Фотография #48

• 30 430
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
  • София

Разбрах те от първия път, но не мисля, че при предишното снимане някой е нагаждал специално форматите.
Може би най-практичното файла, който даваш да си върви с обяснение за какъв формат е

Тогава е хубаво и на мен някой да обяснява преди това щото кропя яко на око.... никога не гледам формати ... толкова ли е важно? Blush Blush

Ами според мен зависи за какво ще ползваш снимката. Аз и затова попитах. Лично аз смятам да спазя стандартните формати и във файла да има означение за какъв формат е, като ще се придържам към 20х30, за да може да се вади и 10х15. Аз кропя на око само за уеб, ако после вадя си нагласям стандартен формат, който е най-близо до кропа  Wink

Free Soul, наистина едва ли ще представялват интерес, но ще пусна...

# 136
# 137
Ваче,... защо подценяваш аудиторията?... все пак се случва да поснимаме и друго освен розови бебета...

Сега видях че пишем едновременно... не знам защо реши че няма да представляваат интерес снимките ти?  newsm78

# 138
Ваче, снимките ти са невероятни! Много свежи и предаващи емоция! А дъщеря ти е толкова хубава, и има страшно силно излъчване!

# 139
  • София
Ваче,... защо подценяваш аудиторията?... все пак се случва да поснимаме и друго освен розови бебета...
Сега видях че пишем едновременно... не знам защо реши че няма да представляваат интерес снимките ти?  newsm78

О, не подценявам никого  Grinning
Ами така реших, просто това е моето мнение...  Wink

Ted_cat, дъщеря ми само един не е успял да я снима, той беше гениален фотограф щом успя баш на нея да направи отвратителни снимки  за нова година в детската градина  Crazy

# 140

ох, успокоих се  Joy бях започнала да се чудя между астрофотография, молекулярна фотография и рентгенова фотография  Peace
надявам се че всичко е ок, нали? хъгс енд кисес Heart Eyes

# 141
  • София

ох, успокоих се  Joy бях започнала да се чудя между астрофотография, молекулярна фотография и рентгенова фотография  Peace
надявам се че всичко е ок, нали? хъгс енд кисес Heart Eyes

Можеее, ако искате може да поснима и да пусна и микроскопски снимки   Joy

# 142
Толкова много сте изписали, че немога да ви хвана края и да се включа в темата  Laughing

# 143
  • София
Фрий, поздравления за 1х  Grinning

Асол, хубав тийн Grinning

Ваче, и на мен ми харесаха снимките ти  Grinning

От мен няколко от почивните дни  Grinning

http://www.flickr.com/photos/tchara/

За Вики искам да се включа, но не ми стиска само аз да снимам едно дете. Ако някой дублира детето ще съм по-скпокойна. Ако пък това е излишно разхищаване на ресурси ще държа отражатели и сенници  Grinning И в студио мога да  помагам за фонове и декорация, ако някой има нужда  Grinning

# 144
Хаха, нали Шоши!

Поздравления, Фрий!!!

На Асол, писах във фликр Simple Smile

Ваче, хубави кадри!

Веси, оригинално ми харесва повече Simple Smile

Селмулина, Талин изглежда като място, на което си струва да се отиде Simple Smile

Чара Simple Smile писали сме по едно и също време Simple Smile много готини почивни дни, писах във фликр Simple Smile
 Аз ще имам нужда от помощ за в студиото, стига да ме включат в снимките Simple Smile

# 145
Леле, Ваче, каква си скромна. Ако се бях включила по-рано щях аз да пусна твои снимки Mr. Green

Значи и аз като Асол не мога да изкарам много кадри, кропването го правя в програмата на апарата, 2:3 или 3:2, зависи вертикално или хоризонтално е и това е Mr. Green
За парите последно нека решим и да пускам тема в Клюкарника.
Час 16 как ви се струва? Дата 13.06.?

# 146
  • София
Само да вметна ,че времето напоследък е доста неустойчиво, като вали основно следобяд  и може би часът е по-добре да се уточни допълнително спрямо прогнозата за времето - това за външните снимки, студиата ясно че не ги касае

Ваче, чудесни снимки, дъщеря ти е много чаровна!
Другите си ги коментирам във фликр

# 147
  • София
Аз предложих тарифи, но освен Ваче, друг не изказа становище. 13 е ок за мен, часа няма значение

Някой може ли да ми препоръча широкоъгален обектив за Никон с моторче. Не държа да е Никор - нещо по-евтинко, но качествено търся Mr. Green Бих купила и втора ръка. Ще го ползвам за пейзажни. Китовият ми освен всичко останал и много маже в краищата и не мога да го преглътна и това е.

# 148
И аз мисля, че така би било най-добре. Примерно 30 лв за 5 снимки, 50 лв. за 20. И понеже сред пишещите в тази тема има и утвърдени имана, може да има и отделна тарифа, ако майката желае да снима конкретна фотографка.
Майките от къде знаят кой пише в тази тема Crazy

На Лекси предложението за тарифа окей ли е за всички?

# 149
  • София
И аз мисля, че така би било най-добре. Примерно 30 лв за 5 снимки, 50 лв. за 20. И понеже сред пишещите в тази тема има и утвърдени имана, може да има и отделна тарифа, ако майката желае да снима конкретна фотографка.
Майките от къде знаят кой пише в тази тема Crazy

На Лекси предложението за тарифа окей ли е за всички?
Е, Калина, Муцуна, тебе и т.н да не изброявам, че може да изпусна ви знаят по отчетните. А и би могло, стига да не е много трудоемко, да се напише къде кой ще снима и да се даде едно линкче към снимките му. Но това малко на реклама мяза, така че не съм сигурна, че е ок.

Общи условия

Активация на акаунт