ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 70 072
  • 1 307
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте,
аз и моя приятелка обмисляме отваряне на център за ранноезиково обучение по английски в един район на София. С цел да преценим дали би си струвала инвестицията (свързана е и със закупуване на франчайз), искам да разберем доколко в този и околните райони би имало интерес към такъв център. Дали е възможно да пуснем питания в съответните отчетни теми по райони или отделна анкета в подфорум "Нашите деца", например, или това ще бъде счетено за реклама?

Здравейте,
За съжаление подобен тип маркетингови проучвания са недопустими във форумите ни.
Може да се реализира единствено под формата на платена тема. За повече информация, моля свържете се с рекламния отдел (в дъното на всяка страница има линк За реклама и Контакти)

Изчезнаха всички картинки от постовете ми.Както и аватара ми.

Ако продължаваш да не ги виждаш, то най-вероятно от браузера си забранила зареждането на картинки от picvalley.net
Виж в настройките на браузера, някъде има опция "Автоматично зареждане на картинки" и бутон Изключения. Натисни бутона, намери в списъка picvalley, изтрий го от списъка и потвърди с ОК.

# 256
Защо не ми излиза темата Черен списък - Пловдив в подфорум Здравен справочник ?  Rolling Eyes

# 257
Защо не ми излиза темата Черен списък - Пловдив в подфорум Здравен справочник ?  Rolling Eyes
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=15237.msg281003#msg281003

# 258
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=15237.msg281003#msg281003
10x, Вълк   bouquet
Милион пъти я търсих и нищо.  ooooh!

# 259
  • София

Благодаря!  bouquet

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 12:58 от Lady-B

# 260
  • Видин
Къде и как мога да добавя член на семейството ? Т.е. в Календара на събитията на 15.07 да се появи рожденният ден на сина ми. Писах на Татти. Той ли трябва да добави тази информация? Защото в профила не видях къде може да се редактира това.

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 11:11 от amanita

# 261
  • Sofia
Бях писала мнение (мисля на 4-та или 5-та стр) в тази тема :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=499886.0
Сега не си откривам мнението,.. Възможно ли е да е изтрито и ако - да, защо?
Да, изтрито е като реплика на заядлива публикация, касаеща зайците и правото им на мнение.

Къде и как мога да добавя член на семейството ? Т.е. в Календара на събитията на 15.07 да се появи рожденният ден на сина ми. Писах на Татти. Той ли трябва да добави тази информация? Защото в профила не видях къде може да се редактира това.
Добавена е.

# 262
  • София

Благодаря!

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 12:59 от Lady-B

# 263
  • Sofia
Вече не стои.

# 264
  • забравих си мисълта...
Бих искала, да попитам защо не получавам съобщения за новите публикации, за темите за които съм абонирана. Първоначално ги получавах съвсем нормално. След това започнах, да получавам известията, но като отворя страницата се отваряше винаги в началото на страницата на която е публикувания нов пост, а не от поста, който е нов (неразгледан) от мен. Сега изобщо не получавам нови съобщения, въпреки че не съм променяла настройките нито в моя компютър нито тези в профила ми  и дори отново ползвах бутона "извести" за темите, за които бих искала, да съм абонирана. Надявам се, да го обясних що годе добре, за да може, да се разбере какъв е проблема.
Прочетох указанията в в тази тема и сравних настройките си. Отговарят на указанията, но въпреки това не получавам съобщения.
Благодаря предварително.

# 265
Според настройките трябва да получавате известие само за първия непрочетен отговор. Ако по някаква причина не цъкнете на линка в писмото, то дори и да има нови отговори по темата, системата няма да изпраща повече известия.
Проверете дали случайно писмата не отиват в спам-папка.
Пробвайте и да изчистите кеша и бисквитките (cookies) на браузера си - дефакто те указват на браузера докъде сте чели дадена тема.
(имайте предвид, че при изчистване на cookies ще се наложи да се логнете отново с потребителското си име и паролата навсякъде, където сте указали на браузера да "помни" и да влизате автоматично)

# 266
  • забравих си мисълта...
Благодаря, открих ги в Спам-папката. При мен тя е под общо наименование с други папки и затова не я виждам отделно и че има в нея нови съобщения.
Още веднъж благодаря.  Hug

# 267
Здравейте,

дали може да ми кажете защо не мога да пиша в някой от главните теми във форума?

... Разбрах защо, т.е. ако правилно съм разбрала трябва да имам над 50 публикации за да мога да пиша във форума на път, море и т.н., нали така?

# 268
  • София
... Разбрах защо, т.е. ако правилно съм разбрала трябва да имам над 50 публикации за да мога да пиша във форума на път, море и т.н., нали така?
Да.
* На път, море, почивка, екскурзия
* Продавам, предлагам, подарявам
* Купувам, търся, наемам

# 269
За пръв път ми се случва да се обърна към вас( администратори) ,но днес(случаят е пресен и ще си спомните за него) ми се случи нещо ,което за 5 години не ми се беще случвало в този форум.Досега винаги съм следяла с интерес темите ,които са ме вълнували, през първата  си бременност "оцелях" благодарение на този форум( за пояснение бях в чужбина и не познавах никой там),научих доста неща  от майките пишещи там,винаги са отговаряли и помагали със съвети,никога не са нагрубявали.Но днес бях виртуално "убита" от една група жени пишещи в нашите деца.Та въпроса ми е защо тези жени се чувстват ненаказани и вилнеят и обиждат всеки дръзнал да попита нещо или изкаже мнение различно от тяхното.Вие подкрепяте ли ги?

Последна редакция: сб, 10 юли 2010, 18:12 от дидона

Общи условия

Активация на акаунт