Аранжиране на маса - тема 2

• 206 823
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
yagodka, sillfida, dessi06, Леля Ог, Mitonela, изключително карсиви маси сте показали! Истинско удоволствие е да ви следя!!!

Леля Ог, права си за вечерното снимане. И аз му се дразня и въпреки това много малко пъти ми се е отдавало да снимам на дневна светлина (само в събота или неделя). Но твоите маси ВИНАГИ блестят с блясъка, който ти им придаваш!

Dina767, може ли и на мен да изпратиш информация за колажите? Embarassed Както писах и по-рано в темата чувствам се доста вдъхновена от вашите красоти и (въпреки че не обичам много есента и нейните цветове) също замислям нещо. Wink

# 586
yagodka, Apr  благодаря   bouquet
Покривката всъщност е калъфка за възглавница   Grinning  Не и е мястото на масата,  но върши работа там   Wink

# 587
Привет мили момичета!

Маце- благодаря за милите думи отново! Отдавна се каня да спретна една битова маса и аз , но явно ще го отложа сега след като видях твоята , пълна с уют, спокойствие и гостоприемство маса-напълно достатъчна ми беше ! Тази година  си донесох от България огромен глинен  гювеч (мисля , че е 7 литра) и онзи ден за пръв път го използвах, имах огромно желание да аранжирам и маса в негова чест, но не  ми остана никакво време Embarassed
Благодаря за снимката на Астрите Hug

Лееля Ог- благодаря!Напълно те разбирам относно снимките и начина , по който действително изглежда масата- понякога е невъзможно да се обхване цялостния чар и излъчване на масата... Въпреки това тиквената ти маса  е очарователна, както всеки път има композиция, цветовете на самите тикви са толкова вибрантни, че само природата може да създаде нещо таковаСсалфетките са перфектни, панделките на приборите, дървената "мини щайгичка" с малките кратунки...очарователна!

Л. Ог, я стигааааа. Кави са тези самоличувания. Масата ти е много красива.
Ти си майстор при комбинирането на цветове. Даже си мисля че на масата ти ако има само една вилица, така Ще пресъздадеш всичко в една снимка, до захласване Mr. Green

Абсолютно точно и вярно!!!

Ягодка- благодаря за оценката на морската маса и , че си забелязала подвизаващите се и ПОД масата,не само на масата Mr. Green Hug
Както последната ти "тиквена " аранжировка , така и масата в нежно синьо на фона на натуралния цвят на на новата ти маса са чудесни! Но последната композиция в черно и зелено и уникална! Поздравления за избора на цветове , форми и цялостна композиция! Просто е много красива , вече не знам какво повече да кажа- свещите са ми любимия елемент на тази маса , ако изобщо мога да избера нещо, защото всичко е перфектно!

merydit-да ти са живи и здрави рождениците в семейството и винаги да са ти такова вдъхновение! Прекрасно е всичко , което си подготвила за тях! Адмирации за времето и усилията , които влагаш!!! Hug

hameleon2- много старание си вложила и ти в твоята тиквена маса! Много е богата и изобилна! Ако имаш каквито и да е въпроси относно снимките или програмата, не се притеснявай да питаш!

Mitonela- невероятно се е получила масата с листата! Цветовете и начина , по който си ги съчетала , салфетките и листата са като едно!Много , много нежно се е получило- дори и пердето , което се вижда на заден план се е съчетало с аранжировката , а за букета от рози- нямам думи- перфектен е !  bouquet

dessi06- ако продължаваш да слагаш такива снимки , с толкова красиви и изящни свещници , сервизи , купи и какво ли не ..... много е красиво и стилно всичко! Масата в бяло- поздравления! Аз не съм се осмелявала да направя толкова чиста и бяла маса , защото винаги съм си мислела , че без поне още един , макар много нежен цвят няма да успея да предам очарованието, най-вече на снимка , но ти напълно опровергаваш това!  bouquet

sillfida- браво за всички идеи по масата в червено и кафяво! и кой е казал , че тази калъфка не  е мястото там? Всичко , което се пере( почиства) и е подвижно може да се окаже на масата... особено ако е притежание на някой от тази тема ! Много е оригинално това , което си направила като централен елемент на масата- в червено и черно! И снимките са все по- хубави!

silviti- прекрасна маса! Идеално са се получили тиквите , макар и  салфетки от плат си успяла да постигнеш ефекта и приликата с тиква! Абсолютно всичко е балансирано- цветове и форми, а идеята да направиш саксии от тикви е наистина оригинална!  
 bouquet

Apr- благодаря ти!

Be Light,titon4e- добре дошли !

Ето нещо и от мен , предполагам , че доста ще се изненадате на тематиката и стила Mr. Green
Веднага се обосновавам- това беше първата ми поръчка за украса на детски рожден ден , макар че изобщо не бях на тази вълна, имах само 2 дни на разположение и... "поръчката" беше от наша близка , за нейни близки ...въпроса е да се започне от някъде Mr. Green

Заповядайте на нашето сафари парти:

И още снимки:
http://picasaweb.google.com/108616958419970965535/SafariBdayPart … 37969570952289010

# 588
Dina767, направо нямам думи, страхотно е   bouquet всичките ти неща са много красиви.

# 589
Адмирации мили дами!Нямам думи!  bouquet  bouquet  bouquet
Отново отвсякъде лъха красота и уют.Няма смисъл да изброявам поименно всички аранжорки мисля ,че сме само дами тук ако има мъже да не се обиждат. 
Аз все още не мога да отделя време да разуча програмата за колажи, но се надявам тези дни и с това да се справя.Снимала съм маси и се надявам скоро да   кача снимки.
Лек ,усмихнат и творчески ден желая на всички!!!

# 590
Силфида, благодаря ти за снимката на "покривчицата"!   bouquet Мисля да сменям декоративните възглавнички на дивана с друг десен и ти и даваш чудесната идея, че могат да станат на подложки примерно. Ех, да имах и шевна машина!
Дина, невероятна е тази сафари-маса!!! Нямам думи направо! Разгледах всяка снимка с огромно удоволствие!  bouquet  bouquet  bouquet
Хамелеон, давай снимките на масите насам!  bouquet Пикаса е една невероятно проста програма, щом аз се оправям с нея. Laughing Няма да ти трябва много време да я разучиш.

# 591
Здравейте  Hug
Възхитена съм от всичко видяно..
silviti,масата ти се е получала страхотно,комбинацията на цветове  е много добра,ами с две думи браво на теб Peace
Дина,харесва ми,харесва ми харесва ми всичко на тази маса,даваш идеи за Рд за деца..на мен скоро ми предстой това и черпя с пълна сила от показаното Peace
Ягодка,ама да дойда и аз у вас да се поровя по шкафовете..може и аз такава хубава маса да направя,много  ми стана красиво на твоята маса  bouquet
Тази моята бяла маса,я измислих на бързо на нас у дома и си мисля че бялото наистина трябва да се съчетава поне с още един цвят Mr. Green...ще поправям грешката.

# 592
Привет, и тук искам да благодаря на Dina767 за програмата на Picasa и да покажа и аз моята есенна маса, както обещах. Както ви писах, изобщо не обичам жълто-оранжевите тонове, но вие ме заразихте с невероятните есенни красоти, които показвате. Затова все пак направих есенна маса за тази-вечершния празник, но с мой си червен акцент и с малко зеленичко, което да прелива и освежи жълтото. Надявам се да ви хареса:

# 593
  • DE
Здравейте момиченца Hug
Тъй сега, идвам малко да помърморя Mr. Green
Какви са тези 3 страници за два дни ? Няма ви, няма и после хоп всички на един път.
Влизам само да си направя записки, кой какво не е направил както трябва и кой сложил на масата по- хубави цветя от моите Blush
Жалко че един пост от сноЩи е изтрит, много исках да отговоря.
Аз съм мързел с осем крака, пак ниЩо от мен ooooh!
Бях приготвила доста неЩа но май Ще ги изхвърля. Поопадаха им цветовете и листата.
И видях на две места шипки. Моля- моля, това беше моя идея. Mного ми се правеше шипкова маса.
Ягодка, аз имам машина, давай насам нa каквото има да му се удря тигела Mr. Green
Л. Ог, уважавам те за уважението. Благодаря ти че и за секунда си помислила за мен Hug
Дина, ех, представих си блясъка в очите на децата. Битова маса не ти трябва да редиш.
Можеш просто пак да покажеш онази битовата от албума ти. Толкова много я харесвам.

Има доста снимки който ми предстои да разгледам Thinking
Спокойна вечер Hug

# 594
Жалко че един пост от сноЩи е изтрит, много исках да отговоря.

hahaha И аз, и аз исках да отговоря. Цяла сутрин мислих как ще го напиша, пускам компа и хоп-няма го, ама здраве да е! Поне темата се запазва в сегашния си вид, каквато много ми харесва! Heart Eyes

Маце, ще си помисля дали да пращам по пощата, или да хващам иглата и конецЯ.  Laughing Hug
Деси, още нямам достатъчно шкафове, но заповядай, порови из кашоните!  Mr. Green Сигурна съм, че ще сътвориш нещо много красиво от не до там красивите неща, които имам!  Hug
Apr, много красива жълто-шипкова маса си направила, много нестандартно се е получило с тиквите, много раздвижено и в същото време - официално! Цветът на салфетките го коментирах вече.  Heart Eyes Браво!   bouquet

# 595
Момичета..аз ли съм изпуснала...или за какъв пост става въпрос???Някой да ми  каже моля newsm78
Вземам си голяма забележка че само аз останах със снимки а всички правите такива красиви колажи Peace
Дина,една молба към теб Laughingмоля те прати ми на лични тази програма за колажите и някакъв телефон или скайп за да мога да те попитам кое как става..моля Praynig

# 596
И аз се заинтрихувах от този пост. Някаква провокация ли е било? Споделете, моля Simple Smile

silviti- прекрасна маса! Идеално са се получили тиквите , макар и  салфетки от плат си успяла да постигнеш ефекта и приликата с тиква! Абсолютно всичко е балансирано- цветове и форми, а идеята да направиш саксии от тикви е наистина оригинална!  
 bouquet

Дина, взех идеята за салфетките-тиква от един линк на Ягодка. Та, оригиналът е от плат, не от хартиени салфетлки. За да се получат "плисетата" на тиквата се глади при всяко сгъване, от хартия тоя ефект май не може да се получи. Друг е въпросът, че моите карета са малки по размер и се получиха доста миниатюрни тиквета Simple Smile)

А Леля Ог ме беше питала по-нагоре за зелките в тиквените саксии. Това са декоративни зелки, които се отглеждат като цветя и имат само декоративна функция. Зимни външни разстения са. В Америка като стане есен и сменят всички летни цветя с такива зелки - най-разлинчи сортове, цветове и форми. От скоро ги има и в БГ, но се използваха само като част от букети. Тази година за първи път видях, че ги продават и на разсад в саксийки. Много са евтини - по 1.50 лв. бройката. Държа ги на балкона заедно с друго любимо зимно-цъфтящо цвете - калуна. И двата вида издържат на минусови температури и сняг.

Ето калуната

А ето и зелките

# 597
Последната зелено-черна маса на Ягодка мнооого ми хареса. Топла и интимна. Предполага задълбочен, интелектуален разговор, полят с тежко червено вино   smokeuu

От мен, една маса с подръчни материали, основната цел бе да се упражня в салфетките-цвете. Каретата обаче не бяха в идеално квадтратна форма и релултатът не е желаният  Tired

И другите снимки....

http://dimov.myphotoalbum.com/view_album.php?set_albumName=album31

Последна редакция: пт, 12 ное 2010, 18:39 от silviti

# 598
Ивира, упорито липсва от не знам кога... Очаквам да се поправи скоро! Надявам се, че е добре! Heart Eyes Hug Да не би да боядисва стените в тон с чиниите!? Laughing
Силвити, черно-зелената маса я поляхме с бяло винце, любимо ни е и винаги масите ги поливаме с такова. Peace Laughing Харесвам цветовете на последната ти маса - любими са ми. Покривката е много красива, харесвам как си поставила цветята, цветето, което си направила от комплекта за аранжиране, чудесно си се справила със сгъването на салфетките.  Peace Наистина приличат на лилии в кафевите ти купички.

Мен вчера ме срещна един букет в магазина. Много се опъвах да го взема, ама най-накрая даже се върнах, какво да правя, беше по-силно от мен!  Laughing Но пък поне разпарчотен може да стигне за няколко маси. Тук може да го видите почти цял:

Е, срещнаха ме и някои други дреболии в магазина, ама да не ви занимавам сега... Laughing

# 599
Прекрасни маси сте направили момичета...браво..  bouquet  bouquet  bouquet
Друг път ще ви изброявам поотделно,че ме чака една питка.... Wink
И на мен ми стана интересно с този пост?!Моля,някой да сподели... Peace
Ягодка...много е хубав букета Peace...,давай и другите неща...,аз искам мен да ме позанимаеш Wink.

Общи условия

Активация на акаунт