ОСМОКЛАСНИЦИ- последна випускна ІІ

• 26 971
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
  • Sofia
Да ви разкажа за мойто прекрасно детенце!  Mr. Green
Днес е на изпит за сертификат по руски.
Снощи беше будна в: 24ч, 2ч, 4ч! Mr. Green Заспала след 6! Не й се спало!  Mr. Green
Сега се обади по тел. /след първите 2 от общо 4 модула/
Във втория модул въпросите били нещо като СВ - какво сте работили, какви проф. умения притежавате и т.н.
Тя попитала и й отговорили, че трябва да пишат само истината и моето интелигентно дете написало - Аз съм ученичка и не съм работила нищо.  Mr. Green И толкоз!  Mr. Green На всички останали въпроси - не, не, .... не. Е как мислите, отлична работа, нали???  Mr. Green
Да кажа, че съм бясна, малко е!
Като капак на всичко - утре й е устния и на нея не й се ходело, защото е на кино с класа!
Нямам думи.

# 196
  • София
 Thinking N(m)oshtna ptica, ама правилно е написала  Хриси!
Нали са казали - истината и само истината!  Peace
Ама .. вие явно сте напред с материала и теста е предвиден  за възрастни,..
Иначе не си обяснявам такива въпроси за деца 8 клса.. Tired

Браво на детето!  bouquet

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 14:11 от Lady-B

# 197
  • Sofia
Днес не ми е ден, Лейди!
Наистина съм станала мощна  Mr. Green, ама не помага!

# 198

Лейди, вече си кръстница! Предполагам знаеш какви са задълженията на кръстницата?  Joy Joy Joy

БРАВО НА ДЕЦАТА НА ЗЛА ГАД И КАБО АЛМА!!!

За лятото лагер, семейни и полусемейни почивки.

За срещата:
1. Душко
2. Дива
3. Знаток
4. София
5. Зла гад
6. Нощна (Мощна) птица - все още е под въпрос
...........................
записването продължава

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 14:14 от Душко Добродушков

# 199
  • София
Днес не ми е ден, Лейди!
Наистина съм станала мощна  Mr. Green, ама не помага!
hahaha hahaha hahaha

'айде - купувам ризата! Mr. Green

# 200
Зла гад (оф, не мога да свикна с този никнейм за такава хубава жена) и Кабо Алма-браво на децата ви, то няма спокойствие за вас.... Нас ни затресе пък сега (детето де) треската за Лайстунг класе-убеден е, че ще се провали, че няма да успее и се настройва минорно и не му се явява по тази причина. Аз го давам лежерно този път-каквото стане пък-ако стане-добре, ако не стане-здраве, не е болка за умиране, още повече че така и не мога да си обясня със сигурност (всякакви мнения чувам) кое е по-добре-тя или шпрах диплом.... Пожалих го тоя път от явяване и на сертификат за CAE по английски-и без това е прекалено малък за него. Важното е, че почивката вече е уредена и я чакам с нетърпение. Искам на море.
Душко-какви са тия полусемейни почивки?

# 201
  • София
Казабланка, ти нали не си влязла, за да се запишеш за следващата ни среща?  hahaha Не, нали?  Joy Joy
Шегувам се!   Hug идвай!

Аз да ти кажа - преди време попаднах на една тема тук, във форума, че сега нямало такова значение тази шпрах диплом, откакто сме в ЕС, а децата много се натоварвали да държат на немски всички изпити (май в 12 клас newsm78) - изкарвали по-ниски оценки в дипломата
И затова предпочитали да не се напъват за тази паралелка
Не съм запозната , не знам дали изобщо ме разбра, но ако искаш потърси темата тук  Peace

# 202
  • София
БРАВО НА ДЕЦАТА НА ЗЛА ГАД И КАБО АЛМА!!! Много късмет занапред! Чакаме инфо за студенти вече   bouquet И да Ви напомня като родители, че трябва да внесете здравните осигуровки на абитуриентите за  06-09.20101, недай си Боже да не им се налага медицинска помощ в този период.

# 203
  • Sofia
Нощна птица,забранено е да се ползват повече от 4  Mr. Green на постинг,но като знам че любимият ти цвят е зелено,съм склонна да приема че поситнга ти не  е напран Grinning

# 204
казабланка, знаеш ли кога ще бъде изпита, че и по горе някой питаше, а аз дата не помня newsm78

Моят ще ходи само за участие - на олимпиец ще се прави  Thinking, но решението си е негово  33uu

Много абитуриенти Hug, попътен вятър на децата на Зла гад и Кабо Алма newsm51 Децата ви са невероятни като вас самите  bouquet

# 205
  • София
Нощна птица,забранено е да се ползват повече от 4  Mr. Green на постинг,но като знам че любимият ти цвят е зелено,съм склонна да приема че поситнга ти не  е напран Grinning

Joy Joy Joy Joy  (спирам до 4!)

Neli_ani,
 може ли да повториш до коя година да внесат осигуровките?

да внесете здравните осигуровки на абитуриентите за  06-09.20101,

hahaha hahaha hahaha

А пък аз съм най-добре - с тази 'Мощна птица"  ooooh! ooooh!

# 206
трябва да внесете здравните осигуровки на абитуриентите за  06-09.20101

Отказвам да внеса осигуровки за посочения период!
Впрочем, ще изчакам и с 06-09.2010. Тези съвсем откачиха.

Мощна птицо ( Joy), детето е право - каквото са го питали, това е отговаряло. И да го поздравиш от нас, че има сили и желание да се явява И на руски! Аз, както ти е известно, съм русофил и фен на изучаващите този език!  bouquet

За летни лагери бих ви препоръчала програмите на Outward Bound - България. Не съм гледала в сайта им какво предлагат за това лято, но по принцип техните лагери са много интересни и децата научават много за справянето в природата от собствен опит. Доста по-смислено и по-забавно е от просто седене на море или планина. А и са много по-отговорни и ангажирани с децата, отколкото учителите в училищните лагери.

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 17:23 от Кабо Алма

# 207
  • Sofia
Никак даже! Аз съм миролюбива душичка! Mr. Green
Само да ми дойде чедото!  Mr. Green

# 208
Кабо Алма , Зла Гад  поздравления за децата ви  newsm51
Браво , ще продължаваме да им стискаме палци за изпитите, само кажете кога
noshtna_ptica  не се ядосвай на детето  Wink моят миналата година го питали с какъв превоз е стигнал до изпита
и като се започнало едно тъпо обяснение на това що е то маршрутка  Shocked
като спокойно е можел да каже или рейс или трамвай ,
много знаят те с какво е дошъл , а той вика 'Ама защо да лъжа?'
та му изяде ушите тази маршрутка .
Не знам дали ще успея да се класирам за Перник , нали съм на работа в
събота но може да се включа по-късно , надявам се да не приключите рано
или поне до 9 /като миналия път Joy

# 209
  • София
Кабо Алма и Зла гад, браво на децата ви за представянето на матурите!
Нощна птица, остави я. Детето такова важно състезание спечели. Може и да се е изморила. Краят на учебната година е. Ще й стискаме палци, както и на кандидат-студентите.

Общи условия

Активация на акаунт