ЕВРОВИЗИЯ 2010 - SHARE THE MOMENT - ФИНАЛЪТ

• 24 365
  • 788
  •   1
Отговори
# 660
- Швейцария, Белгия и сие подобни държави директно си гласуваха за немците. Мързи ме сега да изровя точките на съседските страни, но традиционно страни, с които се мразят и не се понасят дадоха повече точки. Изненада беше Полша снощи - те дадоха 7 ли, 10 ли Shocked
Общото гласуване снощи
http://www.eurovision.tv/event/scoreboard?event=1493

Изненада беше и гласуването на Великобритания.

# 661
А да съм казала нещо подобно? Просто си задавам въпроси, а ти се заяждаш, че не харесвам немската песен.

Именно, не си казала нещо такова. Аз нямам доказателства, и ти нямаш. И сега?  Grinning

Не се заяждам, просто не ми е логично мисленето ти, и се чудя ако беше спечелила друга песен дали пак щеше да пишеш такива работи  Thinking 

# 662
  • в сърцето на един мъж...
Е на теб не ти е логично, на мен ми е логично. По същия начин мога да кажа същото за твоето мислене...

# 663
Бах точно за Германия и тя спечели...други от песните ми харесаха тази на Молдова и на Дания  Sunglasses

# 664
Е на теб не ти е логично, на мен ми е логично. По същия начин мога да кажа същото за твоето мислене...

Кажи какво не ти е логично.

# 665
На мен ми е все тая кой печели Евровизия, обаче ми направи впечатление, че всички северни страни са гласували за Германия с 12 точки - Финландия, Швеция, Норвегия, Дания, Естония, Латвия. Това съвпадение на вкусовете ми е доста странно.

# 666
  • DE
Ужас, чета ви като се разправяте(изказвате мнение) с часове.
Факт е че конкурсът е спечелен от едно младо, талантливо и с шансове да направи интернационална кариера момиче.
Германия празнува, настанала е обсолютна еуфория.
Кой кого купил, кой на кого дал, бреееее само това се дъФчи тук в тази тема.
Хайде, давайте го на малко модерно мислене.
Ама как, държавата ни се задушава от чалги и сеири.
"На калпавия .... и вълната му пречи"

# 667
  • MJF
Мисля че малко грешно се фокусирате върху държава, гласуване за държава. Забравяте/ силно подценявате фигурата на продуцента/тите зад даден проект. Той/те са реалните играчи в музикалния бранш. От тук и отговарям на написаното няколко пъти като аргумент защо чак сега Германия от близо 20 г "на сухо". " държавата" плаща на продуцент и той движи песента по тъмните дебри на Евровизия  PeaceНаписах го кратко и опростено разбира се.

# 668
Шошулчо, реших да използвам думата странно, а не съмнително  Twisted Evil да не ме обвинят в търсене на конспирации.

# 669
Мисля че малко грешно се фокусирате върху държава, гласуване за държава. Забравяте/ силно подценявате фигурата на продуцента/тите зад даден проект. Той/те са реалните играчи в музикалния бранш. От тук и отговарям на написаното няколко пъти като аргумент защо чак сега Германия от близо 20 г "на сухо". " държавата" плаща на продуцент и той движи песента по тъмните дебри на Евровизия  PeaceНаписах го кратко и опростено разбира се.

Именно - точно това ми е интерсното на тази прослувута Евровизия. Както се казва по нашите ширини "кой и как клати феса".

# 670
тук вървят дискусии кой и защо е спечелил. в германия също са започнали дискусии. къде да се проведе евровизия 2011? - хановър, хамбург, кьолн и берлин май ще кръстосват шпаги Joy всеки с проблемите си  Hug
за говорещите немски: http://eurovision.ndr.de/news/meldungen/escaustragungsort100.html

# 671
  • MJF
Нямам елементарна идея как са взаимните сантименти между 4 -те скандинавски държави и тях и Германия но е  Party че са "пяли" на един глас по 12т за Германия  Laughing. Това се казват добри взаимоотношения. Разбира се веднага може да се контрира с вота на бившите федерации Югославия и СССР но не знам по севера да имат такава обща история.
 Mr. Green изобщо споделяла съм че ми е интересно от конкурса единствено гласуването и разбола му. В предишните теми имаше много интересни включвания, жалко че нещо се поотеглиха а споделяха именно инфо от кухнята, зад дадена песен, какъв екип седи и така като се види вота ......

Понеже като се уталожат страстите ще се появят и още няколко разбивки на вота, така че на мен ще ми е интересно ако го споделят тук.

# 672
  • MJF
 Laughing Вярно, че си е проблем сега пък кой немски град да е домакин- конкурс, вот- жури+ sms и да смятат. Бизнеса си върви за масмедиите, лошо няма  Peace.

# 673
А при английските буукмейкери беше фаворит. Това, че тук в темата не е била фаворит не е показателно, защото все пак гласуват много държави, а хората там имат различен вкус  Peace  Лена получи 3 точки от България снощи.

Щом до Лена, няма нищо руско в нея, името Лена е много популярно тук, познавам няколко Лени, както на моя възраст, така и малки деца от градината на дъщеря ми. Да, дядо й е бил консул в Русия, но те нямат никакъв контакт, бащата е напуснал семейството когато тя била много малка и повече не се виждали. Живее с майка си, абитуриентка е, даже през цялото време сега имаше изпити.  Имаше конкурс, организиран от Щефан Рааб. Той е много популярен водещ, преди години беше във Вива, музикален канал като МТВ. Самият той е музикант и това му е третата проява в Евровизията - веднъж самия той пееше, веднъж един негов кандидат. Тази година той направи конкурс, в който се тръсеше кой да пее в Осло. На финала бяха Лена и Дженифер, една друга абитуриентка, и йм дадоха по 3 песни и зрителите избраха не само коя да ходи до Осло, но и с коя песен. Ето ви песента Satellite, изпълнена от другото момиче, Дженифер: http://www.youtube.com/watch?v=Sfm-BtdhcFU  Лена си има свой стил и превърна песента в up-tone-парче.

А аз специално в победата на Германия не виждам нищо нагласено, просто защото Германия няма ни съседи, ни приятели които биха гласували за нея. Миналата година Германия беше на последно място с Не ангелите, които получиха 12 точки от България заради Люси Дяковска, а песента определено не заслужаваше. Да, има държави които си разменят точките (Гърция и Кипър, екс-Югославия), но в крайна сметка те не са достатъчно, за да променят значително ресултата. И ако имаше геополитически причини, Германия нямаше да получи само 2 точки от Гърция, които получиха кредити в размер на над 22 милиарда от Германия  Mr. Green  Та нищо гнило няма, просто е спечелила една песен, която на някои не се харесва, нормално е  Peace

Абсолютно!  Peace

Дженифър има хубав глас, но ... едва ли някой би я забелязал.

# 674
Ленка снощи не беше особено адекватна, ми се струва. След като си изпя песента и благодари на публиката, започна да се обяснява как не знаела къде трябва да отиде и щяла да говори още малко някакви глупости.../това на фона на финалните надписи/   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт