Всякакви въпроси относно съдомиялните - 3

• 81 817
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
според мен е от препарата за миене аз така имам 2 вида със единия не стават петна а със другия колкото си искаш

# 571
  • София
Йенско стъкло пускате ли в миялната?

# 572
  • София
Йенско стъкло пускате ли в миялната?
И още как! Става като ново  Peace. Почнах да готвя основно в йенски съдове, защото се измиват перфектно. Имахме едни стари и позахабени съдове от свекърва ми, които бях забутала и не вадех, но ако знаеш как светнаха!

# 573
  • София
Благодаря! Hug  bouquet

# 574
Аз също пускам йенско стъкло , но при мен освен, че се измива , стъклото се  надраска доста.

# 575
Някой знае ли дали има прах или гел Фриш-актив и на каква цена са?

# 576
  • София
Някой знае ли дали има прах или гел Фриш-актив и на каква цена са?
Разгледай категориите в този сайт http://freshaktiv.eu/5/18.html. Има прах, таблетки и гел (но е без цена, може би го няма наличен в момента).

# 577
Аз затова питам-ако някой е купувал скоро Фриш-актив да каже ориентировъчно цена,в сайта е едно,в магазините е друго-нали така?

# 578
  • София
Аз затова питам-ако някой е купувал скоро Фриш-актив да каже ориентировъчно цена,в сайта е едно,в магазините е друго-нали така?
Мне, не бих казала. Сайтът, към който дадох линк е и он-лайн магазин  Mr. Green. Единствената разлика би дошла от сумата за доставка, но все си мисля, че останалите цени са именно ориентировъчни  Peace.

# 579
Мне, не бих казала. Сайтът, към който дадох линк е и он-лайн магазин  Mr. Green. Единствената разлика би дошла от сумата за доставка, но все си мисля, че останалите цени са именно ориентировъчни  Peace.

Ще помогна. Гелът за миялна е свършил. Цената му е 10 лева за 1 литър или 50 дози. Цените в електронния магазин са същите , както във фирмения.
krasiika, той е в Пловдив, в сайта ще намериш инфото в секция Доставки и плащания.

# 580
Здравейте, момичета... имам съдомиялна от около 2 седмици - Midea WP-5GW, за 4 комплекта - ето тази http://www.technomarket.bg/products/09025726/midea-wp-5gw-silver Та значи каква ми е чуденката... Пускала съм я и на трите програми. И на трите измива перфектно. Обаче след бързата програма, която е 45 минути, 60градуса, в машината винаги има малко пяна на дъното и по съдовете забелязвам едни леки бели вадички. Имам чувството, че на бързата програма няма цикъл за изплакване. Използвам Медикс 5в1, като пускам за едно измиване 1/3 от кубчето. Започнах да слагам и препарат за изплакване, но пяната стана още повече. Ако някой има опит с подобна машина, моля да ми помогне - има ли въобще бързата програма цикъл изплакване накрая и нормално ли е да остава в машината след приключване на програмата пяна на дъното.

# 581
видях че съдомиялната ти е със 4пр. според мен трите са за миене а 4 от която не си доволна е за изплакване.Аз си мисля че всички машини имат вариант само изплакване даже се препоръчва ако нещо съдовете са ти доста мръсни и позасъхнали първо да се пуснат на изплакване а после на измиване/програмата със препарата/Незнам за мене е така нека и другите да кажат своето мнение.Ти книжка нямаш ли и във нея не пише ли нещо по въпроса със програмите?

# 582
Iv Elina е напълно права-прочети много внимателно книжката. Ако е някакъв нескопосан превод на български търси из нет-а оригинално ръководство.
Btw за тия 300 лв бих си купила голяма машина с транспортен дефект примерно,но хубава марка...

Последна редакция: пт, 19 ное 2010, 14:42 от Анонимен

# 583
видях че съдомиялната ти е със 4пр. според мен трите са за миене а 4 от която не си доволна е за изплакване.Аз си мисля че всички машини имат вариант само изплакване даже се препоръчва ако нещо съдовете са ти доста мръсни и позасъхнали първо да се пуснат на изплакване а после на измиване/програмата със препарата/Незнам за мене е така нека и другите да кажат своето мнение.Ти книжка нямаш ли и във нея не пише ли нещо по въпроса със програмите?

трябваше да уточня - програмата за изплакване е четвъртата и е само 8 минути. Притеснява ме бързата програма, тя е цели 45 минути и няма как да се сбърка с тази за изплакване. Книжка имам, но информацията е супер оскъдна. Коментира се преди всичко монтажа и как да се редят съдовете вътре. Никъде не е указано коя програма какви цикли има. Прочетох и книжката, която е на английски, но и там информация никаква. В интернет търсих упътване, намерих, но същото което получих с машината , т.е. едно към едно с това, което е на английски.

# 584
добре тогава опитай със наполовина по-малка доза препарат на късата да видиш резултата.

Общи условия

Активация на акаунт