Отговори
# 75
момичета как сте със симтомите, мен ме боляха гърдите 10тина дни, на няколко пъти ми се пригади и ми е доста изморено, но от 2 дни усещам, че гърдите ме отпуснаха, не ходя и толкова често до тоалетна и взех да се притеснявам - само в 6 седмица съм много е рано да ме отпускат симптомите

аз в петък съм на лекар и ще съм 6 г.с и 2 дни - надявам се да има сърчице  Praynig предния път там някъде го видяхме, но бях с много ранна овулация

# 76
  • Варна
Липсата на симтоми е единствено радваща, мацки. Моля, не се шашкайте ако не ви се повръща или не ви боли това-онова. Радвайте се.
Ако ви има нещо или на бебето му има нещо, няма да се чувствате добре, напротив  Hug

Организмът на жената е програмиран да износи бебе, тоест е нормално да се чувствате добре. Наслаждавайте се на най-прекрасните 9 месеца в живота си, е, като изключим последния, защото ще пръхтим като слонове  Joy

# 77
Пак пръхтенето ще е по хладно-зимата...Аз като майка на юнско бебе да кажа-пръхтенето лятото си е... Sick няма такова пръхтене просто!!!
Иначе гаденето и сънливостта ми превземат ежедневието доста сериозно...Предвиждам пак 4 месеца в несвяст... ooooh!
Ама поне си заслужава-ще се изтърпи все някак си...важното е до септември да съм добре, че ме чака дълъг път до Турция-на моренце  Sunglasses

# 78
  • бургас
на мен от симптомите ми останаха само болезнените гърди и се чувствам много добре,мисля утре или в четвъртък да се регистрирам а още не съм решила при кой гинеколог да отида както писах скоро мнението ми за бургаските лекари е доста грозно затова моля ако някоя от вас може да ми препоръча някой ще съм много благодарна  Praynig Praynig Praynig  
и още нещо искам да споделя въпреки че малко се срамувам  Blush бивша пушачка съм откакто видях двете чертички но днес изпуших една цигара и сега се чувствам много гузно  Blush Blush Blush

# 79
Аз засега имам единствено болезнени гърди.
През първата бременност се мажех с Мустела, нямам нито една стрия.
За курсовете на 9 месеца- посещавах ги с голямо удоволствие, защото се срещах с мамите от форума и така изживявах пълно красивите емоции на бременността.
Аз сега започвам от 51 кг. Предният път качих 15 кг. След това ги свалих доста бързо благодарение на кърменето и дългите разходки в парка.
По принцип се храня предимно с плодове, зеленчуци, ядки и затова смятам, че няма да кача много.
Покрай БХС имах доста кофти емоции. Показа ми висок риск, правих амниоцинтеза. Благодаря на Господ, че всичко беше и е наред Praynig

# 80
Toni_baraboni мерси за позитивния пост...Така е,за какво му е на някой да си е зле по цял ден... Crazy...
Аз усърдно отказвам да ям,а се чувствам без батерии...явно организма ми му е добре така...смятам да стисна очи и се преборя с безсънието,че утре ще съм още по-...как беше... дроп на ластик... Joy
Еми,клеопатра.7 то сега гузна,негузна...едва ли нещо много ти е навредила 1 цигара,но гледай да не свикваш,да не се чувстваш по-гузна после.. Rolling Eyes .аз стискам зъби и пия вода,пушачка съм от 15 години,но за сега се държа...
вече 11 дни  Peace...аз  в сряда ще ходя на доктор,чакам с нетърпение сърчице... Praynig Praynig PraynigМного ме зарежда заглавието на темичката..  bouquet...Лека нощ  Hug

# 81
Здравейте момичета  Hug много сте исписали докато ме няма Laughing относно симптомите мойте са ужасни...даже вече и в болница лежах за обезводняване  Sick..гади ми се повръщам постоянно гърдите ме болят просто ми е ужасно. Искренно се надявам да отшуми с времето,защото иначе е мъчение  ooooh!

# 82
Здравейте,да споделя и аз, вчера ходих на лекар. Терминът ми е на 27. 01.2011г. Всичко е наред,симптоми нямам много,даже понякога се чудя дали съм бременна. Надявам се да не кача толкова килограми колкото първия път. Сега започвам от 61 кг. Понапълнях с 3-4 кг преди да забременея ooooh!. Пожелавам на всички много здраве и леко бременеене !

