Лакове за нокти - тема 4

• 58 905
  • 729
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Addri, аз заздравителя на Опи го използвах като основа и си имаше ефект.. изобщо не съм го мазала всеки ден.

GagaMaga - довечера ще ти дам номерче Peace

# 466
  • Belgium
Адри, аз го ползвах една седмица - всеки ден се маже нов пласт отгоре, после почивам (т.е. лакирам се с друг лак) и после пак 1 седмица. Такова беше моето упътване и и си имаше ефект.

# 467
Аз ползвам заздравителя на мавала.... След него спокойно мога да слагам лак. Откакто го ползвам ноктите ми не съм имала счупен или сцепен нокът.

# 468
  • София
И аз до сега бях с Мавала, но ми свърши и веднага изпочупих половината нокти. Ама реших да разнообразя с нещо друго и сега малко ме е яд. Ще пробвам да издържа една седмица и после ще го ползвам само за основа. Пък и май ще си взема пак Мавала за допълнение  Laughing Благодаря, момичета

# 469
Ноир, кой УВ използваш освен Сеш? Аз в момента ползвам този  от Крисма, но бих пробвала и някой друг.
Аз снощи се лакирах така:

А това са ми придобивките за почивните дни:

Кой е номера на лака с който си се лакирала на палеца?

# 470
  • София
Flormar oт серията Supermat и е номер 121 Peace

# 471
  • София
Почивах  два дена от  нета, така че сега се включвам.
Много хубави лакове сте показали  Simple Smile

За задравителя на OPI да споделя - при мен нямаше голям ефект.Но може би това идва от факта,че моите нокти не се чупят, а се  разслояват.На диета съм ими липсват мазнини. Подобрението при мен идва като ги мажа със захтин   + крем за ръце Karites и не слагам лак (но и на мен ми е много  трудно без лак, а и гледката не е много прекрасна).Пия и Omega 3+6+9.

За топ лак - най-здравия и бързо съхнещ който съм ползвала до сега е Sec 'N Dry quick deep на Orly.
Стаси бях в магазина на Гладстон.

# 472

За топ лак - най-здравия и бързо съхнещ който съм ползвала до сега е Sec 'N Dry quick deep на Orly.

Има ли го тук в Дъглъс?

# 473
  • Belgium
Някой има ли впечатления от тези двата лака на OrlyRage и Cotton candy?

# 474
  • София

Има ли го тук в Дъглъс?

Не съм гледала. Маникюристката ми го поръчва направо от фирмата.
Да допълня - не се сгъстява с времето и на ноктите стои като стъкло.

# 475
  • София

Има ли го тук в Дъглъс?

Не съм гледала. Маникюристката ми го поръчва направо от фирмата.
Да допълня - не се сгъстява с времето и на ноктите стои като стъкло.

Та  Wink от къде казваш се намира  Grinning

# 476
Мерси, Марта  Hug ще погледна другия път като ходя.

Лу, втория е готин.

Аз си поръчах лилавия от Ейвън.

# 477
  • Belgium
Алиена, дай после отзиви за лилавия Ейвън, аз чакам ароматизраните да се появат  Laughing

Харесах си и комплект за подлепване на счупени нокти на Орли, ще се ходи до Дъглас явно  Laughing

Последна редакция: пн, 07 юни 2010, 14:31 от Лу

# 478
Лу, аз съм с гел, но все пак ще споделя  Grinning  Ако ходиш до Дъглъс, ще погледнеш ли и за топ лака на Орли от предните постове  Praynig

# 479
  • Belgium
Разбира се, като ида ще докладвам  Wink

Общи условия

Активация на акаунт