Лакове за нокти - тема 4

• 59 114
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Да така е, защото момичета, които ходят на ноктопластика винаги носят и са носили ужасно много декораци и изрисувани картинки. Всичко е въпрос на личен вкус.

Това пък от къде го измислихте... Декорация е много широко понятие, в което също има "мода" някаква...
Аз не харесвам много шарените неща, но по принцип декорации си правя често, както и гел, в последно време постоянно... И на къси нокти, просто държи много по-дълго от естествен нокът...

А за сините лакове - а аз не бях носила светли сини цветове, ама в момента съм с такъв и ми харесва, сега обаче искам и други тонове на синьото... Flutter ooooh! Tired

# 136
Аз съм с гел, защото иначе не мога да пусна никакви нокти, а като дете си ги ядях  Blush и ми е и къса нокътната плочка.  Тънки са ми, чупливи и се цепят доста често, ако искам маникюр това е единствения начин  Confused
Декорации на моите нокти няма да видите никога, никога не съм харесвала, ужасни са ми.

# 137

Чак сега отговарям , защато малкия ми беше скрил няколко лака  ooooh! Laughing, включително и въпросния , който се води от мат серията на Перфект, но с топ лак си седи като съвсем нормален лак - №136 М Peace

# 138
Аз хубаво си показах колекцията, но от преди малко имам нова придобивка  Sunglasses:
http://www.alllacqueredup.com/wp-content/uploads/2010/01/opi-bli … g-spring-2010.jpg

# 139
Аз хубаво си показах колекцията, но от преди малко имам нова придобивка  Sunglasses:
http://www.alllacqueredup.com/wp-content/uploads/2010/01/opi-bli … g-spring-2010.jpg

Супер е ,много ми харесва  Peace,но аз не се възприемам с перлени и брокатени лакове . Sick

Да питам за молива на Есенс ,за френски маникюр , как го нанасяте    newsm78 Thinking - на гол нокът или върху лак,извинете за тъпия въпрос   Embarassed Embarassed?

# 140
  • Belgium

Много добър  Laughing

Къде го има?

# 141
 От кварталната аптека си го взех (Борово). Simple Smile От Hong Kong колекцията е.

# 142
  • Belgium
Е, не знаех, че има ОПИ и по аптеките  Joy

Да, знам че е от Хон Конг колекцията, нея поне бяха благоволили да заредят в БЗ, но този го нямаше  Laughing

# 143
От кварталната аптека си го взех (Борово). Simple Smile От Hong Kong колекцията е.

Да не би да е тази на ул.Родопски Извор? Thinking

# 144
  • София
Плачи, за молива ли става дума или за писалката?
Аз имам и двете. Моливът за нищо не става, изобщо не знам защо го взех. Писалката можеш да я ползваш и по двата начина. Аз обикновено я ползвам върху основа

# 145

Дааа, да не си ми съседка? Simple Smile Те всъщност са две аптеки, в които предлагат OPI, и двете са на "Родопски извор".

# 146

Дааа, да не си ми съседка? Simple Smile Те всъщност са две аптеки, в които предлагат OPI, и двете са на "Родопски извор".

Не ,но там си разхождам детето   1swing.Значи съм познала за аптеката. Wink

Адри , за писалката говоря, молива ми е ясен ,още едно време имаше на др. фирма подобен бокклук. Sick

# 147
Не ,но там си разхождам детето   1swing.Значи съм познала за аптеката. Wink

Е, ами айде някой път да ги разходим заедно, и аз съм с малко дете.
Сори за спама, няма повече

# 148
  • Бургас
Обещах да кажа за тюркоазения на Ейвън. Не съм го нанесла на нокът, но пробвайки го другаде, ми се струва средно покривен - имам и по-плътни лакове и по-прозрачни, и този нанесен на 2 слоя си мисля, че ще стои прилично. Цветът е като на снимката
  Wink

# 149
bubanka & GagaMaga, относно печатчетата от левчетата -  не си взимайте. Аз не се лакирам и грам не разбирам от лакове, украси, печати, камъчета и т.н, но една позната, която работи в салон, реши да експериментира и си закупи съответното устройство.
Отидохме у тях, тя наизвади всевъзможни лакове и започнаха едни проби, едно чудо - ефект нулев. Сменяхме лаковете, въртяхме, сукахме - нищо. Имайте предвид, че тя е наблюдавала как маникюристката в салона процедира, не е като да не знае как се оперира с това чудо.
Ето за това "устройство" става дума:

ПП: Едитнах се, защото сега видях, че Адри е писала, че зависи от лаковете - вероятно е така. Самата аз не съм веща. Споделям наблюдение. Може лакове на девойката да са били кофти. По-скоро, според мен, фигурките не са достатъчно вдлъбнати на металната плочка и като се мине с пласмасарийката през тях, тя ги изгребва (страшно обяснение Laughing). Абе, кофти скалъпено устройство.

Последна редакция: пн, 31 май 2010, 16:46 от shroomy

Общи условия

Активация на акаунт