Лакове за нокти - тема 4

• 58 932
  • 729
  •   1
Отговори
# 420
  Лу , много хубав цвят   bouquet

Момичета от Бургас, помагайте , от къде да намеря лаковете Мода в града  Simple Smile

# 421
  • Стара Загора

Heart Eyes Невероятен лак и маникюр.   bouquet

# 422
  • Бургас
Момичета от Бургас, помагайте , от къде да намеря лаковете Мода в града  Simple Smile
Ами... никъде (ако питаш за велурените и матовите), освен ако нямаш добри познати и приятели в други градове, които да ти пратят оттам Mr. Green

# 423

[/quote]

Здравейте, не мога да кача снимката която искам, затова намерих подобен лак .. та някой знае ли от къде мога да си взема такъв златен лак ? Преди години имаше точно такъв на Абалико, но сега не го намирам. Точно бях забравила манията си да търся такъв лак и ми се мерна Саманта в Sex and the city 2 със същия и пак луднах Simple Smile

# 424
Ами... никъде (ако питаш за велурените и матовите), освен ако нямаш добри познати и приятели в други градове, които да ти пратят оттам Mr. Green
Ами не и нормалните ще ме задоволят , просто да ги пробвам ! Благодаря за инфото   bouquet

# 425
  • София
Аз от вчера съм така, вместо лак, за разнообразие, Scratched Metal:

Много му се радвам... Heart Eyes

Още си чакам трите сини лака и UV топ-а на Сеш, до тогава мисля да ходя с металния маникюр... Mr. Green

# 426
  • София
Ноар, как се постига това, фолио ли е? Много е интересно Simple Smile

# 427
  • София
Ноар, как се постига това, фолио ли е? Много е интересно Simple Smile

Да, с фолио е. Peace Снимката не стана много добре, на живо е по-метално, много shiny  Crazy Mr. Green

# 428
  • Belgium
Днес се  сдобих с този  Heart Eyes

# 429
  bouquet как става номера с фолиото

# 430
  • София
  bouquet как става номера с фолиото

Лесно, но фолиото си е специално фолио за нокти - мноооого тънко е. Слагаш върху нокътя, притискаш го и после топ лак отгоре...

# 431
  • София/Бургас
Запалихте ме по "калните" лакове.  Heart Eyes

Моля Ви кажете ми, ако знаете, евтини варианти на тези цветове, които могат да се намерят ( Перфект, Мода и други ).
Предварително благодаря!
  bouquet

# 432
  • София
Ето Кораловия лак от новата колекция на Ревлон. Взех си няколко цвята и сега съжалявам, никак не ми допадат, като нанасяне и стават на балончета. По-евтините на Перфект според мен са много по-добри!За съхненето не мога да преценя, изсуших го за 3мин. под лампа с UVтоп. Благодаря Noir   bouquet

# 433
Запалихте ме по "калните" лакове.  Heart Eyes

Моля Ви кажете ми, ако знаете, евтини варианти на тези цветове, които могат да се намерят ( Перфект, Мода и други ).
Предварително благодаря!
  bouquet

Перфект номер 101, по-назад в темата съм пуснала и снимка.  Peace

# 434
 Да ви кажа, че от евтините лакове като че ли съм най-доволна от Golden Rose.

Общи условия

Активация на акаунт