Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 32

• 34 830
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
  • В тъмната гора.
Токущо проверих Листопад ще го дават едновременно с "Двама завинаги". Явно ще си изгледаме трети сезон съвсем спокойно.

# 436
Много се изкефих на Левент как плати в болницата без да парадира.
И аз Heart Eyes

На Али Ръза му призля и ще умре буквално пред очите и, а Ферхунде стой и го гледа и вътрешно злорадства за гледката пред нея, че Левент трябваше да я завърне в реалноста, за да съобщи какъв и е адреса.
E, стига де Stop Аз не видях никакво злорадстване, ти къде го видя това? Не казвам, че Ферхунде е светица, но точно в този момент пък тя се беше вцепенила. Мисля, че някой от антифеновете на Ферхунде са толкова заслепени, че тя даже и да кихне, пак ще е виновна /както казва самата тя Mr. Green/ Laughing. Нищо лично към абсолютно никой Wink Hug
Тази вечер много лошо впечатление ми направи Гюлшен ooooh! Тя се има за приятелка на Ферхунде /независимо, че сега не си говорят/.. От къде на къде ще ходи да говори зад гърба й. Много грозна постъпка, лично за мен. Аз ако имах такава приятелка.. Sick Не казвам, че Ферхунде е права, а че постъпката на Гюлшен е грозна Naughty Тя не е приятелка на семейство Текин, а на Ферхунде Wink Peace

# 437
  • София /Абсурдистан
Гюлшен постъпи изключително подло и гадно. Не че Ферхи е стока, ама щом си приятел на някого, значи го приемаш такъв, какъвто е, с всичките му добри и лоши черти. Било я вече страх от нея, много се е загрижила за Текинови, как ли пък не. И с какво в такъв случай тя е по-добра от Ферхи? Просто искаше да я ухапе и го направи по начина, по който би го направила и Ферхи. На кого помогна пикливата и истина, човека щеше да си умре от това. Баси, какви драми заради мухльото Шевкет.

# 438
  • Варна
Мен пък ме е яд на Шефкет. Много бързо забрави как стовари всичките си заеми на родителите и сестрите си. Не се сещам за момент в който да се е позаинтересувал как върви изплащането. Забрави, че Ферхунде не е дала нищо и си прибра парите на Оуз. Не може да съществува такъв темерут.

И аз не мисля, че беше логично баща му и майка му да ходят да се карат с Ферхунде, трябваше да отидат и да се разберат с тъпия си син.

Уф, не е на добре. нещо много почнах да се вживявам  Rolling Eyes

# 439
  • В тъмната гора.
Ферхунде е много подла - Решила наш`та да си прави експерименти с хората. Брей тя по-велика и от Бога се прави..патка с патката й. Гюлшен направо се отврати, затова и отиде да поправи някои неща, почувства се гузна заради бездействието си. Много добре стана, Левент му станаха ясни част от лъжите на Ферхунде. А за Шевкет нямам думи, в неговата тимба само мухи се гонят....

# 440
Първо, Благодаря за темичката малко съм  закасняла ама все пак   bouquet и мен  много ме е яд на Шефкет ... аз по принцип съм един от малкото му фенове (в интерес на истината колко сме феновете му 3/4 ги връзваме сигорно)  та затова казвам че е ИДИОТ с главно И Laughing ферхито ни го върти на малкия си пръст ... за това той да размисли имат вина и съкелииниците му ... те го обеждаваха да се откаже може техните да са преовеличили бла бла бла.... аз смятам че е прекалено найвен затова му се случи всичко това ... не го оправдавам но съм на негова страна винаги когато стане въпрос във филма за него . еии и ако не е късно ме броите и мен във раздаването на мъже ШЕФКЕТ ЯМАН ДЖЕМ ЛЕВЕНТ когото дадете тоя  Grinning ммм ама баба Джеврие вчера ме уби ... кото чу за болногледачка ... и  ...  Laughing ...  и нещо извън темата ( Man_in_black  къде се загубии  newsm78 не съм го срещала отдавна ... явно неговото  Ферхунде му е наложила запор на компа )  Laughing

# 441
Ей голяма клюкарка тая Гюлшен  ooooh! Що не си гледа своя собствен живот ами все в чуждите се рови. Въобще не й влиза в работата какви са отношенията между Ферхи и Шевкет

# 442
Ей голяма клюкарка тая Гюлшен  ooooh! Що не си гледа своя собствен живот ами все в чуждите се рови. Въобще не й влиза в работата какви са отношенията между Ферхи и Шевкет
Мисля, че направи добре като отиде при семейство Текин и им разказа всичко. В противен случай щеше да бъде неморално поведението и. Все пак вече не е приятелка на Ферхунде.

# 443
  • У ДОМА
Брей! Горкия човек Али Ръза-направо го съсипаха !И то-  децата му!Жалко ,наистина много жалко!Това ли заслужаваше този човек ,който цял живот честно се е трудил за да им осигури прехраната и по-добро  бъдеще,възпитание!Ама такъв е живота-гаден ,жесток,несправедлив!Хората с право са казали че каквото ти сторят собствените деца и цяло село не може да ти стори!!!!

Ей Хайрието много проста жена !Как ще го кара да работи при Кемал-бащата на Джем!Абе тоя човек едното  достойнство му остана а тази простата иска и това да му отнеме!Али Ръза преживя такива унижения от Неджля че няма очи да погледне Кемал! Даже бяга от него-неудобно му е!

Nezih Tuncay-Незих Тунджай

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 02:10 от АЛИ РЪЗА

# 444
Да на Хайрието само пари са и в главата newsm78.Аз пък да ви кажа се зарадвах,че Гюлшен отиде при семейството на Шефкет.

# 445
Али Ръза, много живописна галерия си направил с мъжете на Ф-е! Гледам, че си номерирал само "официалните" съпрузи. Аз бих номерирала всичките й връзки.  Laughing Забравил си петия мъж ББ дето я спасява да се хвърли от скалата и я разхожда на мото!  Laughing Laughing Laughing Аз бих направила една галерия колко пъти яде пердах!  Mr. Green

Бяха изказани укори относно лоялността на Гюлшен към вече бившата й приятелка Ф-е. Гюлшен трябваше да направи много компромиси със съвестта си заради Ф-е и недоволството и укора отдавна зрееха в нея. Явно реши да се реваншира на Шефкет, заради това че Ф-е я караше да го следи в банката, докато работеха заедно и да я информира. И явно съвсем се е отвратила от постъпките на Ф-е. На нейно място и аз щях да постъпя така. Нормално е, че се бои Ф-е да не научи, като я познава на какво е способна и че няма никакви скрупули. Аз вчера гледах малко напред какво ще става в понеделник. ББ На другия ден Ф. отива на работа, Гюлшен седи неспокойна на бюрото си. Ф-е я заглежда и усеща истината. Започва една луда кавга в офиса, пристига Аслъ да види какво става и се развиква на Ф-е. Ф-е си събира нещата от бюрото и си тръгва. Неджля пък идва и връща парите на Левент за сметката в болницата, като му говори рязко.

