Лакове за нокти - тема 4

• 58 921
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
  • Belgium
TheBlackWidow сигурна бях, че ти ще го оцениш  Wink

# 451
 Лу, много е хубав, прилича на моя златния на ОПИ.

# 452
  • Belgium
Мерси, Стаси, аз и твоя Опи гледах и се чудех между двата, но МАК повече ми допадна.

ОПИ по-светъл ли е? Има ли брокат?

# 453
  • USA, Steak State
Аз се похвалих в темата за придобивки с ментов лак. не ми харесва обаче изобщо. Трябва да минеш поне 2 пъти и има кадифен завършек в цвета. Минах го с матиращ топ лак и сега ми харесва. Този, който си взех на Никол от Опи, го сравняват с ментовия на Чайна глейз. Някой ако има втория нека сподели дали е плътен и матов.

# 454
  • София
Лу, ето го как стои на пръстите на крачетата:

# 455

ОПИ по-светъл ли е? Има ли брокат?

Като че ли е по-светъл OPI, да. Има брокатени частици.

# 456
  • Belgium
И на крачета е ефектен, ще го пробвам и там.  Laughing

Дано да е по-издържлив с тези брокати  Laughing

# 457
  • София
Ако някой друг се сети за други марки лакове в "калната" гама, ще съм много благодарна!
  bouquet

Не е съвсем кален, а по скоро сиво бежово лилав, има съвсем лек блясък.

Perfect 224

# 458
  • Стара Загора
Ако някой друг се сети за други марки лакове в "калната" гама, ще съм много благодарна!
  bouquet

Не е съвсем кален, а по скоро сиво бежово лилав, има съвсем лек блясък.

Perfect 224

I love it.  Heart Eyes  Утре ще се търси.
Ето един Ейвънски "кален" лак , но не го намирам в текущия и следващия каталог.  Sad Цвета се казва "Nocturnal"  Peace Незнам кой е точно цветът на живо обаче
Много интересен цвят http://polishorperish.blogspot.com/ с лилав блясък  Crazy

Последна редакция: нд, 06 юни 2010, 23:17 от iv4enceto_91

# 459
  • София
Момичета, нова съм в темата, но срещнах 1 мнение за топ лак + лампа = изсушаване за 1 минута.  Grinning От къде мога да си купя такава лампа и колко струва или са само за професионална употреба? Топ лаковете специални ли са? Бяхте постнали 1 линк към такъв топ лак и пишеше, че може да се използва и без лампа и тогава лакът изсъхвал за 3 мин. От къде да си купя и такъв топ лак? Предпочитам да не е онлайн магазинът.  Blush

Аз много обичам хубав маникюр, но проблемът ми е, че нямам хич време. А за да не ми се размазва лакът, се лакирам винаги преди лягане. Като съм сигурна, че няма да изникне нещо за правене.  Laughing А така доста често заспивам и си оставам без лак.  Crossing Arms

# 460
Къде има лакове на  China glaze във Варна?

# 461
  • София
Ето тези бонбончета ме чакат вкъщи:  Mr. Green

Много бързо дойдоха, една седмица... Party Чакам още един светло син, и мисля да поспра със тази група цветове... Crazy

# 462
Къде има лакове на  China glaze във Варна?

Магазин “Вишнев цвят”, ул. ”Ген.Столипин” 28, тел.052 622 240, 0889 427 271  Peace

# 463
  • София
Аз влизам да се оплаквам  Confused Нали си взех заздравителя на Опи. На него пише обаче, че трябва един месец да го нанасям всеки ден... еми не мога. От 3 дни съм без лак и се чувствам като саката. Все едно излизам гола от къщи  ooooh! Няма да мога да издържа и седмица, пък камо ли цял месец. Дали ще има някакъв ефект от него ако не спазя инструкцията и се мажа само между две лакирания? Мислех, че няма да ми е проблем да не се лакирам известно време защото до преди половин година изобщо не ползвах лакове, но сега...  Confused

# 464
Eeeee   този Mistral ми взе акъла.. Уникален е.
Аз май си намерих моя каралов:

Само се чудя дали да се намажа веднага, или да ичакам да ми поизрастне френския и да го скрия newsm78

Страхотен е! мОля за номерче  Blush
ЧУДЕСНИ неща сте накупили докато ме няма, с голям кеф разглеждам!

Общи условия

Активация на акаунт