ОСМОКЛАСНИЦИ- последна випускна ІІ

• 26 978
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Lady-B, аз понеже съм компютърен инженер имам слабост към 0 и 1. Но те такава година нема! .. Grinning
Все пак, ако някой ги внесе до посочента от мен дата, със сигурност ще излезем от кризата, а НЗОК може да се закрие до тогава.

# 211
Лейди-  bouquet но веднага си признавам, че на 19 няма да дойда
My mom got, писмения е на 18 юни, а устните на 23 и 24 юни, като на тях, ако си под някакъв праг на писмения, не те и допускат. Абе нека се пробват децата и каквото стане е мойто мото, ама те си го преживяват и си е стрес за тях.

# 212
  • Sofia
Да дам отчет
Вчера въобще не съм крещяла, честно!
Девойката останала и на устен, за да не пропуска киното днес, така че изпитът й се е проточил от 10 (тя отиде в 8,30, защото мислела, че е от 9  Mr. Green) до след 16,00! След което си отишла на училище (макар че са им дали изв бележки), за да не си пропуска матаметиката Е как да се караш? Колкото-толкоз, голяма работа!

Лейди, много ти е еротична новата картинка! И си чакам ризата! И да е в зелено, моля!  Joy
НЕГ, чакаме сигнал за палцестискане!  Joy

# 213
  • София
Да дам отчет
Вчера въобще не съм крещяла, честно!
Девойката останала и на устен, за да не пропуска киното днес, така че изпитът й се е проточил от 10 (тя отиде в 8,30, защото мислела, че е от 9  Mr. Green) до след 16,00! След което си отишла на училище (макар че са им дали изв бележки), за да не си пропуска матаметиката Е как да се караш? Колкото-толкоз, голяма работа!

Лейди, много ти е еротична новата картинка! И си чакам ризата! И да е в зелено, моля!  Joy
НЕГ, чакаме сигнал за палцестискане!  Joy

Обещавам ризка!  Peace

Браво на ХРИСИ!   bouquet  Аз така и не разбрах - втората част на теста - явно е била за работещи, та в този вид са я поднесли?...

Аз наистина съм в чуденка за лятната ваканция,..! Tired
Искам някъде по-наблизо да мръднем за седмица поне - Боровец ни е мястото през последните 2 години, но взе да му доскучава още като обявя маршрута! Confused
Не мога да го изведа зад граница! Кога ли ще се осъзнаят и променят този ужасен Закон???? ooooh! (нали съм разведена!..)
На нашето море не искам - то е като манифестация, само че със солидно изваждане! Money
Бившата свеки има разкошна къща във Велинград! Обаче вече 5-та година е сърдита на Христо (да - на него!) и това направление е само с резервация в хотел вече,..! ooooh!

Имам питане: класните ви догодина други ли ще са? При нас - да , води само подготве нашата
Голямо щракане пада тия дни в гимназията! Всяка вечер имаме нови снимки във фейса! Mr. Green

# 214
  • София и там където не се пуши
Ние ще сме с нова класна, поне така ни казаха още миналата година.

Мен ме хвана гадния вирус и съм доста зле.

На 19-ти мисля да дойда с двамата, но малкия Душко трябва да свърши работа за единя да го убеди - имам не от него.

# 215
Здравейте мацки,много ме мързи да пиша,но се навъртам тук и си чета с охота нашата темичка  Joy

Ние класна няма да сменяме,това го направихме по средата на тази година  Peace,нали помните? Peace
А иначе в гимназията се сменят след 8 клас.
За ваканцията на големата ученичка не съм мислила,а и тя не е наясно с желанията си,май няма такива  ooooh!
А за 19-ти съм под въпрос(за сега),ма чакам Ели-то първо  Joy
Я да ви питам и аз нещо-ще имат ли децата устен изпит по език?Защото на нашите казват,че ще имат,но кога  newsm78-не се знаело  Grinning

# 216
  • София
Вижте какво са сътворявали децата през годините
http://interesno.start.bg/article.php?aid=1299
Търкалях се от смях. Joy

# 217
Вижте какво са сътворявали децата през годините
http://interesno.start.bg/article.php?aid=1299
Търкалях се от смях. Joy
Чудя се да се смея ли,  Laughing или да плача  Cry

За съжаление това е жестоката действителност.
Положението ще се влошава, а децата ще бъдат все по-неграмотни.

# 218
  • Sofia
 smile3532
Зури, уби ме!
"На пода лежал и едва дишал труп, редом седяла жената на трупа, а
братът на трупа лежал в другата стая в безсъзнание."
При нас мин. година по това време ситуацията беше сходна. Вие как сте?

# 219
При нас мин. година по това време ситуацията беше сходна. Вие как сте?

Подозирам, че тази година след "Вида" ще има още по-големи бисери. Laughing

# 220
  • София
Ни е вече от притеснение минахме към неистов смях.
Аз съм голям фен на Рамбо Силек и Донки Ход hahaha

# 221
  • Sofia
Следващият етап е да се парализирате от щастие, или както го нарече моя приятелка - кефска парализа.
Желая ви го!  Peace

# 222
  • София
Благодаря! Hug
От твоите уста в Божиите уши! Praynig

# 223
  • There I was on a July morning
Здравейте  Hug
Ей, посмях се с това ученическо творчество, Laughing но не се учудвам.

На последната родителска среща, питахме класната дали остава догодина и тя ни отговори уклончиво. Така, че по този въпрос още съм в неведение, както и по много други  Laughing

Учениците ще имат изпит по езика на 23 юни. Обясниха ни какъв ще бъде, но нали не пия гинко билоба, та не си спомням дали ще има устно препитване или ще бъде само в писмен вид.

# 224
  • Sofia
Благодаря! Hug
От твоите уста в Божиите уши! Praynig
Амин дай Боже!!!

При нас устното  изпитване  по език се провежда от класната Peace ,която е под въпроа за догодина newsm78

Общи условия

Активация на акаунт