ЕВРОВИЗИЯ 2010 - SHARE THE MOMENT - I- ви полуфинал

• 19 604
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
Ох тая песен "вода" като я чуя  всеки път настръхвам...

Не може ли Елица и Стунджи пак да участват?

# 541
Миро трябва да е наясно, че се представи достойно (в сравнение с някои от предишните ни представяния). Не мога да определя кои са "осемте, направени на ниво" от този полуфинал, защото аз едва-едва мога да посоча две горе-долу прилични и то с компромиси.

# 542
Израел, Армения и Азербайджан изобщо нямат място в този конкурс, това е ЕВРОвизия в крайна сметка.

За Израел съм съгласен... обаче Армения и Азербайджан имат силни песни... бъркате в преценката си...

NBM... на ниво са бе човек... направени от много гледни точки... чак и не можеш да си представиш от колко ъгъла ги преценявах...

# 543
Хора ... моля ви... хайде да започнем да забелязваме недостатъците си... само тогава ще можем някой ден да минем малко по-напред... какво им беше на Стунджи и Елица... ами бяха пипнали парчето отвсякъде и хората го забелязаха тогава...

Съгласна донякъде. Но..Миро пя добре, песента беше доста по-добра от тази на Румъния и Ирландия примерно. Обаче хореографията ни беше отврат, няма какво да се лъжем. Откъде намериха тези грозни костюми, толкова елементарни танци...Не ми хареса.

# 544
Малко не съм съгласен... аз пуснах предварително класация като се опитах да се абстрахирам ... има хубави песни... но да... и много гласуват по географски характер... но от тези 10 песни 8 са направени на ниво... затова и ги забелязах...

Извинявай, ама ти сериозно ли?
Песните били на ниво, хах ooooh!
Я пак че нещо не разбрах - според теб тея 10 песни отидоха на финал, понеже са "на ниво"? newsm78 #Crazy

Да... без Израел и Кипър... те са слаби... останалите песни са ок... всяка по свой начин...

# 545
  • somewhere over the rainbow
Мда, Армения, Израел, пък и Турция са едни от най-европейските държави.

Ясно е, че не е важно с каква песен ще се представиш, важно е колко големи и многобройни са ти съседните държави и естествено, дали ще си с тях в един полуфинал. Що не сме нито с Гърция, нито с Македония?! Ама евреите ги сложиха на едно.

# 546
  • На брега на реката
Хора ... моля ви... хайде да започнем да забелязваме недостатъците си... само тогава ще можем някой ден да минем малко по-напред... какво им беше на Стунджи и Елица... ами бяха пипнали парчето отвсякъде и хората го забелязаха тогава...

Да ме прощаваш, ама тогава в нашия полуфинал беше май Гърция. По-горе писах : единствено Гърция гласува винаги за нас !  и ни добутва до финал.

# 547
Интервю с Миро сега, гледайте ако сте сменили канала!

# 548
  • София
Да им бойкотираме Евровизията и да си спретнем с италианците  наша  си Евровизия на обидените

# 549
Оу с какъв патос започна Драго Чая, ше кажеш, че в 3-та световна сме паднали  Laughing

# 550
  • в сърцето на един мъж...

Добре бе, пич, не са само те. На Миро от песните имаше по-готино парче. Верно, не е правилната песен, ама... Айде да не си кривим душата - Украйна - тая ви, накрая се сети, че е излязла да пее, Израел - тоя ако беше разперил уши, щеше да политне, на Армения песента нито текст има, нито нищо. Единствено Азърбейджан беше на ниво. Кипър не беше крайно лоша, танцувална, Дания все едно слушаме АББА... Просто имаше три читави песни на кръст.

# 551

Съгласна донякъде. Но..Миро пя добре, песента беше доста по-добра от тази на Румъния и Ирландия примерно. Обаче хореографията ни беше отврат, няма какво да се лъжем. Откъде намериха тези грозни костюми, толкова елементарни танци...Не ми хареса.

О не... Румъния и Ирландия са далеч преди нас като парчета... Израел и Кипър са кофти песни...

Сега Миро дава като пример балета си... ми сори, но бърка...

# 552
Цитат на: 6o6ul4o
Съжалявам за нашата песен. Доволна съм от представянето на България... На Миро  Hug.
И от мен.  Hug

# 553
  • На земята, която е всъщност звезда.
Ох тая песен "вода" като я чуя  всеки път настръхвам...

Не може ли Елица и Стунджи пак да участват?

Дори и да участват не съм сигурна, че ще минат на финал. Бяха големи късметлии, че нямаше полуфинал. Така ги подкрепиха гърците и българите от чужбина.

# 554
Предлагам да спрем да участваме в този конкурс.
Всяка година едно и също - песните минават по съседски или други незнайни критерии.
Някой може ли да ми обясни какъв е всъщност смисълът? newsm78

Не знам другите какви творци са, ама сигурно такива като Миро са само бройки - той е много добър музикант!!
За смисъла изобщо не знам какъв е, все едно песни и хитове се правят така - насила за участие в конкурс! Sick Sick Искат да преборят Щатите според мен,ама не става! Naughty

В крайна сметка сме 500 милиона континент, еми няма една звезда от ранга на Риана, Бионсе, Бритни... Това имах предвид.

Общи условия

Активация на акаунт