Фотография #48

• 30 218
  • 744
  •   1
Отговори
# 1
Ей веднъж да се запиша първа;)))))))))))))) Hug

# 2
и аз втора:)
да ви покажа едно дете, не е мое:)
http://www.flickr.com/photos/9457358@N05/

# 3
Malenna , много хубаво девойче и добре ти е позирало.

Снимки не смея да показвам, защото все едни красоти показвате, комлекси започнах да получавам  Crazy

# 4

Снимки не смея да показвам, защото все едни красоти показвате, комлекси започнах да получавам  Crazy

oooo,ооо чета и не мога да си го представя! Party
аз гледам така между паузите да пусна нещо. Ти сега не дей след мен, изчакай малко. Иначе никой няма да ме забележи.

# 5
  • София
Да се запиша в темата, и да продължа да се оплаквам - снощи на концерта на детето ми паднаха батериите на светкавицата и една снимка не направих като хората Crossing Arms

# 6
Малена, много хубаво детето

Аз се записвам с една мазня, за който не мога да определя дали повече ми харесва цветна или черно-бяла
http://www.flickr.com/photos/ralitzas/4642528345/

Ели и на мен ми се случват редовно този тип неща - забравена карта, забравени батерии, и тн така че ти съчувствам

# 7
Добро утро:)
Разсмивате ме шоши и Малена:)))  Девойката е чудесна, писах във фликър.
Вчера пропуснах да кажа, как ме усмихна  и Лемон деси с  нейната коза, цветенцата ми харесаха с малко обработка,, ще станат чудни!
Ели, не съжалявай,  най-скъпоценните мигове, апарата не ги лови:)))

рали, за мен цветна:)))

# 8
Да се запиша в темата, и да продължа да се оплаквам - снощи на концерта на детето ми паднаха батериите на светкавицата и една снимка не направих като хората Crossing Arms
Ели къде ви беше концерта;) че и моите деца снощи бяха на концерт;)да не би да са били на едно и също място, ние в зала България;) Hug

# 9
  • София
Да се запиша поне в новата тема да ви следя. Аз нито съм снимала, нито съм качвала нещо в последния месец /като изключим 3-4 снимки от декорациите/. Даже на детето си една снимка не съм направила за протокола  Embarassed

Трейси, честит рожден ден на патерица!   bouquet

Пускам малко слънчогледи за цвят, от последната сватба са. Не съм ги и обработвала, направо ги свалих от апарата, пък и нямам идея какво да им обработвам  newsm78  Завиждам ви за вдъхновението и прекрасните снимки, и не на последно място за това, че имате време да снимате. Макар че, като има желание, човек намира и време.

Калина, дължа ти голямо извинение, че не се включих в обработките на децата, както обещах, но съм в страшен водовъртеж, от който няма излизане в следващите месеци....

# 10
Като заговорихте за концерти се сетих да ви питам, ще ходя на концерт и се чудя дали има смисъл да си вземам 100/2,8 обектива. Обаче сега влизах на сайта на арената (стадион ли и аз не знам) и има задраскан фотоапарат и камера. Та май няма смисъл изобщо да се пробвам Tired

# 11
Ели, и аз ти съчуствам за батериите ... много неприятно. И то на важно събитие да се случи така.
Рали, аз съм за цветния вариант на мазнята  Laughing
Малена, много красив модел си си намерила и снимките са чудни, както винаги. Исках да те питам - Тол Шипс с какъв обектив ги снима?
Чудех се дали да се записвам със снимка... ама така и така май никой не показва котки, ще ме преглътнете някак  Mr. Green
Да поясня само -  доста време Бен не ми даваше да го снимам, само като ме видеше с камерата и се криеше под леглото, един вид напук ми правеше. Но онзи ден е спал навън, избягал е и не съм забелязала, че го няма. Та като го прибрах стана един хрисим, умилква се, и стои и позира за снимки  Joy

Това е с ръчнофокусен Хелиос.

# 12
# 13
Записвам се с благодарности за всички коментари - тук и във Фликр Simple Smile

# 14

Общи условия

Активация на акаунт