Всякакви въпроси относно съдомиялните - 3

• 81 691
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
Да, контейнерчето е отворено. Таблетката не пада, а си сти в контейнера и аз не знам защо.
Май утре ще се обаждам в сервиза...

# 61
# 62
  • морето и сините вълни :)
 Peace

# 63
Имам въпрос по отношение на съдомиалните AEG ,Бош или Nardi.Моля споделете от опит.Отворих някои стари тема ама те са прекалено стари а нямам време да се ровя...

Последна редакция: сб, 12 юни 2010, 19:45 от ana-mari

# 64
  • София
А колко струва Калгонит ароматизатор?
Около 8 лева.
В Кауфланд го взех за 6лв и нещо.Много съм доволна.Преди бях вземала на друга фирма,ама този по ми допада.

# 65
Здравейте !

Имам миялна машина и от 1 седмица не ми разтваря таблетките .

това ми се е случвало рядко но от мойта си глава (не казвам че и ти така правиш  Wink )
ако я сложа сутринта таблетката а миялната пусна чак вечерта тя кабарясва като че ли и залепва за стената на контейнера и се получава е така както казваш ... хем в моето упътване пише изрично " слагайте препарата непосредствено преди употреба на съдомиялната машина " ма аз

# 66
  • София
Имам въпрос по отношение на съдомиалните AEG ,Бош или Nardi.Моля споделете от опит.Отворих някои стари тема ама те са прекалено стари а нямам време да се ровя...

Аз съм си избрала на Сименс по напред съм дала линк питах момичетата за мнение, акоискаш виж  Peace

# 67
Записвам се, за да събирам мнения Rolling Eyes

# 68
Здравейте, миялната ми "Индезит" не мие качествено. Пробвах с "Медикс"-гел и "Сомат"- прах със сода ефект. Нагласила съм количеството на солта според твърдостта на водата в града. Прочетох всички теми назад и намалих гланца, понеже се получаваше нещо като филм. Обаче съдовете отново не "блестят", имат мазни петна, а чашите имат следи от червило. Използвам програма за нормално замърсени съдове на 65 градуса. Помагайте моля   bouquet

# 69
Савина, първото, което бих пробвала е да сменя препарата.
Медикс и Сомат гел не са добри препарати според мен.
Вземи Калгонит таблети или биоразградимите Грюн Грийн, Феъри също е перфектно.
Програмата, която ползваш е напълно в състояние да измие и мазнините и следите от червило.
А съдовете правилно ли нареждаш?

# 70
Уф, някъде по-назад някой беше споделил, че по приборите му са се появили едни такива ръждиви петна. Не помня обаче разрешението на случая! Rolling Eyes
Вчера на една лъжица се появи такова петно, а не би трябвало...

# 71
Добре де, четох ви, четох и пак не знам каква марка съдомиялна да си купя.Сумата която съм отделила е максимум 900-1000 лв.От домакинските уреди съм доволна от марката gorenje, а за съдомиялна дали е добра

Аз също ползвам уред на Gorenje, имам печка, хладилник и миялна  Peace.
Супер много съм доволна, ползвам я вече 6 години, напълно си заслужава парите.

# 72
Момичета, светна ми лампата за солта и понеже ми е за първи път, след първоначалното зареждане не мога да си спомня само сол ли трябва да сипя или и някакво количество вода?  newsm78

# 73
  • Варна
Вече само сол.  Peace Вода си има вътре и когато сипваш солта, ще прелива водата.

# 74
antonia ,   bouquet
Готово!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт