Лакове за нокти - тема 4

• 59 102
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Странно, аз имам точно такива печати и си се получават от всеки път, но определено не с всеки лак.

# 151
Аз също имам такива печати. Не съм много сръчна по принцип, но с това успявам да се справя, на както казва и Addri, зависи от лака. С по-гъстите лакове става идеално  Peace
Като снимам и аз моите лакове ще ги покажа  Mr. Green

# 152
  • София
Аз пък четох в темата за nail art, че "проблемът" на тези печати е, че имат отгоре едно много тънко и почти незабележимо фолио, което се усеща само при разчопляне с нокът или с игла и трябва да се отстрани, за да се ползва печата. Дали не е в това проблема?

# 153
  • София
bubanka & GagaMaga, относно печатчетата от левчетата -  не си взимайте. Аз не се лакирам и грам не разбирам от лакове, украси, печати, камъчета и т.н, но една позната, която работи в салон, реши да експериментира и си закупи съответното устройство.
Отидохме у тях, тя наизвади всевъзможни лакове и започнаха едни проби, едно чудо - ефект нулев. Сменяхме лаковете, въртяхме, сукахме - нищо. Имайте предвид, че тя е наблюдавала как маникюристката в салона процедира, не е като да не знае как се оперира с това чудо.

Със сигурност не сте махнали фолиото. Много е инфантилно така да се плюе без да се знае какво се прави.

# 154
Е пък ако в това е проблема, значи сме най-големите Патки!  Joy Joy Joy
Мерси за инфото, Атти. Ще споделя с девойката.
Ама то китайска работа - никъде не пише, къде е "ключът за бараката", трябвало да се маха фолиото, ала-бала.
Добре, че е БГ Мама пак!  bouquet

# 155
  • Пловдив
Аз пък четох в темата за nail art, че "проблемът" на тези печати е, че имат отгоре едно много тънко и почти незабележимо фолио, което се усеща само при разчопляне с нокът или с игла и трябва да се отстрани, за да се ползва печата. Дали не е в това проблема?

99,999% гореописаният проблем се състои точно в това фолио. Дори и лакът да не е гъст или плътен винаги се взима печата, ако не е качествено направен, ще се вземе част от него, но все пак ще стане. Описаната причина е най-често срещания проблем писан в темата 'Печати за нокти' като винаги свършва с коментара 'Е верно имало фолио, сега стават печатите'  Laughing

П.П: Изпреварили са ме. А иначе "Не разбирам от това нещо, но ви казвам не си взимайте" фразата ме зарадва много  Joy

# 156
Много е инфантилно така да се плюе без да се знае какво се прави.
Не са нужни тези епитети. На всеки може да се случи да изпадне в "състояние на неинформираност".
Както и да е..
Все пак Благодаря на тези, които обясниха, за какво става въпрос. Извинявам се, че повдигнах вече дискутиран въпрос и проявих невежество. На всеки се случва да сбърка.
Цитат
А иначе "Не разбирам от това нещо, но ви казвам не си взимайте" фразата ме зарадва много  Joy
т.е споделям Наблюдение => не съм особено достоверен източник.

Последна редакция: пн, 31 май 2010, 17:42 от shroomy

# 157
  • София
Не сте патки, аз хем 5 пъти четох за това фолио и пак не го махнах и се чесах по русата тиква цял час. Но то толкова трудно се забелязва без да го разчоплиш

# 158
  • Пловдив
Не сте патки, аз хем 5 пъти четох за това фолио и пак не го махнах и се чесах по русата тиква цял час. Но то толкова трудно се забелязва без да го разчоплиш

И аз бях така, чак се насилих да прочета всичките теми за печатите за минимално време и пак час-два се мъчих с неотлепено фолио Crazy.

За повече инфо - Печати за нокти

Последна редакция: пн, 31 май 2010, 18:04 от UNynaeve

# 159
  • София
Когато започнах да се правя с печатите първо прочетох написаните до тогава 3 теми, вместо да взема да разубеждавам хората да не си ги купуват, защото са боклуци. Така направих защото не съм на 13.

Много е инфантилно така да се плюе без да се знае какво се прави.
Не са нужни тези епитети. На всеки може да се случи да изпадне в "състояние на неинформираност".
Както и да е..

Бях ти подготвила доста по-солени епитети, но са ми правили забележка, че когато някой се изкаже неподготвен го режа много остро, по този повод използвах само вдетиняването като причина за твоите действия.

# 160
Спираме спора и спам-а.
Все пак разискахме проблема. Извод - печатчетата за по левче не са лоши, но трябва да се подбере точен лак т.е не става с всеки еднакво добре.

Щом така си рекла Pampita, така да бъде.
Както обаче написах, не се лакирам, не разбирам и нямам опит, следователно няма защо да чета 3524 страници, посветени на нещо, което не ме вълнува. Споделих, какво съм наблюдавала. Извинявам се ако съм "загрозила" темата ви с неадекватното си изказване. И държа да кажа, че не иронизирам, извинявам се искрено.

# 161
Аз пък искам да споделя, че видях колко хвалите лаковете на Катерин Арлей и си купих няколко. Цветовете са супер, но тия лакове миришат ужасно силно.
Налакирах се сутринта изсъхна веднага, дотук ОК. Обаче продължи да мирише и така 2 дена. Shocked Надали е от партидата, защото си взех 5 цвята  от три различни магазина.
Първата нощ както спях се стреснах, защото  в носа ме блъсна някаква остра миризма и осъзнах, че съм си сложила ръката под главата и мирише от лака.
С две думи не съм доволна. Предпочитам да си купя и да имам само два лака, но да са хубави.

# 162
  • София
 Shocked Мечоши, ти направо ме уби  Shocked

# 163
Пробвах се с печатите, но нещо не се справих, туй фолио не гo видях.
Снимах си и аз колекцията и ми стана леко лошо, спирам да купувам. Търся само тюркоазено синьо Simple Smile

1

2

3

# 164
Привет и от мен, надявам се приемате нови лакоманиачки!
Да, покажа и аз, една част,от моята скромна колекция!
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2542/145146718880861433212753 … jGrn3Egtn6A5O.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2136/608504127513552821275333 … 8qMUKVriRfual.JPG

Фреш, фолиото,почти не с евижда,пробвай да го почегърташ с нокът и то ще тръгне! (ама как го обясних)

Общи условия

Активация на акаунт