За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема - 30

  • 32 504
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
  • Мнения: 3 343
 :hug:Solar Wind Само като видях снимката и пак огладнях Joy Радвам се, че са ти харесали, а аз мисля да пробвам тези на  labrex  chef

# 121
  • Ст.Загора
  • Мнения: 775
newsm78 Около 1кг. Правя повечко, не мога да си спомня пропорциите в списанието за 500гр тиквички ли бяха или за кг. Ще си прецениш според количеството тиквички колко яйца, брашно и галета да добавиш. Ако направиш сместта по-гъста добавяш яйце, а ако е по-рядка добавяш брашно и галета. Забравих да пиша, че слагам и черно пиперче, понякога и малко люта шарена сол. Действай на око. Няма как да сбъркаш. Heart Eyes
Благодаря    bouquet

# 122
  • Мнения: 19
Здравейте!Вчера правих УЖ конфитюр от ягоди,но стана много течен.Та намерих аз темата за ягодите.Днес ги отворих и сложих само сока да ври(без ягодите) и след това го разсипах пак по бурканите.До тук добре,ама сега половината капачки не са ми хлътнали. ooooh!
Защо ли ми трябваше да правя поправката. Tired
Преди 2 часа някъде съм ги затворила.
Мога ли нещо да направя? newsm78

# 123
  • Мнения: 22 867
............Преди 2 часа някъде съм ги затворила.
Мога ли нещо да направя? newsm78

Кипни ги 5-10 мин като компотите, за стерилизация.

# 124
  • Мнения: 19
Благодаря ти.Ще пробвам така.  bouquet

# 125
  • Шоколандия
  • Мнения: 123
Здравейте, искам да попитам за някаква марината за зеленчуци на грил. Когато си ги правя сама само ги намазвам с четчица с олио и ги мятам на грила, но когато ги ям по заведения мисля, че има и някаква друга марината от зелении и подправки. Какво може да съдържа и с нея ли се овалват зеленчуците преди да се запекат, или готовите се поливат с нея newsm78

# 126
  • София-Младост
  • Мнения: 24 055
Здравейте, искам да попитам за някаква марината за зеленчуци на грил. Когато си ги правя сама само ги намазвам с четчица с олио и ги мятам на грила, но когато ги ям по заведения мисля, че има и някаква друга марината от зелении и подправки. Какво може да съдържа и с нея ли се овалват зеленчуците преди да се запекат, или готовите се поливат с нея newsm78
Виж тук има някакъв вариант: http://gotvarstvo.georgievi.net/a/green_grill

# 127
  • София
  • Мнения: 15 825
  Здравейте! Аз искам да попитам, някой знае ли, как да си направя чесново масло? С пресен чесън или с чесън на прах?

# 128
  • Мнения: 9 447
ето така си правя лимоново масло, но понякога сагам чесън вместо зелениийките. Със скилидки чесън обаче,  този на прах ми идва слаб

# 129
  • София
  • Мнения: 15 825
   Пепчо, много благодаря  Hug!Извадих маслото от хладилника да омекне, утре да пробвам!Аз го искам за препечени филийки или топли питки!

# 130
  • Мнения: 9 447
оо  тогава можеш да изключиш лимона, ако искаш. Малко е кисело от него. А за пречепеени фиии е чудесно  Peace

# 131
  • София
  • Мнения: 15 825
оо  тогава можеш да изключиш лимона, ако искаш. Малко е кисело от него. А за пречепеени фиии е чудесно  Peace
Само с чесън мисля да направя, но се чудя сол слага ли му се?

# 132
  • Мнения: 9 447
е аз сол слагам,  малко, но да има, после на  хляба само шарена. 
Но пробвай на една лъжица масло да смесиш с подправки, като се препече филия с тях е страшно ароматна.

# 133
  • София
  • Мнения: 15 825
е аз сол слагам,  малко, но да има, после на  хляба само шарена.  
Но пробвай на една лъжица масло да смесиш с подправки, като се препече филия с тях е страшно ароматна.
Ще го разделя и ще опитам! Hug

Ето ги филийките с чесновото масло. Невероятна вкусотия, особено със сиренце и домат!

Последна редакция: сб, 05 юни 2010, 12:34 от Тайна

# 134
  • Под звездите
  • Мнения: 1 416
Здравейте момичета,може ли да ми дадете рецепта за супа от челадинки.

Общи условия

Активация на акаунт