фейсбук

• 294 636
  • 2 278
  •   1
Отговори
# 255
Как мога да забраня на някой да пуска снимки от моя профил в неговия си профил?

# 256
Просто го пратих на грешният човек, а съм сигурна че той ще ме включи в списъка, но аз неискам, та въпросът ми е мога ли да го откажа преди да ме е приел за приятел?
Благодаря ви!  Peace

като отидеш на профила на въпросния и трябва да пише "Очаква потвърждение за приятелство" точно след това има един хикс, като го посочиш изписва "откажете заявката за приятелство", натискаш го и готово, само да не я е приел вече.

# 257
благодаря ви момичета, не още не я е приел, защото незнае че имам профил  Mr. Green

# 258
  • България
благодаря ви момичета, не още не я е приел, защото незнае че имам профил  Mr. Green
След като си му я пратила вече,е разбрал,стига да си влиза редовно в профила Wink

# 259
  • София
Мда, и аз това щях да напиша. При всички положения е получил нотификация в профила и на мейла си в момента, в който си пратила, дори сега да я изтриеш. Ще разбере 100%.

# 260
Мда, и аз това щях да напиша. При всички положения е получил нотификация в профила и на мейла си в момента, в който си пратила, дори сега да я изтриеш. Ще разбере 100%.

Имаше ли настройки за нотификациите? Само ако ги е активирал, ще разбере за поканата. Поправете ме, ако греша. Wink

# 261

Имаше ли настройки за нотификациите? Само ако ги е активирал, ще разбере за поканата. Поправете ме, ако греша. Wink

да, за мен е по-важно да не го допускам като приятел, а това дали ще разбере сега, или по-късно от общите ни приятели ми е все тая  Whistling

# 262

# 263
Ако не си защитиш порядъчно профила, дори и да не ти е в списъка с приятели, всеки може да ти краде и споделя снимките. Е, ако го заплашиш, че ще го пребиеш или убиеш, може и да му забраниш Wink

# 264
Имаш предвид да те тагва или какво? Честно казано, не разбирам въпроса...

А-а, сега видях опцията "Сподели".  Peace

Последна редакция: пн, 03 яну 2011, 22:43 от Анонимен

# 265
Имаш предвид да те тагва или какво? Честно казано, не разбирам въпроса...

Поства мои снимки на неговата стена с т.нар. share-ване.

# 266

Това е много неприятно. Имам приятел във ФБ, който вместо харесвам вероятно кликва върху сподели и снимките стават достъпни и за всички негови приятели. Не знам дали има опция да се забрани това "сподели", но ако има определено бих се възползвала от нея.

# 267
Е сега пак рових по настройките, и нищо такова не намирам. Rolling Eyes

# 268
Има само опция да си скриеш снимките от този конкретен човек.

# 269
Не в настройките. В момента, в който качваш снимките, ти излиза опция " видими за..." и са изброени варианти-" за всички", " само за мен" и има и вариант да отбележеш хора от списъка ти, които искаш да видят снимките, съответно неотбелязаните няма да могат да ги видят. А за да ги защитиш от тези хора, които не са ти в списъка, тогава влизаш в настройки на сигурността отиваш на " снимки" и отбелязваш " само  приятели".

Общи условия

Активация на акаунт