Аранжиране на маса - тема 2

• 206 860
  • 726
  •   1
Отговори
# 210
# 211
Леля Ог, радвам се, че се появи! Още повече с непланирана маса!  Wink  Дай Боже повече непланирани маси, защото "колкото повече, толкова повече.", както казва Мечо Пух.  Laughing  Hug Не знам как е на вкус, но тортата изглежда страхотно! Много ми харесват и розите в чашките, и панделките на чашите за вино, ...студеното бяло винце  Crazy! Ама как му личи, че е студенко, ах! Наздраве! Туй ми е любимото питие. (Пийвам си всяка вечер по чашка. Blush  Rolling Eyes).  Grinning

didito_, не разбрах само, масата ти ли я аранжира, или е снимка от нета?

# 212
Не е от интернет!
аз работех в един ресторант преди известно време и така бяхме направили масите за нова година
 Sunglasses

# 213
didito_, благодаря за пояснението! Много красиви са били масите ви в ресторанта! Само, ако обичаш, следващият път, дай обяснение към снимките, че да не се чудим. Пък и някак си е по-приятно и весело, освен да видим кой какво е направил, и да пообщуваме, иначе би било малко скучно, не мислиш ли?

# 214
Ето днешната ни маса. Митонела, виж ми салфетките!  Grinning

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 12:33 от yagodka

# 215
Ауу, Ягодка, какви са ти перфектни подложките!!! Май имам още да тренирам, докато постигна същия ефект  Laughing . Днес направих едни оранжеви подложки, но те станаха по-зле от червените. Още не съм снимала масата (пак имам една импровизирана), защото чакам да грейне слънце, но уви! Нищо де, ще я снимам по тъмно, пък вие ще си предстевите как изглежда на светлина. Нямах намерение да правя, ама твоето "дай боже" май проработи, защото ме срещнаха едни цветенца и ...  Joy
А питието е шампанско и наистина е студеничко Wine Glass

Много си изобретателна, правиш винаги нови и нови  комбинации! Харесват ми салфетките-панделки!

didito_, много ти е хубава масата! Страхотни салатки! И права е Ягодка, ние обичаме и историите покрай масата  Laughing

До утре, момичета!

# 216
  • Плевен
Ягодка, браво , а подложките са просто супер.   bouquetМомичета , аз стягам багажа за заветните няколко дни почивка, ако мога ще ви следя и ще се радвам на масите ви, а като се върна обещавам да се включа ударно с нови идеи.

# 217
Добро утро, мили момичета!

Ето и обещаната маса:

Накарах мъжа ми да ми свети с лампата от детската стая, за да не са много тъмни снимките  Laughing
Той обаче много хареса масата и затова се съгласи с охота!
А невенчетата мисля да ги изсуша, а с част от тях да си направя мехлем.

Лек и прохладен ден!

# 218
предполагам, че е обсъждано, но как точно правите подложките?
п.с. за сега само си воайорнича и се упражнявам срамежливо без да снимам, но обмислям нещо много специално за след 2 седмици и ако стане ще се похваля  Rolling Eyes до тогава упражнения само...

# 219
Леля Ог, какво им е перфектното на подложките!?  Laughing  Тази маса е много жива, топла, уютна и вкусна - много красива! Салфетките много си приличат с цветята. Подложките не се виждат добре самостоятелно, но изглеждат така, сякаш са част от свещта. Ох, много вкусно изглежда всичко -направо започнах да преглъщам!   Grinning  Браво на мъжа ти, че се включва със снимането! Аз винаги си мисля, че съм приключила с идеите и цветовите комбинации, но ето днес ми попадна пред очите онова цветно блокче на сина ми, от което използвах черните листа, а там - още няколко цвята! Та ми хрумнаха разни нещица...  Rolling Eyes Laughing Вече толкова свещи и свещничета и джунжурийки разни съм насъбрала, че наистина мога да правя много комбинации с тях. Пък и ти отвори много нови хоризонти с невероятната си идея за обърнатата чиния! Hug Цветята избягвам, защото мъжът ми е алергичен към някои от тях(не знам кои точно). Една аранжирана маса + вкусно ястие е повече от едно вкусно ястие, нали?  Wink  Grinning Пък, когато е непланирана - още повече!  Grinning
Митонела, приятно изкарване! Да събираш нови идеи!  Wink
new leaf, да обсъждали сме подложките още в миналата тема. Там има още много идеи за всякакви нещица, ако ти се разглежда - погледни. Иначе за тези подложчици  ти трябва лист хартия, една трислойна салфетка с цвят, какъвто си избереш, малко лепило и ножица. Разделяш салфетката на слоеве. Хващаш салфетката по диагонал и я нагъваш. После я усукваш като фитил . Намазваш малко лепило върху листа. Започваш да навиваш образуваното фитилче като вита баница. Щом свърши, около него продължаваш да навиваш следващото. Така постъпваш и с третото. Големината е толкова, колкото за една чаша. Изчакваш да изсъхне и изрязваш хартията около кръгчето. Същото може да направиш и от въженце някакво, вместо салфетката. Отнема 10-15 минути. И не се срамувай - давай да видиме, какво си сътворила!   bouquet

