фейсбук

• 294 900
  • 2 278
  •   1
Отговори
# 375
  • на плажа
Ами създавам име на група, започвам да добавям и в един момент става невъзможно да добавям вече.  Rolling Eyes Натиснах Създай и се изтипоса на стената, че съм добавила ... , ... и още 18 човека /вероятно ограничението е 20/ Отивам пак да пробвам
Ти си създала страница, а не си си групирала хората в списъка с приятели. Опитай пак.

# 376
може да сте говорили за това - пренасочете ме - как да изтрия изцяло профил от фейсбук?

# 377
  • София
може да сте говорили за това - пренасочете ме - как да изтрия изцяло профил от фейсбук?
Реално няма как. Можеш да го премахнеш, но информацията, която си качила остава в системата. Ако се опиташ да възобновиш профила ще си видиш старите неща. Имаше преди време някакви хакери, които търгуваха самоубийство на профили, но май се семарозправиха с тях и сега не знам какви варианти има реално.

# 378
Как самоубийство? Твърдели са, че го премахват от системата ли?

# 379
  • на плажа
Да. само не питай какъв е принципът, защото не знам. Много се говореше за това. Вероятно е бил някакъв вирус.

# 380
  • София
Не само са го твърдели, но са го и правели. Имаше скандал преди време, собствениците на Фейсбук се разпищяха и не помня дали арестуваха хората или ги спряха по друг начин. Все пак, фейса изкарват пари именно от търговия с бази данни, надали ще позволят някой самоволно да им ги трие. А и фирмата е наполовина руска и те не си поплюват както знаем.

# 381
Това с базата данни е доста гадно (не, че не го знам, ама ...)
На много хора там се вижда целият живот.

# 382
  • София
Е, да, но идеята на базата данни не е толкова воайорска или по теория на конспирацията, а си е чист бизнес. Много хора го правеха и преди да се появи фейса. Сега поне световното село е абсолютен факт. Хората не могат да живеят надалеч едни от други, това е истината за мен. И като казвам хората имам предвид не само хората, които са си близки и познати, а хората като цяло.

# 383
Бояна, според мен правят пари от реклама фейсбука?  newsm78

# 384
  • София
Лурдес Естествено, че печелят и от реклама, но базите данни са доста по- скъп продукт и от там получават повече. Дори преди няколко дни обявиха, че засега отлагат продажбата на телефонните номера и адресите на потребителите. не случайно всичко постнато там, независимо от кого, става собственост на фейсбук и това ти го пише в правилата за ползване. Та няма как да си изтриеш дори и снимка- тя си остава на сървърите им докато те не решат да я трият, а не виждам защо биха си правили труда.

Това не го казвам, за да образувам параноя на някого. Просто, личната кореспонденция би била лична по мейл или по скайп, но през фейса няма тайни.

# 385
Здравейте, бих искала да попитам само аз ли не откривам в новата версия или наистина няма опция за изрязване и редактиране на качените снимки Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Благодаря на тези, които ще си направят ,,труда,, да ми отговорят!!!!!!!

# 386
Профилната снимка може да се изреже, но за другите не мисля, че е можело или поне аз никога не съм го правила.

# 387
Благодаря за отговора, Бояна.
Търговия с данните на хората - сигурнна съм, че го правят, но фейса е толкова открит и профилите достъпни, че не виждам защо някой ще дава пари за нещо, което се получава и без пари. Освен ако не изисква обобщена, статистическа информация...

# 388
  • София
Систематизирани са базите данни. Например, хора, които харесват екстремни спортове и данните им се купуват за рекламни проучвания или кампании. Много е лесно да видиш каква част от хората, които харесват екстремни спортове са склонни да употребяват алкохол или да купуват скъпи коли. Да не говорим за хедхънтър компаниите, за които подобни бази данни са направо златна мина. Вече можеш да знаеш всичко за потенциалния си служител- това е безценно. Естествено, говоря повече за този бизнес в други страни, у нас не знам как стоят нещата.

# 389
Профилната снимка може да се изреже, но за другите не мисля, че е можело или поне аз никога не съм го правила

А как става на новата версия, аз опитах, но не се получи???

Общи условия

Активация на акаунт