Всякакви въпроси относно съдомиялните - 3

• 81 384
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Единственото различно от Калгонит, Сомат и пр. са биоразградимите таблети.

А тези таблетки къде се продават? Ползвал ли ги е някой и доволен ли е?

# 601
В поста ми не пише ли?
Ако имаш предвид биоразградимите таблети "Грюн грийн" - продават се в Пикадили. Аз пазарувам от Пикадили Сити Център.
За мен са чудесни, най-вече поради факта, че не замърсяват Peace.
Мият много добре.

# 602
Фрешактив в Пикадили няма. Единственото различно от Калгонит, Сомат и пр. са биоразградимите таблети.
Фрешактив имаше преди няколко години във Фантастико, но вече и там няма.
Всъщност отдавна не съм ги засичала никъде.

Фришактив има в Карфур.

# 603
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
във кой град?

# 604

Ами във всеки град където има Карфур.Поне в Пловдив ги има.

# 605
  • Поморие
Да се похваля, пуснах моята Мидея-9 комплекта с половин таблетка и по чашите и дуралеска почти нямаше петна. Досега съм слагала половин таблетка  само на бързата програма , но явно наистина цяла таблетка е много. Утре ще опитам и варианта с 2 кафени л. гел-дано най-после съм намерила правилната формула за моята мидейка, че ми писна всеки път като я отворя да се питам защо ли я пускам изобщо.

# 606
Здравейте!Аз да се похваля ,вече от няколко дни си ползвам съдомиялната и съм много доволна.При 1 пускане когато я пуснах на празен ход само с таблетка  видях че цяла таблетка не се разтваря.Затова вече режа таблетките на половина.Таблетките са от по старите модели и явно не са "развалени"(фабрично)защото чиниите излизат както някой по напред беше написал скърцащи!Много съм доволна такова облекчение няма.Препоръчвам на всяка жена която няма да си подари една.Няма такова облекчение! newsm51 newsm51 newsm51

# 607
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
няма такъв кеф просто

# 608
# 609
  • София
Относно Фрешактив и на мен ми е непонятно как изчезнаха от пазара,а според мен се купуваха.В Пикадили и аз ги търсих преди няколко месеца и бях много разочарована,че ги няма.

# 610
Екологичните био-таблетки Gruen-Green са производство на същата фирма и Пикадили с тях замениха обикновенните 5в1.

# 611
И аз деля таблетките на две, за миялна от 9компл., но пак на дъното след измиване има пяна.Притеснявам се да неостава от препарата по съдовете.
А тези таблетки Gruen-Green  не ги намирам в Пикадили в Mall of Sofia

# 612

Обикновено са сбутани най-отдолу на рафта. И трябва здраво да се наведеш и да поклечиш, за да ги видиш.

# 613
И аз деля таблетките на две, за миялна от 9компл., но пак на дъното след измиване има пяна.Притеснявам се да неостава от препарата по съдовете.
Според мен по съдовете не може да остава.Защото последната минута буквално от програмата ги облива с гореща вода. Поне Сименса е така. Това способствало за по-доброто изсушаване. / Пише го в указанието -че е желателно да се настрои на тази опция/горещата вода/.

# 614
  • София
Благодаря на всички, които ми отговориха.  Peace  bouquet
На този етап реших първо да я проверят от сервиза, в който е била гаранционна, но по вероятно е да я отремонтираме, отколкото нова... Tired

А за препарат - аз съм доволна от Сомат, а таблетки досега не съм ползвала на никоя марка.
Ще следя мненията ви.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт