В Зоната килцата намали и здравословно се храни!!- 2 част

• 88 901
  • 516
  •   1
Отговори
# 330
ЕХО ,МОМИЧЕТА , КЪДЕ СТЕ? СИГУРНО РАБОТИТЕ , ПЪК АЗ ДАВАМ ЗОР?!
СПОДЕЛЯМ ИЗЯДЕНОТО ДО МОМЕНТА-

В 8,00 Ч.-1  ЧИСТО КАФЕ /БЕЗ ПОДСЛАДИТЕЛИ И СМЕТАНИ /
ЗАКУСКА / В 10 ,00 Ч./:
1ЧЧ К.МЛЯКО+3 ФЪСТЪКА

ОБЯД/ В МОМЕНТА ХАПВАМ/:
200 ГР.ДОМАТИ+200 ГР ЗЕЛЕ +90-100 ГР.ПИЛ.ПЪРЖОЛКА + 8-9 ФЪСТЪЧЕТА
В 15-16ЧАСА ЩЕ ХАПНА 1 ЧЧ КИС.МЛЯКО+3 ФЪСТЪКА

ДОВЕЧЕРА - ЩЕ МУ МИСЛЯ. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
ДНЕС КАНТАРА НЕ ПОМРЪДВА / 4-ТИ ЗОНАЛЕН ДЕН  -МИНУС 2 КГ./ Т.Е.66 КГ.
СЕГА СТЕ ВИЕ НА РЕД ,ЧАКАМ ДА СПОДЕЛИТЕ.

# 331
bgnikdi  Hug здравей и добре дошла Simple Smile
всичко е ок,само кафето е хубаво да не го пиеш на гладен стомах.Поне така каза Папазова във "На кафе".Каза,че закуската е хубаво да се яде до 1 час след ставане и че е хубаво нещичко да хапнем преди кафето.Обаче,естествено, всеки от нас си има малки прегрешения и си е настроил режима според себе си Peace Така че ако на теб така ти е по-приятно,защо не  Hug Айде до после Simple Smile

# 332
Зная , че е хубаво да се закусва -по принцип, но аз от опит зная , че ако си позволя да хапна нещичко сутрин после през целия ден ме гони вълчи апетит , който няма как да овладея освен с повечко хапване.
Но явно с този  зонален режим на хранене трябва  след ставане докато съм си у дома да хапвам нещичко преди кафето в службата .
От утре ще се превъзпитавам- по 1 блок за  първа закуска.

# 333
Да ти кажа и аз съм така.А и като ям повечко сутрин се натъпквам много-просто не съм свикнала да закусвам,затова ми идва в повече.И аз съм си направила закуската да е по 1 блок и това да е кисело мляко.То като не му е приятно и удобно на човек няма смисъл да се движи точно по "правилата" Simple Smile

# 334
  • София
При мен е точно обратното - свикнала съм последното хранене да е около 18,30 и тази закуска преди лягане ми е много трудна. За това пък сутрин първата ми мисъл е, какво ще закусвам  eat

# 335
  • Universe
 bgnikdi, welcome Майничките се увеличихме,  дано да е за добро  Heart Eyes

Аз съм в прооцес на зонуване с няколко бели дни, защото, както и blueberrygirl, хич не съм в Зоната  Embarassed

бадем,  smile3501 Дай рецептата за палачинките  cook

Но съм съгласна, че активността ни тук е супер мижава, което е жалко  Hug
Хей, размърдайте се

# 336
Момичета, ние добре се вталявама бавно , ама някоя забелязала ли е  дали целулита /ако има такъв / намалява, защото аз не съм дебела , но съм целулитна. Това за мен е по-важно от килограмите . Е, 3-4 кг искам да сваля , де ...........

# 337
  • София
lenny_pld най-обикновени палачинки бяха (3 яйца, 1ч.ч пр.мляко, 1ч.ч вода, малко олио, щипка-две сол и брашно с набухвател до гъстота на боза), от тези в ярко червеното списъче  Blush
bgnikdi би трябвало да има ефект, дано се включи някой с резултати  Peace Аз имам толкова килца и един спасителен пояс на корема  smile3549, че целулита не ми е на дневен ред  Tired

# 338
  • Варна
Бадемче, малко офф, но професионално ли се занимаваш със сладкарство? Впечатлена съм ако е само хоби!

# 339
  • Universe
Но явно с този  зонален режим на хранене трябва  след ставане докато съм си у дома да хапвам нещичко преди кафето в службата .
От утре ще се превъзпитавам- по 1 блок за  първа закуска.

Може и чаша прясно мляко Peace

За целулита - при Дюкан определено имаше голямч ефект, но там се ядяха промишлени количества протеини. И на мен ми е интересно да споделите  Hug

И Риана има целулит 

, въпреки че изглежда впечатляващо добре  Hug

бадем,  bowuu   bouquet

# 340
  • София
_belladonna_ , lenny_pld благодаря  Hug , само хоби и Тортената тема  Peace За съжаление, покрай децата не ми остава време и съвсем го зарязах  Confused Живот и здраве, като се очовечи дребното ще си наваксам   cook

# 341
Ай стига,бе ,тва на Риана целулита ли е ?! #CrazyТой почти като моят , ама аз не съм Риана....Искам да кажа, че ако имах нейните пари си мисля, че нямаше да изглеждам чак така .Иструктури, лични диетолози и готвачи и т.н. и т.н ....
Сега да споделя какво си приготвих за вечеря-ми то като за обяд-
100 гр.пил.пържола-/3Б/+5 чч зеле +1чч краставица +щипка магданоз + щипка копър/3В/+6 бр.маслинки /2М/ +3 БР.фъстъчета.
Трябва да изпия 2-3 чч  вода , че хич не ми върви тая пуштина .
Утре сутрин като се притегля ще споделя резултат или разочарование .

Пишете и вие ,де!!!
Чао засега.

# 342
Момичета, защо ядете по 3 фъстъка? Един блок мазнини е 6 фъстъка.

# 343
3 фъстъка са  1 блок мазнини- аз така знам/ ще направя справка и пак ще пиша

# 344
 Prava si,GreenApple
gre6kata e v men - zabludila sum se .Az sum zonalna ot 3 dni  i o6te mi e oburkano .Hapnah si  o6te -da sme to4ni

Общи условия

Активация на акаунт