Фотография #48

• 30 492
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
Моля, да обсъждате благотворителното Ви снимане някъде другаде, защото  наистина става грозна картина.  След тези дебати за благотворителност е малко пресилено да се говори. Успех ви желая !

Честит празник на всички деца -  малки,  големи и още по големи    bouquet

# 181
Може да смените формата на благотворителността тогава  Mr. Green
Разиграйте на търг правото детето да бъде снимано от фотографа "Х".
Звездите го правят - примерно кой ще даде най-много за вечеря с Леонардо ди Каприо

Мисля, че за Ани Лейбовиц бях чела, че е правила подобна акция - кой ще даде най-много за фото сесия.
След това парите отиват за благотворителност

Това в рамката на шегата  Mr. Green

Муцуна, разбирам ти много добре доводите, че искаш да се съберат повече пари, браво!
Това изказване, обаче е просто отвратително.
Благотворителност - ОК, ама от кого?! Благотворителност правят фотографите, дарявайки труда, времето и таланта си, а не тези, които с/у 30 лв. получават 10-20 снимки и после пишат в отчетната "и аз се включих в инициативата, и аз помогнах".

# 182
ох, кой не спи по нощите.
мисля си, че много станаха приказките.

Ето - chickadee го каза от първо лице и с най-малко думи.

Дайте да не генерализираме, защото става супер смешно.
И наистина, като се зададе такава акция, всички ставаме кой от кой по-голям благотворител, егати,

и изобщо много ветровито взе да става тука...

# 183
 hahaha
и изобщо много ветровито взе да става тука...

Честит празник на всички дечица и от мееен!!!
Да са ни живи и здрави и много, много щастливи!

С две ръце съм съгласна с идеята на chickadee!

# 184
Муц, пак ти казвам и си права, и не си. Защото сама знаеш, дори ти ми го каза, когато снимахме за Анджи - има страшно щедри хора, хора които дават много повече, отколкото е обявено и изобщо не държат на снимките... и не знам някой да се е бил в гърдите, че е участвал в инициативата... Нека да не ги разгонваме плиийз, да не се почувстват обидени. В край на краищата на всички намеренията ни са добри.    Peace

# 185
  • Den Haag
Честит Празник на всички дечица!  Hug

# 186
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Реално погледнато, аз като човек, който няма общо с фотоблаготворителността
вкарах вятъра  в колибката, съжалявам за което  Confused, както казват някои хора,
ползата ми от набутване в чужди проблеми е доста под нулата.
Каква е идеята на chickadee?

Една шипка от вчера
http://www.flickr.com/photos/31483421@N06/4656827394/sizes/l/

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 12:39 от LemonDesi

# 187

Каква е идеята на chickadee?

Toва:

Мисля си, че най-добре който организира снимането да пуска едно съобщение в темата и да насрочва една среща в skype  за тези, които ще снимат. Там да се уточняват цени, брой снимки, места и т.н. После в темата да се пуснат само хората, местата и цената. Който иска да помага допълнително ще се уговори със снимащите.

Аз вместо "запис", но съм у нас с болно от пневмония дете и нямам ни муза, ни настроение за снмки, съотвено нямам и нищо за показване.

# 188
  • София
аз предлагам Хера, като модератор, да мине да ни зачисти последните страници, а ние снимащите да минем на скайп чат, че както каза Лойс, много ветровито взе да става тук, ще простинем  Mr. Green

# 189
Предлагам да напарвим снимането на 12ти следобяда. Какво ще кажете? Че в неделя е много напечено....

# 190
# 191
ок, да се доизкажа  Grinning

Муце, права си, ама си правиш лоша реклама като обсъждаш нещата тука (питаш защо другите дето са съгласни мълчат - ами не искат лоша реклама  Wink

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 06:19 от Лeни

# 192
А каква е идеята и ползата въобще да се нищят подбудите на снимащите се,
след като въобще е организирано това мероприятие?
Аз не съм забелязала някой от тях да е изказал мнение относно брой снимки, цена, и т.н.?

Иначе идеята ти става.

# 193
деси, опитвам се да обясня, че няма нужда от нищене, а не обратното, но явно не си ме разбрала. Изтрих, за да няма и други неразбрали.
Peace

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 06:19 от Лeни

# 194
Да, отбелязвам го, мисля че е ясно че не говориш за това.
Ти малко си попромени постинга,
и моят имаше връзка точно с промененото.
Аз просто се чудя въобще защо възникна въпросът какви са подбудите на хората, които се отзоваха на благотворителния призив. 

Общи условия

Активация на акаунт