фейсбук

• 294 372
  • 2 278
  •   1
Отговори
# 210
Ако някой ме е блокирал,ще мога ли да виждам публикациите му и коментарите ,които прави в профилите на приятелите си?

# 211
  • на плажа
Ако някой ме е блокирал,ще мога ли да виждам публикациите му и коментарите ,които прави в профилите на приятелите си?
Според мен не.

# 212
Питам защото знам,че един човек ме е блокирал.Не му бях приятел,но разглеждах стената и коментарите му в другите профили.След като разбрах,че ме е блокирал никъде не виждам коментари от него,но пък старите неща,които са коментирани  ги виждам.

# 213

Не, все едно няма профил, нищо негово няма как да видиш.

# 214
Здравейте. Аз ли не мога да се ориентирам и ли в новия изглед на ФБ няма възможност да виждам публикуваните си преди време връзки Thinking

# 215
 А да търся някого ,как става къде да изпиша имената newsm78,излиза ми да търся само по градове и у4илища,работа аз не искам така Crossing Arms

# 216
  • Германия
На стартовата страница, най-горе има поле за търсене, където пишеш името.  Над това за статуса.  Peace

# 217
Здр, забелязвам, че на някои потребители, дори и след прието приятелство, не отключват стените си. Някой би ли казал къде се намира тази настройка, че не ми е направило впечатление. Да не би просто на опцията за настройка на стената не са избрали ,, само аз''???

# 218
А, не може да не отключват стените си, мисля, че ако станеш приятел с някого, виждаш всичко от профила му.

# 219
Може да се скрие. Отиваш на Privacy Settings, после Customize Settings и първа точка Posts By Me. Вдясно от нея може да настроиш стената да се крие от определени хора  Wink

# 220
  • София
aniese, не е вярно. Виждаш само онова, което той иска да видиш. Peace

Account->Privacy Settings

# 221
Здравейте. Аз ли не мога да се ориентирам и ли в новия изглед на ФБ няма възможност да виждам публикуваните си преди време връзки Thinking

и аз така, помагайте, че имаше неща които сега незнам как да намеря, не ми харесва този нов изглед  Cry

# 222
Защо под някой снимки има нова опция - "изтегляне с висока разделителна способност",  а под други я няма тази опция? Thinking

# 223
Когато качваш снимки, вече можеш да избираш да ги качиш както досега или с висока резолюция.

# 224
Когато качваш снимки, вече можеш да избираш да ги качиш както досега или с висока резолюция.

Да, благодаря ти сега видях, че може да се избира с какво качество да се качват снимките в албум, но в профила си като качвам снимки не ме пита с каква резолюция, а направо ги качва с по-ниска. Дали при мен нещо не е както трябва, или newsm78

Общи условия

Активация на акаунт