# 83
Добро утро момичета Grinning

Относно симптомите и моите никакви ги няма, даже и гърдите ми вече не са толкова напрегнати и се бях притеснила. От време на време забравям, че съм бременна. Пълна съм с енергия, не ми се спи, и апетит нямам, което вече е малко необичайно за мен. Ходих на лекар и се оказа, че всичко се развива напълно нормално. Лекарката каза да не им се вглеждам толкова на тези симптоми. За неяденето не било чак такъв проблем в началото. Обясни ми, че ако това можело да навреди на бебето природата нямало да направи така че жените да повръщат през първите месеци. Така че, не се шашкайте толкова заради липсата на симптоми Wink

много усмихнат ден на всички пожелавам
 Laughing

# 84
Добро утро!
Тъкмо се връщам от консултацуя Flutter
Пуснаха ми изследвания, надупчиха ме  hahaha , след 1 седмица ще видим какво е положението.Отслабнала съм 1 кг, ама аз почти не ям заради гаденето... Сестрата щеше да припадне като ми видя кръвното - 60/40  Joy Вика ти как мърдаш, викам ми на мърдам  hahaha Измериха ми корема 86 Blush и така. Общо взето на 29ти пак. Изписа ми деган за повдигането, скара ми се, че не ям  Joy

# 85
  • Сандански
Здравейте!!!За съжаление аз имам много рядко възможност да пиша,но пък редовно ви чета.Страхотна първа страничка,БРАВО!!! Hug  Само да кажа за протокола,че съм на 30 години.Пишете за килограмите - ами не знам какво да ви кажа.Аз от сега усещам,че съм започнала усилено да качвам,въпреки че не съм се мерила.Особено корема - сутрин като стана нямам никакъв корем,но половин час по-късно вече изглеждам като бременна не във втория,а в петия месец.Не знам на какво се дължи.но май е заради газовете EmbarassedИначе с предишните ми две бременности качих съответно 12 с първата и 8 кг с втората,но то всяка бременност си е индивидуална.До преди два дена ми нямаше нищо,но от тогава насам не спира да ми се гади,но поне не повръщам.За сметка на това обаче имам ужасни киселини.Като знам с втората бременност как бях 9 месеца с киселини направо не ми се мисли ooooh!А на децата за сега съм казала само на големия и той беше много щастлив.Той и без това от много време ни повтаряше,че иска и сестричка та сега е доволен.А на малкия все още обмислям как да кажа,че той е едно малко егоистче,но мисля че ще се радва.
Някой беше писал ,че не се е видяло сърчице в 6 седмица.Не е ли малко рано,особено с коремен ехограф?То аз в 6 седмица едвам ми установиха бременност с такъв апарат.За да види сърчицето доктора ме вика в 9 седмица.Така че недейте да се притеснявате особено пък ако е имало и по-късна овулация няма как да се види толкова рано.
Това е за сега от мене.На всички момичета пожелавам един хубав и ползотворен ден!Мислете позитивно!!!  bouquet

# 86
Дидката, вчера бях на преглед, но лекаря каза, чее твърде рано.Каза сано, че има гестационнен сак и ми назначи преглед за след около 20 дни.Гледаха ме с коремен ехограф.

# 87
  • София
Здравейте,бъдещи мами!При първата бременност се чувствах супер,сякаш не съм бременна почти до последния ден.Сега не изглеждам подута,но се чувствам сякаш съм глътнала слон.Гърдите от два-три дена вече не са напрегнати.По цял ден се прозявам в работата и сутрин едвам ставам.Преди сутрин се чувствах бодра.Кафе не пия по принцип и не пуша.Радвам се за мамите пушачки, че правят всичко по силите си,за да спрат цигарите. Hug

# 88
  • София
В старата отчетна си слагахме анкети на всяка темичка. Беше забавно. Искате ли и тук да си слагаме? (само който е пуснал темата може да добави анкета)

Сготвих си леща. Изядох вече втора паница. И още ми се яде, ама ме е срам да си сипя.  Blush
Няма да казвам от колко кг почвам, че като ви чета вас, колкото и напълнеете, и в края няма да сте колкото аз сега.  Embarassed

С яна качих почти 20кг и то основно последния месец и след раждането.

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 14:04 от saxophone

# 89
http://semeistvo.rozali.com/krasota-zdrave/p13203.htmlЕто един полезен  линк.То не че не си ги знаем тези неща де,но за всеки случай. Peace
За симптоми си говорите...И аз ги имам и с нетърпение чакам да отминат,че ми се повдига вече от повдигане Laughing
клеопатра.7 и аз имам същия проблем като твоя.Преди 2 седмици бях при Иванов-всичко на всичко излюпи 2 думи и то по мое настояване,инак можеше да си остане само въпроса: "От какво се оплаквате?"Ако искаш пиши ми на лични за повече инфо,за да не спамя в темичката.

Общи условия

Активация на акаунт