фейсбук

• 294 631
  • 2 278
  •   1
Отговори
# 225
И при мен е така, всичко ти е наред  Wink

# 226
  • Бургас
Здравейте. Аз ли не мога да се ориентирам и ли в новия изглед на ФБ няма възможност да виждам публикуваните си преди време връзки Thinking

и аз така, помагайте, че имаше неща които сега незнам как да намеря, не ми харесва този нов изглед  Cry
и аз това се чудя  Thinking

# 227
Девойки, не мога  и не мога да се оправя с пускането на клипове с новия профил и тфа си е Shocked. Добре де, натискам" връзка " и слагам линка, само че не го публикува. Изписва ми нещо от сорта на " напиши нещо за тази връзка" и пак не ми публикува...

# 228
И аз нещо се замотах, когато опитвах за пръв път и нещо не мога да го възпроизведа в момента, пък и моят е на английски. Но все пак, огледай се за бутон "прикачи", а не публикувай...евентуално.   Thinking

# 229
От вчера имам и аз фейсбук и искам да ви питам нещо - настройките по подразбиране за сигурност достатъчно добри ли са или трябва допълнително да си настройвам сигурността на акаунта.
И ако трябват допълнителни настройки какви да са те за да има добра сигурност на информацията в акаунта. 

# 230
  • ...край Дунава
Задължително си промени настройките, тъй като с пускането на нов акаунт, нищо не ти е скрито-всичко се вижда. Влизаш в Настройки-Настройки на сигурноста и действаш, както си прецениш ти, в смисъл кое да ти е оключено и кое не Peace Успех

# 231
Задължително си промени настройките, тъй като с пускането на нов акаунт, нищо не ти е скрито-всичко се вижда. Влизаш в Настройки-Настройки на сигурноста и действаш, както си прецениш ти, в смисъл кое да ти е оключено и кое не Peace Успех
Благодаря. Ще се огледам за допълнителните настройки  Peace

# 232
Ще използвам темата и аз да питам нещо.

В настройките на сигурността съм отметнала "само за  приятели" всички албуми, информация и т.н., но  проверявайки как изглежда профилът ми за някой непознат потребител,  излиза, че е видим списъкът с приятелите ми. Не мога да се ориентирам как да го направя невидим и него?
Профилът ми е със стария си вид, ако това има значение.  Grinning

# 233
Глинбет, отговарях малко по-назад. В случая потребителката питаше за опцията "само аз", т.е. списъка да е видим само за притежателя, но ти може да си избереш и от другите опции - "всички", "само приятели", "спец.хора" и т.н.

Самоцитирам се:

# 234
Благодаря ти много, Виктория   bouquet

# 235
И аз нещо се замотах, когато опитвах за пръв път и нещо не мога да го възпроизведа в момента, пък и моят е на английски. Но все пак, огледай се за бутон "прикачи", а не публикувай...евентуално.   Thinking

Опитах...нищо не става! Sad...Когато сложа линка към клипа, действително ми се появява " прикачи" и аз натискам съответния бутон, но веднага след това, линкът в полето изчезва и вътре излиза следното "напиши нещо за тази връзка"... Пробвала съм се да напиша някоя дума, та дано да ми публикува линка, нищо не става...Уж всичко е както преди, но не се получава. А при вас появява ли се това " напиши нещо за тази връзка?" newsm78

# 236
А при вас появява ли се това " напиши нещо за тази връзка?" newsm78

При мен - да. Аз съответно пиша или не и ми се публикува безпроблемно! Защо не пишеш до съпорта на фейсбук  Thinking В твоя случай май това е най-добрия вариант!

# 237
Явно ще ми се наложи да пиша на съпорта...А някъде в настройките има ли нещо относно публикуването на връзка?

# 238

Опитах...нищо не става! Sad...Когато сложа линка към клипа, действително ми се появява " прикачи" и аз натискам съответния бутон, но веднага след това, линкът в полето изчезва и вътре излиза следното "напиши нещо за тази връзка"... Пробвала съм се да напиша някоя дума, та дано да ми публикува линка, нищо не става...Уж всичко е както преди, но не се получава. А при вас появява ли се това " напиши нещо за тази връзка?" newsm78
Ами така трябва да бъде.Как разбираш , че не  е станало нищо?Виж в профила си , не на стената.

# 239
Има всякакви бъгове тези дни - на мен редовно ми се появяват неактивни бутони, неактивни полета за писане и т.н. По пет пъти ми излиза съобщение, че Х е написал еди-какво си, виждам в списъка за чат хора, които от дни не са влизали във ФБ и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт