Ултра лято Албена 2010 (Тема 2)

• 51 855
  • 715
  •   1
Отговори
# 225
  • В.Търново
И аз направих запитване за Мура през Съни турс. Още нямам отговор. Как се плаща с тях-50 % сега и 50% после?

Да,първо 50 % до 3 дена от резервацията и другите 50 % до 14 дена преди датата.

# 226
Прескачам последните 2 страници, че очите ми изтекоха и да кажа - днес отказах резервация в Орлов от 03.07 до 10.07 през Бутик травъл... та ако на някой му трябват тези дати, може да им се обади  Wink

# 227
Прескачам последните 2 страници, че очите ми изтекоха и да кажа - днес отказах резервация в Орлов от 03.07 до 10.07 през Бутик травъл... та ако на някой му трябват тези дати, може да им се обади  Wink
А защо отказа резервацията??Че аз имам за август в "Орлов"...Нещо заради хотела или..??

# 228
бе така е.
Албена ,понеже си е изцяло на 1 собственик ,ми се струва че се управлява малко като псевдо соц държавно дружество.
иначе може ли от Добруджа рецепция м.г. да ми кажат че места няма,пък от агенцията дето е на автогарата че има.

Някой знае ли как стои въпроса ако отидеш без резервация с парата в джоба как е най добре да се процедира?
Защото сме твърдо против резервациите с плащане.
Твърде много променливи влияят на почивките ни и при това свръхпредлагане няма смисъл.

Проверете предварително дали цените на рецепция са същите като при предварителна резервация.

# 229
А защо отказа резервацията??Че аз имам за август в "Орлов"...Нещо заради хотела или..??
  Не, просто отпуската ми се оказа по друго време. Sad

# 230
Момичета, имате ли представа къде се намира този бар Хавана/плаж Хавана или каквото там е, пред кои хотели е?

# 231
Пред Лагуните и Малибу е Хавана. По-точно зад тях, на плажа.

# 232
Нашата резервация е през Ваканция.бг, но питах и в друга агенция от Албена искат да се плати 100% до 10 число на следващия месец.Ако сте резервирали май до 10.06 трябва да се плати. Peace

# 233
Здравейте,

Чудя се защо никой не коментира Вита парк? Срещнах го на две - три места в постовете, но нищо конкретно... Ултра ол инклузива звучи много добре. .Ком по-добър вариант ли е?

# 234
Здравейте,

Чудя се защо никой не коментира Вита парк? Срещнах го на две - три места в постовете, но нищо конкретно... Ултра ол инклузива звучи много добре. .Ком по-добър вариант ли е?

И аз чакам отзиви за Вита Парк.В предната тема имаше съвсем малко коментари(положителни) и една потребителка беше споменала,че няма да повтори там Rolling Eyes

# 235
  • В светлината на слънцето
Да, наистина не е лошо да се провери за цената и на рецепцията на съответния хотел. Защото вчера ми стана любопитно какво толкова изгодно предлага тази агенция "Съни турс" и видях, че цената им за "Орлов" е със 150 лв по-висока от тази на самия хотел. За "Боряна", за която се колебаех и бях проверила - цената отново е със 150 лв отгоре. В "Бутик травел" цените са същите като на рецепцията на хотелите. Така че зависи явно и от агенцията. Така че проверявайте, защото това хич не е малка разлика. Thinking

# 236
И за мен е по-изгодно на рецепция, хич не долюбвам нещо агенциите.

# 237
  • В.Търново
Бях питала за Аквапарка в Златните,някой дали е ходил и дали си заслужава,в сайта им пише,че шезлонгите там се плащали,а е редно да влизат към цената на билета...,паркинга също се плащал,някой ако е ходил там да сподели.

Искам и да попитам къде в Албена има хранителен магазин на поносими цени,че ще ни се налага да купуваме всеки ден кисело мляко за малкото и то по 2 кофички.

# 238
  • В.Търново
Да, наистина не е лошо да се провери за цената и на рецепцията на съответния хотел. Защото вчера ми стана любопитно какво толкова изгодно предлага тази агенция "Съни турс" и видях, че цената им за "Орлов" е със 150 лв по-висока от тази на самия хотел. За "Боряна", за която се колебаех и бях проверила - цената отново е със 150 лв отгоре. В "Бутик травел" цените са същите като на рецепцията на хотелите. Така че зависи явно и от агенцията. Така че проверявайте, защото това хич не е малка разлика. Thinking

Да,наистина трябва да се прегледа всичко преди да се резервира.Видях,че в сайта на хотел Орлов има промоция и за юли,август цената е по-евтина от на Съни Турс и Бутик Травел,НО..за хотел Добротица цените например за края на август в Съни Турс са по-евтини от сайта на Албена!В сайта на Албена е по 67лв. на човек в двойна  стая,а в Съни Турс е по 60лв.
Има разминавания определено!

# 239
Ходила съм в Акваполис 2007 год. Паркинга се плаща, но в цената на билета влизаха шезлонгите.Не дават да се внася нищо разрешиха ни да влезнем с вода защото бяхме с деца.За бременни и деца под 90 см е безплатно.Тогава имаше семеен билет за 40 лв, но сега не го виждам в сайта.Хубаво е там но аз лично изпитвам ужас да не се удавя и не се пързалям LaughingКато ходихме бях бременна в 7-ми месец и се пусках само на една пързалка която ставаше за бременлийки и опищях целия аквапарк JoyЗа децата има хубави пързалки и басейнчета.Цените вътре са височки.За това се сещам питай още нещо ако се сетиш

Общи условия

Активация на акаунт