Всякакви въпроси относно съдомиялните - 3

• 81 376
  • 748
  •   1
Отговори
# 30
А колко струва Калгонит ароматизатор?
Около 8 лева.

# 31
Да взема да се запиша, че отскоро си взехме съдомиялна и още не сме я разгадали ,как действа  Blush !

# 32
В началото ми се видя адски сложно да я пусна,добре че имам 14 годишно хлапе,което е на ти с техниката и пусна от раз.След две седмици нон стоп употреба и аз я разучих и видях че не е чак толкова трудно.Чудя се защо досега съм чакала за товеа удобство Peace

# 33
Здравейте! Искам да попитам мога ли да мия детски сервиз за хранене с картинки ( от руските е) в съдомиялната  Thinking  Hug

# 34
тези малките за 4 комплекта може ли да се поставят върху щкаф или плота на мивката.
Като работи това чудо на техниката вибрира ли като пералнята или е спокойно.
не се смейте hahaha моля

# 35
  • Плевен
Здравейте! Имам едно питане от свекърва ми към вас. Wink
 Съдомиялната и машина  BEKO не мие добре. Оставя капки по съдовете.Ползва таблетки 3 в 1 с червеното топче.Чашите нямат блясък.Програмата е около 30 мин. на 60гр. Първоначално всичко е било ок,но сега не. Ще съм ви благодарна ако дадете съвет от какво може да е. Hug

# 36
Здравейте,четох във форума,че съдомиялната се пуска веднъж месечно празна,за премахване на нежелани миризми.Бихте ли ми препоръчали подходящ препарат за целта.Благодаря предварително.

# 37
  • София
РосиТа, такива препарати има доста - Калгонит и Сомат са едни от най-популярните и съответно по-скъпи. ДМ също имат. Напоследък ползвам продуктите на една българска фирма Rox.
ПП: аз лично профилактиката я правя на около три месеца. И тя не е само за нежелани миризми, а и за натрупване на мърсотия по тръбите и т.н.

Plamsi, нека свекърва ти опита друга програма, да смени препарата, да си погледне нивата на солта и гланца...

# 38
Благодаря, Вени*** .Ще пробвам още днес.Дано се премахне тази специфична миризма.

# 39
Бихте ли ми препоръчали подходящ препарат за целта.
Калгонит - течност за измиване. Ползвай на 2-3 месеца. Почиства добре.
Преди да използваш препарата, почисти идеално филтрите. Най-често от тях идва миризмата, защото там се събират остатъците от храна.
Специфичната миризма вероятно пак ще се появи, дори и при идеално чиста машина и филтри. Купи си ароматизатор.
Аз ползвам Калгонит лимон - доволна съм много.

тези малките за 4 комплекта може ли да се поставят върху щкаф или плота на мивката.
Като работи това чудо на техниката вибрира ли като пералнята или е спокойно.
Малките съдомиялни се поставят върху кухненски плот. Не вибрират при работа, или поне не като пералня.

Съдомиялната и машина  BEKO не мие добре. Оставя капки по съдовете.Ползва таблетки 3 в 1 с червеното топче.Чашите нямат блясък.Програмата е около 30 мин. на 60гр. Първоначално всичко е било ок,но сега не.
Според мен програмата е много кратка и таблетата не може да си свърши работата.
Бих я посъветвала да използва кратката програма с гел Калгонит за съдомиялни, а таблети да използва за по-дългите програми.
И да почисти основно филтрите и да направи профилактика с Калгонит за измиване на съдомиялни.

Здравейте! Искам да попитам мога ли да мия детски сервиз за хранене с картинки ( от руските е) в съдомиялната  Thinking  Hug
Можеш.
Предпочитай препарати, които щадят декорациите по съдовете, или най-добре гел.

# 40
Може да е тъп въпроса ми обаче се чудя ако си взема, за 9 комплекта ще се побират ли вътре големите тави? Или да не рискувам и да си взема за 12 комплекта

# 41
  • София
Ако имаш място за голяма, не се чуди! При всички случаи ще можеш да побереш по-големи съдове и тави, най-вече  Peace.

# 42
  • София
Ако имаш място въобще не се колебай и си взимай голяма.  Peace

# 43
  • Плевен
Благодаря много за отговорите! Hug Hug

# 44
Може да е тъп въпроса ми обаче се чудя ако си взема, за 9 комплекта ще се побират ли вътре големите тави? Или да не рискувам и да си взема за 12 комплекта
в 9 комплекта се побира само 1 тава , и най- много един малък тиган да сложиш , аз още се ядосвам че не си взех 12-ка , а колко хора ми казаха  само  , но трябваше да се изпокарам с мъжът ми в магазина защото се тръшна за марката и предпочетох малка отколкото никаква
тя всъщност сега е развалена , гаранцията е изтекла ако имате идеи за майстор който да викна за варна ми пишете

Общи условия

Активация на акаунт