ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 70 514
  • 1 307
  •   1
Отговори
# 465
# 466
AnMary , благодаря ти много Grinning

# 467
Не мога да вляза в профила си.Изписва ми че такъв потребител нямало  Crossing Arms  .Ника ми е mims_009.Моля Ви помогнете    Praynig   bouquet

# 468
  • София
Не мога да вляза в профила си.Изписва ми че такъв потребител нямало  Crossing Arms  .Ника ми е mims_009.Моля Ви помогнете    Praynig   bouquet
Ника ви не е mims_009, това е екранно име.

# 469
Ника ви не е mims_009, това е екранно име.

Благодаря, "светнахте" ме какъв ми е проблема.  Laughing   bouquet

# 470
Последните публикации О.К. ли са?  Rolling Eyes

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=232195

# 471
  • София
Много моля някой да позачисти в Дом и Семейство, че направо не знам какво им става на тия новорегистрирани /от днес  и тази седмица/ с тия идиотски теми, пързалки и пуканки.

Последна редакция: чт, 12 авг 2010, 15:27 от Дилянка

# 472
Опитвам се да разгледам обявите за детски колички, но повечето от обявите, които ме интересуват са в папка "Hidden"  и не мога да ги отворя.
Въпросът ми е защо нямам достъп (при положение, че не съм нов потребител) и от друга страна какъв е смисъла да се публикуват обяви, които не са достъпни за мнозинството, а излизат в търсачката?

Благодаря!

# 473
  • София
Обикновено "Hidden" са вече продадените/подарените неща. Всичко останало в Продавам, предлагам, подарявам

# 474
  • Sofia
Опитвам се да разгледам обявите за детски колички, но повечето от обявите, които ме интересуват са в папка "Hidden"  и не мога да ги отворя.
Въпросът ми е защо нямам достъп (при положение, че не съм нов потребител) и от друга страна какъв е смисъла да се публикуват обяви, които не са достъпни за мнозинството, а излизат в търсачката?

Благодаря!
Коя търсачка ползвате?
Каква папка?
Къде виждате Hidden и какво от това, което виждате не можете да отворите?
Този форум ли имате  предвид?

# 475
Една моя приятелка си регистрира име , но когато отвори писмото в което трябва да има код за активиране то е празно , даже е изпрала отпция да и се пратят още писма , но те се празни , защо?помогни и AnMary и всеки , които е администратор или модератор пише се vetrovete_na_liobovta с поща lantra@abv.bg

Последна редакция: чт, 12 авг 2010, 16:28 от tweety_misheto

# 476
  • София
Готова е.

# 477
Благодаря ти много  bouquet   bouquet   bouquet

# 478
Коя търсачка ползвате?
Каква папка?
Къде виждате Hidden и какво от това, което виждате не можете да отворите?
Този форум ли имате  предвид?

Във форума "Продавам, предлагам, подарявам" търся. След като излязат страниците със зададеното търсене, например: "количка" под заглавията на някой от публикациите пише Hidden. Като се опитам да я отворя дава грешка и пише, че темата или е изтекла или имам ограничени права.
Може да е изтекла някоя и друга тема(обява), но на мен ми излиза всяка втора такава и то скорошни обяви от края на Юли например.

# 479
Ще се радвам, ако някой даде отговор и на моя въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт