В Зоната килцата намали и здравословно се храни!!- 2 част

• 88 905
  • 516
  •   1
Отговори
# 315
А от къде може да си намерим "Ние и Зоната"?Аз я търся вече от месец,но ми казват,че е изчерпана и в издателството... Confused

# 316
  • София
Има я в голямата книжарница в началото на Стамболийски.

# 317
Има я в голямата книжарница в началото на Стамболийски.
HugБлагодаря,ще помоля да ми я купят!

# 318
  • София
Зачетох темата от първата страничка, но ми се стори доста сложна диетка, това изчисление не знам дали ще се справя

# 319
Зачетох темата от първата страничка, но ми се стори доста сложна диетка, това изчисление не знам дали ще се справя

не е сложно просто трябжа да се свикне- това е начин на хренене, начин на живот! Гледай клипчето на д-р папазова и като прочетеш и книгата ще ти се изясни!

# 320
Здравейте  Hug Съгласна съм с  pettteto,на пръв поглед изглежда сложно,но когато го направиш на практика ,се оказва,че всъщност няма нищо сложно  Peace

# 321
  • ES
Моми4ета, защо спряхте да пишете дневните си менюта. Така които са още на4инаещи, като мен, ще имат нагледен пример за зонално хранене и ще видят, 4е не е никак трудно и сложно.

# 322
гери, не знам защо ... мързел обикновено е в дъното на подобни неща  Mr. Green
Днес ми е зонално менюто като качество, но не и като количество. Малко ядох.
Сутринта - нищо  Confused
Обяд - кисело мляко, телешко кюфте, краставица и няколко черници. Като гледам - не ще да е повече от 2Б.
И това е досега. Просто така ми се стече денят.
А от утре - ще правя три дни детокс, ама плодов този път. Така го усещам. Ако не потръгне и ми е зле - може
просто да мина на белия вариант. Но три дни - развторване. От понеделник нататък ще се върна. Защото и
неделята е ден за захранване, когато пак няма да се брои за зонално. Те така ...
Но съм съгласна, че активността ни тук е супер мижава, което е жалко  Hug

# 323
  • София
И аз се сдобих с книжката "Ние и Зоната" и я изядох с кориците  Grinning Много ми е полезна в частта с примерните менюта  Peace
Днешното меню
закуска - сирене ~50 гр, 1 филия ръжен хляб, 2 ореха - 2Б
обяд - пилешка пържола на скара, 1ч.ч червено цвекло с олио и оцет, 1/2 праскова -3Б
следобед- 1ч.ч кисело мляко - 1Б
вечеря - 2 палачинки, извара 1ч.ч, маслини - 6бр. - 4Б

# 324
Добре и аз ще си напиша,макар че в предишните темички има доста менюта,но няма проблем  Grinning
Закуска-1/2 кофичка Кисело мляко 2% 1ПВ + 6 фъстъка 1М
Обяд-риба 84 гр/пилешко 60 гр/сирене 56 гр 2П + 200гр краставица 1В +200 гр домат 1В+ зехтин 2М
Следобедна закуска- 56гр сирене 1П + 100гр ябълка 1В + 6 фъстъка/3 бадема 1М
Вечеря-обикновено нещо от "Ние и Зоната"
Късна закуска-извара 56гр 1П+100гр ябълка 1В + 6 фъстъка 1м

В общи линии това е,надявам се сте ме разбрали  bouquet

# 325
ЗДРАВЕЙТЕ,МОМИЧЕТА.
дО ДНЕС САМО ЧЕТЯХ И СЪБИРАХ ИНФОРМАЦИЯ ПО ТЕМАТА .
 НОВА СЪМ ВЪВ ФОРУМА  - КАЗВАМ СЕ ДИАНА  , ОТ ГР. ПЛОВДИВ. И АЗ БИХ ЖЕЛАЛА ДА СЕ ВКЛЮЧА КЪМ ХРАНЕНЕ ПО ЗОНАТА. ВПРОЧЕМ ОТ 3 ДНИ СЕ ХРАНЯ ПО НЕЯ И СЯКАШ ИМА РЕЗУЛТАТ - МИНУС 2 КГ. !!! ЧАК НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ . ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ НА ВСИЧКИ ДАМИ И УСПЕШЕН ДЕ Simple SmileН!!!

# 326
Добре дошла Диана  Hug

# 327
Добре дошли на новичките.  Hug

Аз напоследък не съм много в Зоната, за това и не пиша. Тази сутрин закуската ми беше "интересна", за това ще я споделя:

60 гр. телешка кайма + 1 яйце и подправки. Всичко това изпечено на тефлонов тиган без мазнина. 3П, 3М
доматки 1В, ябълка 2В
Мазнини не съм добавяла, че в телешкото си има.

Браво за минусите. Аз в началото свалих 3 кг и от тогава си задържам, но не съм и много зонална. Хубав ден на всички!

# 328
  • София
Добре дошла, Диана  Hug
Рано- рано да се похваля с още един минус  Grinning Вече съм на килограмите преди бременността  newsm44 Сега започвам да боря старите запаси  Grinning  Дано мине малко време до периода на задържане, че бая съм "задържала"  Blush

# 329
 Simple Smile БЛАГОДАРЯ ЗА ПОСРЕЩАНЕТО, МОМИЧЕТА.
ЩЕ ДЕРЗАЕМ ЗАЕДНО ОТ ТУК НА СЕТНЕ И  ЩЕ СИ СПОДЕЛЯМЕ .

Общи условия

Активация на акаунт