Ето и днешната масичка. "Покривчицата" в  средата е една от кухненските ми кърпи. Подозирам, че сега съм на вълна гривнички разни...  Laughing:

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 12:34 от yagodka

# 220
  • тук
ей, докато намеря време да вляза да ви изчета вие по две маси сте подредили Simple Smile
Ягодка,   ако правилно съм разбрала въпроса - цветята просто ги поставих Grinning по-умно не можах да го измисля, но виж с решението за ваза от бирена бутилка съм много горда  Blush
много ми хареса комбинацията на лилаво с маслено зелено, много изтънчено, а покривчицата е много лъскава за кърпа  Hug

Леля Ог, аз пък съм силно предизвикана от твоите цветя - страшна красота; ако аз не съм дошла у вас, ела ти у нас да ми направиш такива, че аз съм много далеч от това изкуство или по пощата ми прати оранжевите, че в този цвят съм замислила следващата си маса; сега започвам с подложките, че звучи лесно
а онзи ден в кабинета на ЛЛ видях лилави калинки на едно цвете и сега съм полудяла да ги открия; ако някой е виждал някъде, да помага, моля

# 221
Здравейте момичета Hug
Загубих се за няколко дни и виждам,че през това време вие сте създали невероятни красоти  bouquet
Леля Ог,благодаря и много се радвам че си харесала масата от кръщенето....и гостите останаха много доволни  Mr. Green
Я ми кажи как направи тези красиви оранжеви цветя?У дома всичко е оранжево(преобладаващ цвят) и ще ми паснат идеално на масата Peace
yagodka невероятни маси БРАВО  bouquet
Тези подложки,ме грабнаха и мен...хайде моля сподели ми как ги правиш?Имам им мерак още от преди няколко страници и споделения успешен опит на Леля Ог Simple Smile
Моля ,кажи ми как ги правиш? Hug
didito,направо ми иде да си налея една ракийка Party...страхотна маса  Peace
portman ,мила....на това ли казваш за първи път....масата е невероятна!Очарована съм....БРАВО  bouquet  bouquet  bouquet

Ето сега нещо и от мен.Тук има и ваши идейки,за което благодаря  bouquet
Маса:"Вдъхновението на Хестия" Mr. Green Hug

# 222
Hestiq много е хубава масата ти!

# 223
Здравейте, мили момичета!

Ягодка, трябва да снимам моите без свещи и ще разбереш какво е перфектното на твоите  Mr. Green Твоите са намотани  абсолютно равно и на дебелина цялата връвчица е еднаква, а моята ту дебело, ту тънко, ту се вижда хартията, ту върви в обратна посока завъртяното  Laughing
Благодаря за комплиментите! Салфетките са на принципа на божурите, но по средата сложих от малките онаржеви салфетки. Предполагам, че ако се отрежат по-късички първите два пласта, ще се получи същия ефект.
Не вярвам да си приключила с идеите, твоите са неизчерпаеми!   bouquet
Съгласна съм за аранжираната маса + вкусното ястие, определено има разлика!  В началото никой не сядаше на наредената маса, а на малката пред телевизора - жал им било да я развалят  Laughing Но сега им харесва и ако някой път сервирам на бързо без покривка, веднага отбелязват черна точка. И най-безсрамно се бършат с салфетките-цветя  Laughing
Много ти е хубава покривчицата, обърнатите чашки също харесвам. И пак си сложила всичко в тон- и гривничка, и панделки, и чаши!

portman, казвай адреса, пускам салфетките по пощата  Laughing От вчера са ми в главата тия лилави калинки

Hestiq, много е интересна масата ти! Много детайли има и на всяко разглеждане виждах по някое ново рапанче, пеперудка или цветченце! Какво има в "торбичките"? И ако може малко по-отблизичко да снимаш червените цветчета и тези красиви съдчета, в които си ги поставила.

Прекрасни почивни дни ви пожелавам и вдъхновение за нови аранжировки!

# 224
 Mr. Green,май малко попрекалих  Party
В торбичките няма нищо.Салфетки от плат са захванати с метален златен пръстен,нищо няма в тях.А в тези чашчици за чаени свещи,сложих цветчета,защото ми липсваха свещите в момента  Flutter
На последната снимка,добавих рапаните по масата,на първите няма рапани (освен във високите чаши и чаените свещи)

А забеляза ли птиченцата по виличките?
Ей там май вече попрекалих и стана малко киччозно Crazy

Общи условия

Активация на акаунт