Фотография #48

• 30 266
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
Който има желание да се включи със снимане и този път нека ме цитира за по-лесно проследяване.
Дуци, ще снимам за Вики.

И аз, но подкрепям Муцуна в това, което казва. Поне 40 лв. да обявим  newsm78 а иначе за броя на кадрите аз лично от такива екстремни фотосесии повече от 5-6 на дете не мога да изкарам, но ето че като сме повече едно дете го хващаме поне 2 души и си става ок.

Лекси, всеки път забравям - Цвети има разкошна усмивка!

Какво ще кажете  Flutter

# 61
Асол прекрасна обработка, цветовете много ми харесват;) излъчването на това момиче също;)

# 62
  • София

Да, точно за това  Grinning

# 63
# 64
  • Den Haag
Yana931,Муцуна благодаря ви   bouquet

# 65
  • София
Един облак от снощи  Grinning

http://www.flickr.com/photos/tchara/

# 66
Aсол, всяка следваща от тази серия  е по-добра от предишната!!! Тази на мен изключително ми харесва!
чара,  я кажи как се сдоби с тази леща, интересни резултати  имаш с нея?

# 67
  • София

чара,  я кажи как се сдоби с тази леща, интересни резултати  имаш с нея?

Миналата година, когато съпругът ми ми подари камерата, беше всъщност един комплект- тяло, два обектива, две лещи, три филтъра, два статива, външна светкавица, сенник. И понеже голямото ми дете, след три месечна почивка, тази седмица тръгна на градина, та ми се отвори малко повеко време и реших да я пробвам  Grinning Предполагам обаче, че са по-стари модели и не толкова добри марки, но да се заигравам - стават Grinning Два от филтрите разбрах за какво са, третият още не, и втората леща не съм пробвала.

# 68
  • София
Който има желание да се включи със снимане и този път нека ме цитира за по-лесно проследяване.
Ъъъъ, и аз имам желание да снимам за Вики  Grinning

За кои дати става дума?

# 69
Едва кретаме днес.... да побутна темата:)))

# 70
нямам аз портрети.... портрет на едни ягоди ви сервирам, поне не се готвят, та няма да ми викате пак  Mr. Green

# 71
  • Варна
Момичета, имам нужда от малко помощ Praynig
мисля, че в темите за фотография съм виждала линкове към програми, които възстановяват изтрити снимки. не помня обаче кога съм виждала тези линкове, откога ровя и нищо не намирам ooooh!
някой да помни кога горе долу са пускани линковете?

# 72
 recuva e едната  програма, но за съжаление, когато ми се  наложи да я ползвам, въстанови   някак избирателно снимки.

# 73
  • София
Ашли, ето една хубава програма за възстановяване на файлове. Веднъж ми се е налагало да я ползвам и ми възстанови всичко  Peace

# 74
  • Стара Загора
Момичета, за датите 12-13 юни как сте да снимаме за Вики отново? Който има желание да се включи със снимане и този път нека ме цитира за по-лесно проследяване. Приемам предложения относно организацията(освен това, че няма да се носят пари, а бележки за направен превод). Такса 30 лв. отново? По колко кадъра?
Ако има желаещи за Стара Загора мога да снимам тук аз.

Общи условия

Активация на акаунт