Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 58 951
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 900
  • София
Във вчерашната   серия рева колко е зле материално  Outta Joint

# 901
е, как не си го чула, бяха в леглото с Веселин и Ели ревеше, даже и субтитри имаше

# 902
напоследък не гледам, че ми опротивя  предването много Laughing

# 903
Привет
за всички наоколо
да пийнем

Любовницата на строителния предприемач Антоний Генчев – Калина, все още не е решила дали утре вечер да влезе в Къщата на Big Brother Family. По време на редовния лайв водещият Ники Кънчев ще разговаря с нея за реакциите на семейство Генчеви от нейната пламенна защита на елиминациите в понеделник. Тогава Калина подкрепи мъжа, когото обича, макар и греховно, и заяви своята готовност да влезе в Къщата, за да се извини на жена му Цанка.

Този четвъртък Съквартирантите ще номинират за изгонване не отделни участници, а цели семейства. Двойките ще дават ще наказват с 2 и с 1 точка конкурентите си в Къщата на Big Brother Family.

Едно или няколко от номинираните семейства ще бъдат спасени още утре вечер в Big Brother Live. Затова някои от старите Съквартиранти, вече излезли от фамилната къща, ще задават на живо въпроси към номинираните двойки.  Бившите участници в шоуто ще дадат своята подкрепа на номинираните, като призоват зрителите за тяхното спасение

# 904
Здр и от мен,така като гледате кои останаха,според вас,кои ще спечелят или кои искате да вземат наградите ?

# 905
Колеви  Peace

# 906
  • София
Аза подозирам, че точно онова излъчване като бяха с жена си в кревата, а после го викнаха в изповедалнята и той рева, е монтирано. Не мога да си представя как допреди минути един човек ще се е усмихвал, в добро настроение за секс, а после ще се обърне на 180 градуса! Мисля, че това са два различни момента от различни времена, а те са го нагласили за дейлито. Не ми се връзва иначе. А колкото и да е гъвкав, странно е антоний толкова бързо да обърне настроението.

Колкото до панихидата, кога да я направят? То се прави горе-долу около деня, а най-добре е точно на деня! За любовницата - за нея Антоний е супер постижение, особено ако му роди дете. Повече няма да й се налага да прави това, което прави, а ще бъде осигурана с най-необходимото заради детето. Тя по-добро няма как да желае след пребиваването в затвора. Ако е достатъчно хитра, дори ще се възползва от "сродяването" със сестрите му и нищо чудно да я гледаме честичко по тИлИвИзора.
Представете си за момент, че накрая тя вземе парите! Всички се мъчат два месеца там, правят шоу, разчекнаха ги на сто страни, а тя за две седмици да обере каймака!  newsm53

# 907
  • София
  И аз съм тук, чета ви, но нали не гледам, нямам и желание да коментирам!

# 908
Пропуснала съм най-вероятно , но тази Калина- Карла защо е била в затвора цели 2 години? Нали така казаха? Или глеща нещо?

# 909
  • Куциндрел
Май е имала по-голяма присъда, но Антоний я е спасил.
Разбрах от лайфа, че в Румъния е била в затвора с присъда за 11 години.

# 910
Май е имала по-голяма присъда, но Антоний я е спасил.
Разбрах от лайфа, че в Румъния е била в затвора с присъда за 11 години.

За какво?

# 911
Казва ли ти някой Mr. Green

Въобще едни зрънца са ги събрали в този ББ - май ни един няма незамесен в скандали, дела, престъпления и въобще някакви противообществени прояви ooooh!

Не ББ Фемили, а ББ ъндърграунд трябваше да се казва този сезон.

# 912
  • Куциндрел
Не каза, но май е нещо около танцуването на пилон, наркотици, проституция. 11 години не се дават за нищо...

# 913
Е , сега какво ще викат сестричките,ОБИЧАМЕ ТЕ КАЛИНА.....

# 914
това, ако го е казала е тъпо,аз не си спомням да съм го чула  Rolling Eyes
да добавя , че освен домакиня Ели е и кинолог, кучето и Рая е доста известно сред нейната порода.. От това също се печели добре... самата Ели е виден форумец в дог. бг  Laughing
Не ми се ще да разбунвам много духовете, но в България с кинология трудно се изкарват пари и е невъзможно да се забогатее, по-скоро обратното. Това, ако човек е наистина кинолог де. Mr. Green

Е , сега какво ще викат сестричките,ОБИЧАМЕ ТЕ КАЛИНА.....
Joy

Общи условия

Активация на акаунт