Фотография #48

• 30 261
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
Ей...... Shocked вижте как грозно съм изплагиатствана  Mr. Green Mr. Green:
http://www.flickr.com/photos/davidurbanke/4718748913/

# 706
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Е ти нали не си мислила, че правиш нещо за първи път  Joy
Алегрина, хубаво макро Flutter Къде сте снимали? Какви други форуми?

A_vagabоnd, първият кадър много интересен, покажи още

# 707
Е ти нали не си мислила, че правиш нещо за първи път  Joy

Е разбира се че не... затова турих и две  Mr. Green Mr. Green Ама конкретно за тази снимка идеята беше на модела ми.

# 708
Момичета, аз също се включих в летния проект - ще се пробвам в 13 седмици, но моля да ми разясните - снимам си всяка седмица една снимка и си я качвам в моя профил, предполагам? А какъв е този общ "пул", защо се качват и там снимки?

Хайдееее, честито ви лято и първи летен ден  Mr. Green (тук е 12-13 градуса, аз на себе си напомням, че забравям).

Блекута, качваш в групата, за да може да ти ги виждаме, иначе си остават някъде при теб си, кой ги види, кой не. Като са в общата група ще получаваш повече коментари. Качването не е задължително; миналото лято към ден 80-ти, когато започнах да си снимам вечер мушкатото, от липса на по-смислена идея, и за да не "пропусна" деня, мисля ви го спестих  Mr. Green

# 709
Мише и тук е толкова, но и вали
хората са с зимни палта  Mr. Green

Момо, кажи и ти нещо ободряващо по темата. При вас сигурно е по-малко.

Асол, твоята е по-хубава. Другата е много центрирана.
Дрешката е обаче уникална.

# 710
ами, тук е 5 градуса и вали като из ведро, но странно защо не ми пречи изобщо. единствено ме възпира да се снимам навън и да участвам в конкурса Simple Smile .

с голямо закъснение да честитя успехите на фрий и муцуна. чета ви редовно, но нямам какво да кажа и покажа. тази година ще пропусна 93те летни дни; може би ще се включа в седмиците. пожелавам успех на всички!

# 711
  • София, Борово
Яна 931, благодаря ти.
То самата снимка е с много шум, понеже съм оставила ISO на auto, та всички снимки бяха на 3200 ISO  ooooh!
Все още нямам навика да следя тези неща...
Сега съм го оставила пак на auto, но съм забранила да е над 400.

# 712
И аз смятам да участвам в летния проект;) дано имам и някакъв напредък;( че нещо съм се отчаела напоследък;(А снимките отминалата година ги следях с интерес;)сигурна съм че и тази година ще има интересни попадения;) Laughing

# 713
Да ви питам
Някой от нас чистил ли е обектив?
Намерих един стар и много мръсно изглеждащ обектив. чудя се с какво да го изчистя.

# 714
Да ви питам
Някой от нас чистил ли е обектив?
Намерих един стар и много мръсно изглеждащ обектив. чудя се с какво да го изчистя.
Така получих Хелиоса. Ползвах за тялото препарат за почистване на пластмаса, за външните стъкла най-напред препарат за чистене на стъкло и след това чистачката на обектива (такава като на Деси)

# 715
Здравейте отново!   Hug
Направих си профил във Фликър и качих няколко снимки засега. Постепенно ще качвам и други. Имам десетки хиляди снимки на компютъра, някои съм ги пообработвала, другите си стоят и ме чакат, така че ще се заемам - мотивирах се сега покрай вас Simple Smile

Ето и линка към профила ми: http://www.flickr.com/photos/simona_ray/

Ще се радвам на вякакви съвети, критики и коментари, защото само така ще мога да се развивам. Със сигурност правя грешки, които дори не осъзнавам

# 716
Здравейте!
С голямо закъснение да честитя успехите на фрий и муцуна! Честито момичета!  bouquet

Добре дошли на новите момичета, мнвого хубави снимки сте показали Peace

Аз не мога да снимам нещо, няма време и тъкмо запаметя нещо от съветите ви и започна да ги прилагам и после пак нищо... като не снимам така Confused
Ето нещо и от мен Simple Smile

http://www.flickr.com/photos/30649073@N04/

Последна редакция: пн, 21 юни 2010, 17:00 от esy

# 717
Момичета, мога ли да помоля някой да ми пусне пак урока за махане на зелени оттенъци по лицето на модела. Беше пуснат в предната тема, но нещо не го откривам. Ако някой го има, ще бъдамного благодарна  Hug

# 718
  • Ах, морето
Едно контражурче:

http://www.flickr.com/photos/45006884@N05/4711403246/

Композиционно не е идеално, но само от тази гледна точка се получаваше това боке.

# 719
Веси, нищо не виждам. Профилът ти е прайвът, може ли да ме добавиш?

Общи условия

Активация на акаунт