ЕВРОВИЗИЯ 2010 - SHARE THE MOMENT - I- ви полуфинал

• 19 586
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
Малко не съм съгласен... аз пуснах предварително класация като се опитах да се абстрахирам ... има хубави песни... но да... и много гласуват по географски характер... но от тези 10 песни 8 са направени на ниво... затова и ги забелязах...

Явно моят вкус за музика е по-различен, защото от тези, които се красираха, поне 4 мисля, че не им е мястото там. Но явно наистина причината е в моя вкус, защото например на Елица и Стунджи, за мен беше адски дразнеща и неприятна песен.
Истината е, че до 1 място няма да стигнем никога, ако ще и страшен хит да имаме ...

# 556
  • София
Ако турците  пееха на турски, дали щяха да преминат,  твърдо не Laughing
жалък опит за  хеви метъл на  турски, е като рап на руски

# 557
# 558
  • На брега на реката
Да им бойкотираме Евровизията и да си спретнем с италианците  наша  си Евровизия на обидените

# 559
Предлагам да спрем да участваме в този конкурс.
Всяка година едно и също - песните минават по съседски или други незнайни критерии.
Някой може ли да ми обясни какъв е всъщност смисълът? newsm78

Не знам другите какви творци са, ама сигурно такива като Миро са само бройки - той е много добър музикант!!
За смисъла изобщо не знам какъв е, все едно песни и хитове се правят така - насила за участие в конкурс! Sick Sick Искат да преборят Щатите според мен,ама не става! Naughty

В крайна сметка сме 500 милиона континент, еми няма една звезда от ранга на Риана, Бионсе, Бритни... Това имах предвид.
Не и по този начин! Naughty

# 560
  • София
Ето заради това се проваляме... ето заради това...

Тази снимка от къде е и от кога

# 561
  • На земята, която е всъщност звезда.
Абе я да сме руснаци или сърби, да видим дали това ще ни попречи.

# 562
Ето заради това се проваляме... ето заради това...

Заради връзкарство или заради бездарност...Уточни какво имаш предвид. Grinning Ааа, имли прегръдката визираш...

# 563
  • España
Мда, за пореден път се убеждавам, че няма нужда да се пее, просто се дефилира с националния флаг и се разместват челните десятки Confused

Точно! Вече не се чудя на италианците,че са се отказали! Даже  догодина и ние трябва да ги последваме! Зорлем да не се харчат сума пари,а да се вложат в някоя благородна кауза!!!

Тази вечер ,след силното Евро-АЗИАТСКО присъствие(визирам Армения,Израел,Азърбейджан и 85% Турция),утре ще видим и Африканско ,пардон Френско изпълнение! Да не сме капо и ние от черния континент все пак!!!

# 564
  • в сърцето на един мъж...
Е, не, щото не печелиха до сега гейове евровизията Shocked Ай сиктир, бе човек, ти просто не си на място нещо Shocked
На Сърбия певицата беше лезбийка, преди това не помня кой беше, ама пак беше с лява резба и ти пишеш, че заради Драго Чая не сме спечелили място в 10ката????

# 565
Аз съм доволна от гласуването. Peace..със изключение,разбира се, че БГ не се класира(изпратих 3 смс) Cry Останалите песни са добри,според мен.. Heart Eyesможеби само песента на Ирландия не ме грабна,другите си бяха много ок даже!

Определено този полуфинал беше по-силният!

# 566
  • MJF
 Mr. Green чета ни и си мисля , колко е добре , че има и жури.
за тези които като мен се разсъниха от 13-тата  песен на конкурса по bbc 3 продължават с концерт на живо от O2 на Take That и народа пее и се весели.

# 567
  • София
Предлагам да спрем да участваме в този конкурс.
Всяка година едно и също - песните минават по съседски или други незнайни критерии.
Някой може ли да ми обясни какъв е всъщност смисълът? newsm78

Не знам другите какви творци са, ама сигурно такива като Миро са само бройки - той е много добър музикант!!
За смисъла изобщо не знам какъв е, все едно песни и хитове се правят така - насила за участие в конкурс! Sick Sick Искат да преборят Щатите според мен,ама не става! Naughty

В крайна сметка сме 500 милиона континент, еми няма една звезда от ранга на Риана, Бионсе, Бритни... Това имах предвид.
Не и по този начин! Naughty
АББА са печелили Евровизия, да не изреждаме  другите велики  европейци  музиканти  

# 568
Ако турците  пееха на турски, дали щяха да преминат,  твърдо не Laughing
жалък опит за  хеви метъл на  турски, е като рап на руски
Музиката им е прекрасна.

# 569
И какво показва снимката?!!?
Ако някой обвини Миро в бездарие...няма да има какво да коментирам всъщност, не знам дали наистина има хора, които го мислят!

Абе наистина много негативизъм има, защо такова нещо...по принцип говоря, но и за конкретния случай! Като гледам тука няколко мнения съм сигурна вече, че Миро ще го разпънат на кръст едва ли не. Жалко!

Общи условия

Активация на акаунт