Фотография #48

• 30 217
  • 744
  •   1
Отговори
# 15
И аз гол запис smile3534

Бухте, аз на концерта на AC/DC взех само сапунерчето, защото уж не пускаха "големите" фотоапарати. За него не ми направиха проблем. Иначе 100/2.8 ще е добре за концерт.

# 16
Малена, страхотно момиченце! Много ми харесват портретите му.
Фелисидад, на мен най ми хареса портрета на русичкото девойче, но не го видях във Фликър... newsm78
Трейси, ЧРД на пат....  Hug
Цеце... ако реша пак да се женя  Mr. Green ще те наема да знаеш!
Момо... ммммммм ..... Simple Smile

Нещо и от мен макар че повечето вече сте го видели  Sunglasses

# 17
записвам се съвсем тихичко... Whistling
Винаги съм ползвала "прости" фотоапарати, но тези дни се сдобих с Канон G5 ...и е грехота да не ползвам ръчните му настройки.... Embarassed Затова ще ви чета -  Hug
Приемате ли нови попълнения и пишман фотографи??? Mr. Green

# 18

ako оцелея днес ще ви коментирам всичките Crazy

# 19
  • Анкх-Морпорк
Като заговорихте за концерти се сетих да ви питам, ще ходя на концерт и се чудя дали има смисъл да си вземам 100/2,8 обектива. Обаче сега влизах на сайта на арената (стадион ли и аз не знам) и има задраскан фотоапарат и камера. Та май няма смисъл изобщо да се пробвам Tired
Първо разбери дали разрешават. Второ, за всеки случай нека някой дойде с теб, и ако не разрешават, му дай апарата да ти го прибере, за да не ти го конфискуват. Не бих внасяла тайно такова нещо, да не стане някоя беля.
На стадиона пише забранено, но някои певци разрешават, примерно Браян Адамс, Таря Турунен позволяваха.
Снощи пробвах как става концерт с 85/1,8, взех един назаем, много ми хареса какво става, но самите снимки не са кой знае колко ефектни, защото благотворително мероприятие и бяха поспестили осветление и то доста... ето една без светкавица:
http://btr.cc/e107_plugins/coppermine_menu/displayimage.php?pid= … 27&fullsize=1

# 20
# 21
Асол, цялата серия с тая зеленоока мацка е страхотна.
Тед, това за мен е най-хубавия ти котарачески портрет!
От мен нещо малко репортажно

# 22
  • София
Опитах се да коментирам във Фликр, дано не съм пропуснала много Grinning

Ted_cat , този котак много хубави очи има Grinning

Аз тези дни правя експерименти с една леща. Ето резултатът:

http://www.flickr.com/photos/tchara/

# 23
Чара, много е красиво това
С каква леща правиш експерименти?

# 24
firebird , благодаря ти много за отговора. Може би ще пробвам да разбера дали мога да вляза с фотоапарата, но проблемът е, че концертът не е в България и няма на кого да го оставя ако не може Tired Та не ми се рискува особено.

# 25
firebird , благодаря ти много за отговора. Може би ще пробвам да разбера дали мога да вляза с фотоапарата, но проблемът е, че концертът не е в България и няма на кого да го оставя ако не може Tired Та не ми се рискува особено.

може би ще е по добре да се отдадеш на музиката и емоцията и да се оставиш на спокойствие на настроението, иначе ще го мислиш апарата.
хубаво изкарване ти пожелвам.  Hug

една мацка от току що да не съм празнодумнозаписна.

Последна редакция: чт, 27 май 2010, 15:23 от Калинa

# 26
  • София
Бухтичке, по-добре не го мъкни. Често снимам балета на дъщеря ми - е, в тези случаи нищо не разбирам от концерта, отделно, че и обикновено отнасям забележки, че преча на гледащите. А после се оказва, че повече от половината снимки не стават за нищо Laughing

Това вместо "запис", че нямам нищо за пред хората Grinning

# 27
# 28
  • Анкх-Морпорк

може би ще е по добре да се отдадеш на музиката и емоцията и да се оставиш на спокойствие на настроението, иначе ще го мислиш апарата.
хубаво изкарване ти пожелвам.  Hug
Да, това е точно изказване. Като гледаш концерт през телеобектив, изпускаш половината купон. Освен това не скачаш. Освен това те дразни, че другите скачат, защото ръцете им влизат в кадър. На много голям концерт трудно ще си намериш място за снимане.
На сайта на изпълнителя или групата пише дали концертите са "camera friendly", ако все пак толкоз се чудиш.

Ted-cat - тоз твой котак с лешниковите очи ми е легнал на сърцето...

шоши, страхотно се е получило, как пада светлината върху маковете!

# 29
Лелееее какво сте напускали.... от хубаво по-хубаво!
Много яки обработки!
Чара, сподели с каква леща експериментираш.. жестоко боке се е е получило!

Аз минавах само да ви кажа колко се кефя на дискусията под снимката ми (оная лудичката Mr. Green) направо ми доставихте страхотно удоволствие, да знаете Hug Така и един творчески ентусиазъм и подем ме обзе така изведнъж...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт