фейсбук

• 294 631
  • 2 278
  •   1
Отговори
# 240
  • UK
Аз се опитвам да вляза в час с играта, ако не успея, вероятно ще я зарежа. Защо не ми дава да каня хора на парти? Вчера ми даде за пръв път, а съм проверявала много, поканих няколко човека, сега пак не ще.

# 241
И аз нещо се замотах, когато опитвах за пръв път и нещо не мога да го възпроизведа в момента, пък и моят е на английски. Но все пак, огледай се за бутон "прикачи", а не публикувай...евентуално.   Thinking

Опитах...нищо не става! Sad...Когато сложа линка към клипа, действително ми се появява " прикачи" и аз натискам съответния бутон, но веднага след това, линкът в полето изчезва и вътре излиза следното "напиши нещо за тази връзка"... Пробвала съм се да напиша някоя дума, та дано да ми публикува линка, нищо не става...Уж всичко е както преди, но не се получава. А при вас появява ли се това " напиши нещо за тази връзка?" newsm78
Ами така трябва да бъде.Как разбираш , че не  е станало нищо?Виж в профила си , не на стената.

Е, как да не разбирам, нали си гледам профила, нищо не публикува.

# 242
Понякога на стената не се показва това, което се пише.Предположих, че може да е това.
Щом  на други им се случват странности, значи е нещо временно и ще се оправи.Всички сме виснали във ФБ да пускаме честитки  и не издържа на темпото  Grinning

Ето един статус, който прочетох наскоро: Колкото по-добре живее човек, толкова по-рядко влиза във ФБ  Grinning
Весело посрещане на НГ!

# 243
А, има нещо вярно в това...Най-тъпото е, осъзнавам факта, че вися безсмислено във Фейсбук, че си губя часове в четене на статуси, мнения, спорове по разни теми, зяпане на снимки...и на другия ден, пак така. Ей, голяма краста! Laughing...Весело посрещане и от мен! Simple Smile

# 244
[[/quote]

и аз така, помагайте, че имаше неща които сега не знам как да намеря, не ми харесва този нов изглед  Cry
[/quote]
и аз това се чудя  Thinking
[/quote]

Открих го    newsm68 от страни кликвате върху връзки и от там избирате моите връзки Simple Smile
Честита Нова година на всички !!!

# 245
Как да "скрия" приятелите си?  Laughing Например когато някой приятел разглежда профилчето ми да не може да види с кого аз съм приятел.

# 246
  • ...край Дунава

А аз да кажа, че не намирам никъде "Създай фотоалбум" Shocked. С новия профил съм и наистина само мога да добавям снимки към албуми, но не и да направя Tired

# 247
здравейте момичета, тъй като си направих профил във фейса само преди 2 дни, съм доста зле с това какво може и какво не може да се прави в тази мрежа. Та имам някълко въпросчета - може ли да се вижда кой кога е влизал за последно от приятелите ти, и дали може да се откаже едно грешно изпратено запитване за сприятеляване?
Просто го пратих на грешният човек, а съм сигурна че той ще ме включи в списъка, но аз неискам, та въпросът ми е мога ли да го откажа преди да ме е приел за приятел?
Благодаря ви!  Peace

# 248
  • София
Не и на двата въпроса.

# 249
# 250
  • София
Подръж го известно време в приятелите си, и го изтрий. Wink

Аз колко хора съм изтрила или блокирала, ехеееей... Laughing Надявам се, че не са обидчиви.

# 251
Всъщност вече има опция да се откажеш от изпратена покана за приятелство, ако другият още не я е приел.

# 252
  • ...край Дунава
Всъщност вече има опция да се откажеш от изпратена покана за приятелство, ако другият още не я е приел.

Тъкмо и аз това щях да напиша, имах покана, оставих я висяща, и след това вече я нямах-беше оттеглена Peace

# 253
Момичета не знам дали можете да ми помогнете, но поне да споделя какво се случи. Имам малко момче, което обожава да блъска по клавиатурата. Бях отворила страницата на Фейсбук и се оказа, че точно в този момент той натисна с малките ръчички някъква комбинация от клавиши и пред очите ми страницата ми във Фейсбук се смали. Сега всичко е мини размер. Виждам я по средата на десктопа, но е толкова малка че нищо не мога да прочета. Като вляза в профила на мъжа ми също е малка страницата. Някой имал ли е подобен проблем?

# 254
  • Германия
Натискаш Ctrl+0  Wink

Общи условия

Активация на акаунт