Аранжиране на маса - тема 2

• 206 876
  • 726
  •   1
Отговори
# 285
dessi06,
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА МИЛИЧКА Hug
Желая  винаги да се обичате и да сте необходими един на друг...Желя живота Ви винаги да е като  меден месец за Вас и обичта Ви да просъществува до дълбоки старини...
Масата е страхотна и определено съм възхитена...от ден на ден все по-хубави Hug Hug Hug
Ivira,също много хубава маса си спретнала...браво Peace
Момичета ,радвам се че ви харесва и моята маса Peace
По този повод ето още една:

# 286
desi06,прати линк от къде са купени тези гумени подложки....направо се влюбих в тях...искааам и аз Praynig
Щом се и режат лесно са напълно подходящи за това което съм замислила...моля те сподели от къде и как??? Praynig Praynig Praynig Praynig Hug

# 287
  • Плевен
dessi06, макар и с малко закъснение- Честита годишнина, желая ви много щастливи дни , прекарани в топлина, любов и романтика, с които е изпълнена и твоята маса  newsm51

Ivira, честно казано не съм готвила цветовете (докато се оправя с масата доста поувяхнаха), знам , че са хубави панирани, но се чудех дали има значение вида на тиквата, от която са newsm78, ако имаш опит - сподели.
 А изпълнението с тези сладки  чери доматчета много ми харесва.

Hestiq, отново прекрасна маса- обичам този стил-малко по-официално и тържествено, но в същото време малките цветенца придават топлина и уют.

В очакване на новите ви аранжировки , на всички ви желая хубав уикенд.

# 288
Благодаря ви момичета Hug Hug Hug
Hestiq,мила не съм ги купила от сайт а от книжарница,ако искаш аз на 08.09 се прибирам в Бг за една седмица да ти купя и да ти донеса..само ми кажи какви цветове и колко бройки PeaceМасите са ти страхотни,нежни пълни с романтика Peace
Ивира,ама с тези тикви направо се влюбих в масата ти Peace ще те копирам скоро  bouquet

# 289
Ехоооо, момичетааа... Неделя е! Наредихте ли вече масите? Моята е вече готова.   Party

Ивира, както винаги си много оригинална на идеи! Правиш много интересни комбинации! Много интересно се е получило с босилека и доматчетата, както и съчетанието на тикви, доматчета и люти чушлета(те най-много ме развеселиха! Grinning). Обаче най-сладки са доматчетата върху виличките!  Crazy ВЕрно е много Ивирина тази маса!   bouquet
Хестия, мнго официална маса! Виж на сегашната ми маса какво имах предвид за рапаните. Твоите са доста по-големи и имаш повече възможности.
Маце, пак се изгуби някъде!
Л. О., от теб и от слънчогледената ти маса, ни вест, ни кост!  Crossing Arms

От мен една морска...пак.  Laughing:

Ето да видите и истинския цвят на тези цветя-хамелеони. Такъв е цветът им в действителност, а според фотоапарата ми - само по здрач.  Laughing

Последна редакция: нд, 22 авг 2010, 20:06 от yagodka

# 290
  • Плевен
И от мен една семпла морска идея, или по-точно- "Делфините". В интерес на истината , са ми подарък и са със съвсем друго предназначение (ще се досетите ли какво), но все пак реших да ги включа и в една аранжировка. Simple Smile

# 291
Митонела, много красива делфинова маса!

Другите все още липсват...

Ивира само чете...

А това е масата за вечеря  Grinning:

Последна редакция: нд, 22 авг 2010, 20:08 от yagodka

# 292
Привет!

yagodka ме излови  Hug
Ей сега ще се отчета, само да сготвя супата и да ви изкоментирам!  Mr. Green

Mitonela, много е хубава масата! Такива делфини и аз исках да взема за детската стая, защото е с морска декорация, но се оказа, че няма къде да ги закача. Ти си ги използвала по много оригинален начин!  Hug
Цветовете от тиква сега готвя на супа по мексиканска рецепта, мисля да кача моята версия в кулинарния ми сайт утре. Иначе може и с ориз или сурови на салата да се ядат, независимо то каква тиква са- махат им се само тичинките.

yagodka, новата маса вече се вижда и мога само да кажа "Уау!" - страхотно съчетание на цветовете и много ми харесва в какво и как си подредила слънчогледите, но предишната е отново страхотна, как успя да закрепиш така чашите?!

Hestiq, отнова страхотна маса, имаш прекрасни чинии!

Следват снимки от вилата:

Като пристигнахме, докато изпечем отново риба и картофи на скарата, подредих набързо малко свещи:

Следващия ден имахме гости и подредих масата за обяда, като използвах някои от вашите идеи:

Вечерта доразвих аранжировката с малко свещи:

Не ни трябваше друго осветление, защото луната беше много ярка!

Последна редакция: пн, 23 авг 2010, 08:20 от Ivira

# 293
Здравейте, мили момичета!  Hug
Тук съм, аранжирам, снимам, но нямам време да пиша. И идеи нямам вече, това коте ми разказа играта! Ей сега ще показвам и аз слънчогледите, само да ви изкоментирам прекрасните маси.
Деси, със закъснение, но от сърце ви пожелавам много щастлив и дълъг семеен живот!   bouquet Да се обичате и разбирате винаги! Впечатлена съм от масата за годишнината! Много красива, нежна, излъчваща любов! Листенцата във форма на сърце са страхотни, червените свещи също, вазата, чашките... безупречна е! Ох, и високите свещници са ми отдавнашна мечта!

Ивира, само да ми остане време и ще ти пиша за книгите на лични, че тук и без това съм голям писател  Laughing Масата с тиквите е много красива, много оригинална! Много симпатични малки доматчета, в началото ги помислих за френско грозде  Embarassed! Уж се блъснахме в една идея, а реализацията е съвсем различна! За последните маси направо нямам думи, страхотни са! Последната снимка с луната е много размечтаваща!

Hestiq, и аз като теб да кажа, че от ден на ден са ти по-хубави масите! Харесват ми тези салфетки, може в много аранжировки да участват, има в тях възможности!

Ягодка, теб те оставих за десерт  Laughing  Hug Ти откакто каза, че показваш последната си маса и отиваш да се пренасяш, правиш всеки ден нови и нови маси и една от друга по-хубави! Радвам се, че не ни изоставяш все още!
Знам го цвета на тези цветчета, но защо лилавото винаги излиза синьо на снимките, не знам! И при мен е така. И на мен ми хареса как си сложила чашата в купичката, а също и цветчетата в рапаните, много оригинално! Втората снимка (само на купичката с  цветята) е много красива! А слънчогледите с лимони са направо разкошни! Лимоните са много добра идея, падналите листенца, а и това, че си завъртяла салфетките леко на една страна много ми хареса! Това е една от любимите ми твои маси!

Митонела, много оригинално хрумване с тези делфини! В мидичките какво синее, да не си ги правила на свещи? Много са ми интересни тези салфетки, обаче не разбрах от каква материя са  newsm78

Ето и моята слънчогледово-пчеличкова маса и отивам да лягам, докато котето не се е събудило  Mr. Green

На закуска хапнахме палачинки с мед на нея, а на вечеря ребра с мед и ето тази салата.

Лека нощ на всички и успешна седмица!

# 294
  • DE
Здравейте и от мен момиченца !
Наблизо съм, но два дни си направих компютърна почивка.
Митонела, умирам си за такива битови маси.
Еи такива простички вид "селски". С много уют и топлина.
Около мен, в "големия свят" всичко лъЩи, все гледат да им е всичко на високо ниво.
Пък аз съм "жадна" за една софричка с препечен хляб и шарена сол.
Делфиновата е нежно красива !
Хестия, пак много изискано при теб. Красива маса излъчваЩа много нежност.
Очаквам с нетърпение следваЩата !
Ивира, много ми стана мило като ти видях масата. Ах тези малки сладки доматчета.
Много ги обичам. Доматена маса, имах и такава идея, но нямах на представа как да я аранжирам. Страхотна е . Ако бях у вас Щях да почна да хрускам аранжировката
НоЩните снимки са страхотни, замечтани...
Деси, като ти видях масата ми настръхна "перушината" от удоволствие.
Красива маса, страстна маса...
Ягодка, представям си каква какафония е сега у вас и пак имаш време за нас.
Ти винаги пригорвяш уютни маси, и са винаги  радост за окото.
Малката ягодка почна ли вече да ти помага?
Леля Ог, на мен пък си ми ти десерта!
Забравих последния път да пиша че намирам битовите ти чинии страхотни.
Като се завърна един ден в Бг. Ще си купя непременно най- малко 10.
Ей тази пчеличкова маса сега ми е най - по вкуса.
От къде ги измисляш все едни такива...
Страхотна е !
Честит ви нов семеен член. Малките животинки са като малки бебета. Искат много грижи и правят постоянно бели Mr. Green
Сееееегаааа
Аз малко се поизложих с опита да копирам масата на Ягодка.
Рязохме с мъжо едни станиоли, фолиота. Майсторихме двамката на масичката в градината.
Завя един вятър, почна да вали. Всичко се разхвърча, после пак напече и накрая ниЩо.
На бързо Щракнах няколко снимки, но всичко е толкова грозно, затова пускам само ето тия две.
Другите не, не ме удовлетворяват!

Мислех много да не пиша и пак се разбъбрих по ноЩите.
Само да кажа, следваЩата маса Ще е морска.
Спорна нова работна седмица. За мен започва след около час.
До скоро момиченца !

# 295
yagodka, виж малко по-нагоре си допълних коментара за масата ти. Леко пренасяне - сигурно масата в аранжиран вид ще я пренасяте, заради тази твоя страст!  Hug

Леля Ог, чакам с нетърпение литературните ти препоръки!
Пчелно-слънчогледовата маса е  #Crazy - страшно ми хареса! Пчеличките ти ли ги прави - да си поръчам и аз! Страхотно си се сетила да сложиш кафяви лентички на свещите и на салфетките! Какви са лентичките - изглеждат лъскави и са с перфектния цвят (обикновено имам малко нетърпимост към кафявото - но ти си го използвала идеално)!

matze, това, което се вижда от масата ми харесва - влакчето е много сладко! Нямам търпение да видим и останалата часто от идеите ти!

Вчера не успях да кача снимките на детската маса от събота - децата я нарекоха "маса за принцове и принцеси", но на такава тема бих развила друга аранжировка, тази за мен е по-скоро "мечтателна маса":

Весела и успешна седмица, аранжорки!

# 296
Момичета,много ви благодаря за пожеланията,да ви се връщат  bouquet  bouquet  bouquet
Ягодка,морската ти маса е страхотна и това лилаво...цвете е много стилно там..или е синьо? Масата със слънчогледите плюс лимони...е напълни ми очите Peace
Mitonela,с тези делфинчета се е получила много красива морска маса.
Ивира,тези няколко свещи дето пишеш че на бързо си подредила карто сте правили рибката...ама браво много са красиви и нежни,..а масата за обяд с  тези цветенца,нежна,нежна и красива Peace за мечтателната ,нямам какво да кажа,красива май е най точно ,но  ти си го знаеш Hug
Леля Ог,почвам от палачинките,много са апетитни Grinningа масата им приляга чудесно,тези слънчогледи в чиниите правят масата  цветна и много стилна,браво Peace а с какво си завила салфетките и свещите...тази лентичка от какво е?
matze, много ти харесвам постовете Winkмного ми е приятно да ги чета.На масите ти съм също фен,  дай и другите снимки..
Ето малко снимки от мен от преди ден

# 297
Срам ме е да показвам, но бях обещала...  Embarassed Прановете ми претърпяха пълен провал - задържаха ме на работа и вместо предвидените 3 часа за готвене и аранжиране, аз имах около 20 мин. (за които направих боровинков чийзкейк и метнах нещата на масата). Подготвените рецепти бяха заменени със купена готова храна  Cry  http://ylitha.snimka.bg/holidays/masa.527932

# 298
Малееееееееееее момичета.....направо ме оставихте без дъх.....браво на вас   bouquet  bouquet  bouquet
Невероятни неща сте показали и да ви кажа ,вече доста добре може да конкурирате професионалистите....браво   bouquet
Нямам време да ви изброявам поименно но вие си знаете ,че тези думи са за всички вас.
Дано в най скоро време и аз покажа някой масичка ...,че много черни точки съм натрупала ... Joy.

# 299
Здравейте момичета!
Аз не пиша често,но пък ви чета редовно. Невероятни неща сте показали!
Днес и аз се опитах да спретна нещо.Ето какво се получи:

Общи условия

Активация на акаунт