаше проблем-спеше,хранеше се,не е боледувала при смяна на климата,проблеми имахме с адаптацията на новото място първите дни,но след време и това се оправи.

# 92
Голямата ми дъщеря за първи път летя със самолет когато беше на 2 месеца и нещо и от там 3 часа с кола от летището в София до Търново - това за един ден  Peace Нищо им няма на бебчовците, докато пътуват  Peace

# 93
  • София
asia_nika, с много приказки. А пътуване до "баба" колко време е като продължителност? Смисъл да не е от врата до врата?
Макар, че даже и да не е кратко пътуване пак е ограничение.

# 94
  • София
Пътуваме постоянно с децата откакто станаха на 1 месец. За целта обаче имам списък какво да не забравя за всеки от нас  Grinning

# 95

Постоянно! Запознат е с шума на колата от преди да се роди. Mr. Green На 50 дни беше като му топнахме крачката в морето, но бяхме там не на почивка, а за няколко часа. И аз като кремито със списъци работех, зимни и летни, дори си ги имам готови в компа и при пътуване си отпечатвам един лист и само отмятам! Laughing

Браво на всички. Толкова много хора има, които пътуват. Ние никъде не ходим.  Cry Свекито не дава. А мъжът ми я слуша. Сега последно ми е забранил до 3 години да ходим където и да е. Единствено детето може да ходи при баба си , т.е свеки. Как да ги убедя, че лошо няма да се пътува не знам.
Децата са си твои и ти ще решаваш дали и кога да пътувате! Тя е решавала за нейните си деца, ти за своите! Опери се, малко смелост се иска да видят, че си по-решителна и смела и да видиш как ще останат с отворена уста!Щом като могат да пътуват до баба, могат и по-надалеч или на същото разтояние, но в обратната посока...?! Simple Smile

# 96
  • София
Под 1г не бих тръгнала, познавайки си децата.  Crazy

# 97
  • София
.......Ние никъде не ходим.  Cry Свекито не дава. А мъжът ми я слуша. Сега последно ми е забранил до 3 години да ходим където и да е.

Shocked Shocked Shocked
Това означава ли, че още почти 2 години няма да отидете на почивка или поне на дълъг уикенд извън града?
Представа си нямам, защо искаш да убеждаваш свекърва си ? Мъжът ти на колко години е ?
Успех.

# 98
  • София
Браво на всички. Толкова много хора има, които пътуват. Ние никъде не ходим.  Cry Свекито не дава. А мъжът ми я слуша. Сега последно ми е забранил до 3 години да ходим където и да е. Единствено детето може да ходи при баба си , т.е свеки. Как да ги убедя, че лошо няма да се пътува не знам.

ама каква е тя, че ще забранява изобщо... имала е деца, гледала си ги е, това си е твоето дете...егати хората, а мъжът ти е за бой направо, без да се обиждаш, ама е пълен сульото.
на твое място, ако съм шофьор си стягам куфара и  отивам с детето поне за един уикенд някъде...той ако ще да идва, а свекито да си гледа работата.

# 99
Здравейте на всички мами,  Hug
...

Моите и двамата ги размятквам м/у Гърция и България от 2 м възраст... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Свикнали са някак си...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Когато бяха по-малки винаги с мен в колата имах по една раница с един комплект бельо за преобличане + дрехи + чорапи. Плюс една пелена/чаршафче, малка възглавничка и одеалце.... В зависимост от сезона и някое жилетче... Памперси + бебешки кърпички. (това къпричките и сега мъкна с мен)  Mr. Green, вода + нещо за хапване от типа на геврек или кекс...Играчки...

И аз като другите мами си имам списъци. Вече за всекиго поотделно...

Еле, ела да видиш кви списъци размятквам, когато тръгнем за къмпинг .... Mr. Green Mr. Green Mr. Green (малката отиде за първи път на къмпинг на 10 месеца ... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green)

# 100
  • след Околовръстното

Свекито ли ти роди детето, та нея ще слушаш?
Тя си е гледала своето, ти си гледаш твоето.
Не бих търпяла и ден някой да ми се бърка в отглаждането на децата, пък била и собствената ми майка.

На въпроса - Откакто са се родили моите непрекъснато сме по пътищата, независимо дали с кола или самолет.
Колкото е по-малко детето, толкова по-спокойна е една почивка.

# 101
На въпроса - Откакто са се родили моите непрекъснато сме по пътищата, независимо дали с кола или самолет.
Колкото е по-малко детето, толкова по-спокойна е една почивка.

Ау, колко вярно!!! Simple Smile  Peace Peace Peace аз мъкна моите от 2-месечна възраст навсякъде! Simple Smile И каката, и малчо! Simple Smile Миналата година водихме сина на къмпинг  Embarassed беше супеееееер! Simple Smile Да видим как ще е тази, защото чаавето е с доста буен характер ... Simple Smile хахахахаха

Иначе, винаги се прави списък с най-важни неща /миналата година беше голям смях с тоя парен стерилизатор и каната за вода/ и всеки път си казваме, че не ни трябват толкоз много боклуци, ама всеки път сме като ... катун  Embarassed

# 102
Eййййййййй ooooh! и тук (във връзка с тази тема) се намира по някоя свекърва дет дава "мъдри" съвети #2gunfire
asia_nika Млако ми е жал, като си представям на какъв психичен тормоз си подложена Sad.
Малко по-смело а и говори с мъжът си, по този и по всички други въпроси, че не е редно майка му да се меси, пък и Вие сте достатъчно зрели си да взимате решения за децата си сами.
Успех Peace, и да вземеш да й се опълчиш на тази хохондрела #Cussing out

# 103
  • София
Нашите роднини са по цяла България и пътуваме много! Когато беше на 3 месеца сме пътували София-Чепеларе, после обратно, после София-Варна, после обратно, не е имал проблеми, даже така спокоен никога не е бил! Сега вече му се бушува и не му понася дългия път, но до към 9 месечен е имал поне 2000км зад гърба си и това ни бяха най-спокойните моменти.

# 104
  • Пловдив
 Laughing свекърва ти е като моята. С децата (пък и синът й) я прекръстихме Джебрие  Joy Joy Joy Направо може да смени бабето от ""Листопада"!

Общи условия

Активация на акаунт