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 08:37 от soya-fen

# 446
"Не се срамуваш да продаваш козметични продукти от врата на врата, но се срамуваш да работиш във фирмата на зет си". Хм, трябва да призная, че Хайрие ханъм има известно право.
Продавайки козметика,Раза ще си изкарва с труд парите и ще запази достойнството и независимостта си.
При сват си,с който дори не са в добри отношения,ще получава подаяние за вършене на нищо и търпян по милост.
Второто е много по-тежко.
Но пък Теким направиха толкова сериозни финансови грешки,че е почти без значение от какво ще потъне корабът.
Според мене,не трябваше да поемат дълговете на Шефкет,след като така или иначе не могат да ги изплатят,то се вижда.Тъкмо да постои по-дълго в затвора,ако не поумнее,поне ще е безвреден.Ей го човекът:поръчва си разводи,после ги спира...
Не ме изкефи снощната серия.Имам чувството,че вече започват да си изсмукват сюжет от пръстите,като през това време си благодарят,пожелават приятен ден или слагат масата.
Откъде-накъде Гюлшен ще ходи при Теким,ако я мъчат угризения,би отишла директно при Шефкет,той е съпругът и потърпевш.
И нямаха си друга работа,та трябваше да се замъкнат при Ферхи,нищо,че сутринта говориха с нея.Какво толкова страшно ще стане ако  не се разведат,докато Шефкет е в затвора?Ще се разведат като излезе,тъкмо ако й присъдят издръжка,Шефкет да си я поема.Пък ако решат да са заедно,да му мисли Ферхи как ще го търпи в дома си и как ще се оправя с него.
Свалката Ферхи-Левент е толкова вяла,безлична и измислена,че не знам как се мотивират артистите да я изиграят.

# 447
Крайно време беше Ферхунде да остане сама-тя се грижеше досега само за своите интереси,нито веднъж не дадоха /показаха/как тя помага на Гюлшен за нещо си,че да ни уверят,че има сърце и загриженост за приятелката си.Гюлшен разбра очевидното-пред себе си има безскрупулна интересчийка,минаваща през трупове,за да постигне своето.Уплаши се момичето/разгеле-най-накрая/и реши да си изпълни дълга-да предупреди за коварността на Ферхунде.За мен станалото е логично,не виждам подлост и предателство,защото тук нещата опират до поредното разбиване на нечии животи-на Шефкет и родителите му.Гюлшен с право каза,че се плаши вече от Ферх.Ами,то и аз ,дето съм само зрител,ми се наплаши окото-то много лъжи и интриги,то много вреди нанесе!
Айде сега за едното приятелство да си мълчим и да траем,все едно нищо не се случва.Ще каже,разбира се,нали вижда,че Текинови са свестни,нормално е съвестта на Гюлшен да проработи и да предупреди-това е най-малкото,което може да направи.

За Левент-умен е човекът,но едва ли ще успее до край да разкрие ,да осмисли,да вникне в същността на Ферх.Ще си пати май човекът,въпреки че вече има някои съмнения.Едва ли ще излезе сух от блатото,наречено Ферхунде.

# 448
Продавайки козметика,Раза ще си изкарва с труд парите и ще запази достойнството и независимостта си.
При сват си,с който дори не са в добри отношения,ще получава подаяние за вършене на нищо и търпян по милост.
Второто е много по-тежко.
И това е вярно!  Peace Затова казах "донякъде".

Цитат
Но пък Теким направиха толкова сериозни финансови грешки,че е почти без значение от какво ще потъне корабът.
  yes

Цитат
Имам чувството,че вече започват да си изсмукват сюжет от пръстите,като през това време си благодарят,пожелават приятен ден или слагат масата.
Да, нещо започнаха да буксуват. няма свежи идеи и постановки, или пък нещо по-лежерно да разведри малко атмосферата.

# 449
защо ОЩЕ? тя на никой друг не се оплаква? приятелите са и за това, а не само за да се напиваме общо по капанчетата!?

Лично отношение ли долавям, намесваш го в един филм?  Mr. Green С кой и къде отивам си е моя работа ми се струва! Да, много е хубаво по капанчетата  Grinning , заповядай, ще ти ги ги покажа. Глупава история е да се вживяваш толкова много, че да се опитваш да кълвеш на лична основа, нали. А дали се напива някой някъде, ти няма как да знаеш.

А за Хайрие тя наистина  няма човек на който да не е ревала, дъщери, мъж, зетове.... а Нехир и е за най-голямо оплакване.

На останалите се извинявам искрено за отклонението от темата. Но не мога да подмина личното отнешение. Безумно ми е това вживяване, че чак да не се усетим кога пишем простотии.
Сега е търся снощната серия да я гледам.
Лек ден!  bouquet

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 09:11 от Марудета

Общи условия

Активация на акаунт